![]() |
עקשן, אהה?
ציטוט:
כל זה, במקום לקבל עצה טובה ממי שכבר יש להם ניסיון רב ... התקנת FF ועכשיו פשוט תבנה את הדף כולו מחדש ... בלי לעשות COPY ו-PASTE ... ותקפיד על כללים שהציגו לך כאן, כמו לדוגמא נושא Hight\Width ... אחרי שתסיים לבנות את העמוד מחדש, ושירוץ ב-FF מושלם תחזור לכאן. |
שיטת העבודה שלי, היא לפתוח את ה-PSD. אחרי שפתחתי את ה-PSD אני "מעלים" ליירים שמפריעים לי / שאני לא צריך לאותו דבר, ואז שומר את התמונה. לאחר מכן, אני פותח מסמך נקי, וכותב CSS. כל תמונה אני כותב ב-CSS, ומתאים אותה לשני הדפדפנים. אחרי שסיימתי את העבודה על אותה התמונה, אני עובר לתמונה הבאה. ללמוד CSS זה עניין של ניסיון, יש את Adobe (Macromedia) Dreamwaver, שמאפשר בניית Classים ב-CSS, על ידי ממשק פשוט שמתרגם את הבחירה שלך לקוד.
|
Dreamwaver - היא תוכנה קשה,
ואני לא מצליח נגיד ב CSS לשים תמונה מתחת לתמונה, למקם תמונה בצד שמאל \ ימין. אני לא יודע גם איך לכתוב עליה ב CSS. יש מצב לראות עבודות שלך, בבקשה? :) בן. |
Dreamwaver היא תוכנה כל כך פשוטה, אחרי מעט התנסות, מבינים מה רמת היעילות שלה, וכמה היא מסייעת למתחילים ב-HTML, CSS ושאר שפות שמישות.
בעיקרון, ב-Dreamwaver, ביצירת מסמך CSS, תוכל לכתוב מסמך CSS עם Highlight Syntax או שהתוכנה תיצור אותו בעבורך, באמצעות קריטריונים שונים, כמו למשל - תמונת רקע, פונט, גודל, צבע, אורך, רוחב וכו'. בקטע הזה, לומדים ומנסים. וגם אם בהתחלה לא זוכרים, אתה רושם אות, זה מראה לך פקודות ב-CSS שאפשר להיעזר בהם. העבודה האחרונה שעשיתי היא Hosts-Bar, והיא הראשונה שלי עם DIVs, והיא נכתבה ב-XHTML תקין ו-CSS. |
אשמח עם תכין לי מדריך מפורט עם תמונות, איך אתה חותך קודם בפוטשופ, פותח מסמך חדש, וממקם עליו טקסט .
אודה לך מאוד . בן :) |
ציטוט:
שכחתי להגיד, 90% מהעבודה זה CSS. |
בסדר :(
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 20:42. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ