![]() |
זה במטרה שאנשים לא ישתו הרבה כל הלילה... בו ננסה ונראה.
|
אחרי שיגלו שכל התאונות בין 2 ל-3 יחליטו לסגור את הכבישים בשעות האלה .
ואז יגלו שכל התאונות בין 3 ל-4 .. ואז רוחמה אברהם תחשוב שזה חוק מרפי שכל שעה שהיא סוגרת את הכביש התאונות קורות אחרי . ואז היא תתאבד .. באסה |
עזבו תקראו תעיתון של היום תחוק לגבי העישון שאסור לעשן במקומות ציבוריים מסעדות וכו'
קנסות גבוהיים |
ממשלה קצת מאחור, זה מה יש =\
|
ציטוט:
|
טימטום טוטאלי, הרי מי שירצה לשתות אחרי 2 בלילה יעשה את זה ואפילו בקלות.
לפי מה שהבנתי זה לא בשביל למנוע תאונות אלא שלא יהיה אלימות ברחובות ע"י אנשים שיכורים אבל תאכלס, מי שאלים יהיה אלים בכל שעה, ועדיף שהוא ישתה במקום יחסית סגור מאשר ברחוב. מקווה שהחוק לא יעבור, ומתבאס על זה שאני לא זכיתי להשתכר עד אור הבוקר בפאב :) חח |
ציטוט:
ניר,היום כבר אסור לעשן במקומות ציבוריים.רוצים לעשות משהו חדיש! "עיר ללא עישון" כמה זמן זה יחזיק? מדינה מטומטמת יש לנו. |
ציטוט:
לא!. ממשלה מטומטמת כן! |
לא קראתי את כל התגובות, אבל בוא נסכם בשורה אחת כולם נגד החוק.
ובכן כמה שזה לא מפתיע אבל אני לא נגד החוק, אלה להפך הוא הנכון, אני בעד החוק. מדינת ישראל נמצאת במצב מביך מאוד כלפי העולם, 85 אחוז המשתמשים בפורום זה לא יקבלו בגרות מלאה, מתוך ה85 אחוז האלה 10 אחוז ישפרו ומתוך ה10 אחוז אלה 1-3 אחוזים ילמדו השכלה גבוהה. זה המצב בהקשר לחינוך (ואז אותם ה85 אחוז יגידו "מה קשר?") אז הנה לכם הקשר... תאונות דרכים קורת בגלל הנעור החסר אחריות של ישראל, זה קורה בעיקר בגלל שפשוט לא אכפת לנו (אחרת למה רק 20 אחוז היו יוצאים עם תעודות בגרות מלאה?), המעודנים האלה אינם מעודדים תרבות שתיה , הם גם לא מעודדים שתיה נכונה, ולמעשה כל מה שמעניין אותם זה כסף, למעשה הם פעלים רוב ימות השבוע, ומאפשרים לבני נוער (שטרם מלאו 18 שנה לקנות אלכהול) ובדרך כלל ל"בחורות" הוא חינם (ואל תגידו לא , כי אני הפקתי כמה פרסומת בהם היה הפרסום הזה) עד Y זמן. אותם בני נעור שכל עניינים הוא לשתות ולבלות מבלי לחשוב על היום שאחרי מאבדים מתחושת הזמן והנה לכם מתכון נהדר לתאונת דרכים ! סגירת מקומת השתייה שפועלים אחרי 2 בלילה היא בעלת חשיבות שאין כמותה, ומטרתה לסייע לא רק לבעיות בתאונת הדרכים אלה לתת רענון לנעור הישראלי , שאין מטרתו לבלות עד גיל 18 אלה לדעת את מקומו ואת סדרי העולם, המועדנים לא מעניינים מה אתם עושים בבוקר שלמחרות. וגם לא אכפת להם מי נוהג (אם בכלל). אנחנו צריכים להתחיל לפתח סוג של תרבות אחידה בארץ, מדוע לא נהיה כמו האירופאים? כל כך רע באירופה? |
ציטוט:
כמו תמיד, תגובה נאורה ו"בוגרת". ללכת נגד הזרם, תחדש לנו לפעמים עם התגובות שלך. לא אמרת פה שום דבר חכם, ולדעתי גם שום דבר נכון. ואתה צריך לעבוד על עניין האחוזים והסטטיסטיקות שלך, כי אין לי מושג מאיפה שהבאת ש85% מהתלמידים לא יוצאים עם תעודת בגרות (שבבתי הספר באזור שלי לפחות, אחוז הבוגרים שמסיימים עם תעודת בגרות עולה מידי שנה, ועכשיו בממוצע הוא בסביבות ה 65%). |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 20:30. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ