![]() |
ציטוט:
גם... סתם נתתי דוגמא לפי דעתי צריך מגיל 17 ומעלה אם עושים כאן תחוק הזה. |
ציטוט:
כאמור , הנושא באמת נטחן , זה לא שאתה תעשה חוק של מינימום לעלות של 1 מגה אחסון. |
תראה, נפתחו כאלה ויפתחו כאלה אשכולות תמיד.
אני חושב שכדאי שפה בפורום תיהיה הגבלה. עסקים רשומים, בלבד! אפשר לנסח חוקה\תקנון לכל החברות. להגדיר מחירי מינמום, חברה שלא תעמוד בזה פשוט תימחק מהפורום. בקשר לחברות שנפתחות פה כל הזמן, לדעתי, ללא אישור הורים לילד מעל גיל 14 לא למכור ריסליר. זה יוצר בעיות לא רק ללקוחות או לקוחות פונטצינאלים אלא גם לבעל העסק. לדבר עם הורה, אבא או אמא של הלקוח ולקבל ממנו אישור. יכול למנוע הרבה תקלות בדרך של הרבה חברות והרבה לקוחות. ולדעתי? שכל אחד יעשה חושבים עם עצמו על המחירים שלו, שיעלה אותם לפחות בחמישה שקלים אם הם נמוכים... |
באמת מה קרה לך
מי שחושב שהשירותים שלו שווים הרבה כסף יעלה מחירים מי שחושב שהשירותים שלו לא כול כך טובים אבל בא לו להרוויח כסף שיעשה ובסוף ניראה מי ירוויח מי לא |
ציטוט:
לבקש מההורים אישור בשביל למכור רייסלר?!? |
שכל אחד ימכור במחיר שהוא רוצה... בעיה שלו שהוא מפסיד...
|
אוקיי אז קראתי את התגובות כאן והכנתי תגובה :
בנוגע להתאגדות להעלאת מחירים הדבר אינו חוקי זה הקמת "קרטל"... זה שחברות הסלולר מעלות אחת אחרי השנייה זה לא אומר שאם פלאפון יורידו מחיר גם סלקום יורידו.. אגב במקרה כזה שכל חברות הסלולר יעלו מחירים (דבר אשר קרה) יהיה שביתת צרכנים כמו שב2004 כל יום ראשון אנשים לא דיברנו כמעט בפלאפונים דבר שגרם הפסד של מליונים לכל חברות הסלולר. הבעייה בתחום ההוסטינג, ככל שהשנים עוברות כל התחום מתקדם, השרתים מתקדמים והטכנלוגייה משתכללת. כך שוק ההסוטינג יוריד מחירים והסיבה לכך: אם בשנת 2001 השכרת ארון תקשורת היה עולה 1400 דולר בעלי הארונות היו צריכים להשכיר את השרתים שהיו אז (P4 2400 \ dual xeon 2400 ) במחירים גבוהים יותר ולכן השכרת שרת מסוג P4 2400 עלתה בסביבות 800 ש"ח. שרת כזה יכול להחזיק מעט אתרים ולכן כל אירוח אתר עלה יותר... היום השכרת שרת הרבה יותר מתקדם עולה כמעט מחצית מהמחיר.. אך יכול להחזיק פי כמה וכמה יותר מהשרת הישן.. ולכן מחיר ההוסטינג יורד... ומה יקרה בעוד 3-4 שנים כשבבתים יהיה אינטרנט בעל מהירות Upload גבוהה... תחום האיכסון ישחק כמעט לגמרי ורק מי שלא יהיה לו ידע בבניית אתרים ותחזוקם יפנה לחוות שרתים ששם ילחמו על כל לקוח ולקוח... אין מה לעשות זה מה שקורה עם הטכנולוגיה.. אבל תחשבו שהרווח שאתם עושים תלוי באיכות שלכם, באמינות שלכם והכי חשוב בשיווק שלכם... חומר למחשבה |
טחנו את הנושא הזה מכל הכיוונים...
שכל אחד ימכור במחירים שהוא חושב שכדאי לו למכור, אני אישית עד לפני חודש ככה הייתי מוכר חבילה של 100MB 10GB ב25 שקל, הבנתי שזה לא משתלם לי, העלאתי את זה ל40 שקל לחודש והקטנתי את החבילה מ100 ל50MB ו5GB תעבורה, ואין שום תלונות, הלקוחות ממשיכים לקנות בגלל שהם מאמינים באחסון שאני מציע להם. תאכלס אין לי הרבה לקוחות לחבילה הקטנה הזו אלא לחבילה היותר גדולה שעולה 70 שקל לחודש והיא כוללת 250MB ו25GB תעבורה ב70 שקל לחודש. וטפו טפו טפו, לא חסר לקוחות לחבילה הזו, למעלה מ7. ומכל זה אני בא להגיד שלא משנה מה, תספקו אחסון אמין ויציב, תמכרו בכמה שמשתלם לכם למכור והלקוחות כבר יבואו. אני באמת לא מבין מה עומד מאחורי החבילות האידיוטיות האלה, של ה: 100MB 10GB ב10/15 שקל לחודש 200MB 20GB ב20 שקל לחודש. 300MB 30GB ב30 שקל לחודש. 500MB 50GB ב55 שקל לחודש. כיום מי משתמש ב50GB, נגיד ויש כמה.. זה לא משתלם למכור את זה ב55 שקל לחודש. החבילות הרלוונטיות ביותר לדעתי הם כוללות תעבורה של בין: 5GB-30GB ומקום אחסון של: 50MB-400MB מחוץ לזה זה כבר לא בפרופורציה. |
לא מבין תקטע ילדים לוקחים 10 ש"ח לחודש על איכסון של איזה חצי ג'יגה, ואתה שואל אותו:
איך להעביר לך בצ'אק? סליקת אשראי? העברה בנקאית? הקטע שאותם אנשים שנותנים מחירים כאלה לא מחסים בכלל את מה שהם קנו. מניסיון עם אנשים שאני מכיר. |
ציטוט:
העניין הוא שלא כולם חושבים כמוך, לכן הצבנו פורומים לשני סוגי החברות: רשומות ולא רשומות, ככה נתנו במה לכל אחת ונתנו ללקוח להחליט... |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 10:48. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ