![]() |
זה הרי ידוע שדרור הוא עבריין צעצוע...
לא להתעסק עם הבן אדם הזה מבחינת אינטרנט... אני מכיר אותו אישית... |
ציטוט:
ד"א.. מי שאומר שאני סתם עבריין שיבוא לרמת גן, סבבה ? וואלה תגידו לי מי יבוא עד אליך..רוצים לבדוק פעם אחת ולתמיד מי אני ? תיהיו באזור תנו צלצול נבוא נסגור חשבון . |
ציטוט:
דרור אני ואתה יודעים שאתה סתם ילד חמוד שיושב בבית ומשחק קאונטר סטרייק. לא לתפוס יותר מידי גובה אה? |
שמע אור, 20 פעם אמרת תבוא לרמת גן..מחכים למשיח נשמה ..
|
ציטוט:
אני לא בא לנקוט עמדה למרות שקראתי פה את כל התגובות אתה אומר X הוא אומר Y ואני לא יודע בידיוק מה היה לכן אני לא נוקט עמדה אבל זה שאתה בא ומתגונן ע"י איומים אתה מעמיד את עצמך במקום כאילו אתה עבריין או משהו אז היית מעורב במכות אז היה רשום עליך במקומון SO...אז אתה גבר? אז אי אפשר לדבר איתך? אז אתה צודק???? אתה בא להגיב תגיב על מה שמאשימים אותך ובמקום לאיים פה על אנשים(שזה סתם כעיקרון דבר שמעיד על חולשה ופחדנות) עדיף שתמצא דרך אחרת להפריח את האשמות קח את זה כהמלצה... |
ציטוט:
וואלה כן אני מרגיש כבר שאני נותן מכות ולא ילד כאפות שמקבל מכות כל היום ובורח למחשב בשביל להרגיש גבר בידע שלו . ועוד משהו ? כבר לא אכפת לי מה אנשים פה חושבים..מזמן עברתי לעולם הגדול, אני פה רק בשביל לעזור לחברים וכו' . |
ציטוט:
אתה ניהיה גבר מזה שאתה הולך מכות? למה? זה עושה אותך חזק? גבר?מקובל?.... בולשיט אחד ענק...אולי שתגדל תבין(משפט מעצבן אבל אמיתי) קח דוגמא אותי...אני הולך מכות רק שחייב לא מנסה להיגרר לזה שחייב אני הולך נו..ו...תאמין לי אני לא ילד כאפות אני לא מסכן ולא ילד קטן אתה הולך מכות רק כדי לפצות את הביטחון העצמי שלך אולי ,להרגיש שאתה גבר יבוא יום ויפוצצו אותך מכות והבועה תתפוצץ לדעתי-תתבגר בן אדם,תתחיל לחשוב על החיים ועל יחס בן אדם לאדם ואולי תקבל משמעויות אחרות למילה שאתה כ"כ רודף אותה גבר? |
ציטוט:
שאני בא ומתנהג רגיל במחשב ואומרים לי שאני פוזה - זה מעצבן . שאני בא למחשב ברגיל שלי ומישהו בן 18 יקלל אותי ? אני אשתוק . אני יודע שהוא יכול להאכיל אותי מכות ואני לא מחפש בעיות מספיק יש לי תיק .. חוץ מזה, כמעט כל יום אני יכול למצו את עצמי במכות נשמה אבל סוגרים את זה בלחיצת יד הכי נעים . |
אני לא יודע מה איתכם, אני עם דרור אחלה.
מקווה שהעניין יסתדר. |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 18:16. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ