![]() |
ציטוט:
בכל מקרה, אבי, אין הרבה מה "לברר", אני אצא מרוצה רק באחד מהמקרים הבאים: א) עדי, דני והמתכנת יחתמו על הסכם שבו הם מוחקים את הPsd מהמחשב, ולא עושים בו כל שימוש. ב) אני מקבל ומוכר את הרייסילר המדובר. ג) אני מקבל 345 ש"ח בהעברה בנקאית, סכום העלות של הרייסילר. שי, תודה על העריכה, לא כ"כ חשבתי על זה אבל סבבה. דימה, מבחינתי אני לא רב עם אף אחד, אני עושה את שלי כדי להבטיח שעדי ודני לא יהנו מהעיצוב בחינם, אבל זה לא "יגרר לריב". ואני עדיין מחכה לתגובה של עדי ודני על העניין...מאוד מחכה! |
האשכול ינעל עד שיהיו הוחכות חותכות למה שאתה טוען, משום שעדי ודני טוענים דברים שונים לחלוטין.
|
האשכול נפתח באישורו של שי, אין פה סתימת פיות.
|
משום שהאשכול נפתח, אני אשמח לתת לכם כמה דברים לחשוב עליהם, כדי להבין שמה שאני אומר כאן נכון.
1) ביקורת של עדי עליי- כתוב במפורש על עיצוב שעשיתי תוך יומיים שלושה. 2) באותו אשכול דני מגיב כבעל שני של האתר, וגם אומר דברים על הדיבור בינינו באותו זמן. 3) הודעה על מבצע של רייסילר, כפי שתראו- אבי מגיב באותו אשכול, כאמור על "סיום" אותו מבצע, לפני שיש קונה. 4) הודעה על מכירת אחסון שלי על גבי שרתי Lom-אבי לא יודע מהעניין. 5)אשכול שבו עדי שואל שאלה, על אתר שהוא פותח על קבוצת כדורגל. 6) העיצוב עצמו: http://taikaish.com/liverpool.jpg אז יש לנו את העיצוב לקבוצת כדורגל-ליברפול. ביקורת של עדי עליי בה הוא מודה שעשיתי לו עיצוב. ואשכול בו עדי מודה שהוא פותח אתר על קבוצת כדורגל. עכשיו תגידו לי, אתם באמת ובתמים חושבים שיש שקר אחד מצדי בביקורת הזאת? |
ציטוט:
עדי ודני אני מחכה שתגיבו כאן כי קשה לי להאמין שרימיתם אותו ואם כן אני מקווה שאני לא יהיה הבא.}-] |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
פרצו לו לשרת?:-/ |
ציטוט:
אם אתה רוצה ליפול בפח עם עיצוב אחר זאת בחירה שלך, אבל לתכנת עיצוב שאתה יודע שהושג במרמה, לא הייתי עושה את זה. |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 18:20. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ