הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   Off-Topic וסיקורים (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=48)
-   -   אינטרנט זהב מאיימת לנתק מורידי קבצים "כבדים" (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=29782)

Smile 30-08-06 16:27

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Eli-Hai
אני מתפלל להגיע לחורף 2008 כבר, אני עוזב את 012 ואני ל-א חוזר!

מה רע ב012 הם לא עושים בעיות =/לפחות לא לי ;P

Eli-Hai 30-08-06 16:37

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Smile
מה רע ב012 הם לא עושים בעיות =/לפחות לא לי ;P

"זה נובע מבעיה במודם", "זה נובע מבעיה במרכזיה", "אני מצטער, זה נגרם בשל סיבה לא ברורה. תנתק את המודם ותחבר אותו שוב", "אני יכול לחזור אליך עוד מספר דקות? (לא חוזרים)", "המרכזיה שלנו נפלה, אנחנו עושים מאמצים להחזיר את המרכזיה במהירות", "ישנם שיבושים ללקוחות ADSL, מיטב המומחים מנסים לפתור את הבעיה (מינואר 2006)".

EDIT
הכל אצלי דפוק כנראה, כי אצל 012 הכל מעולה.

asaf_t 30-08-06 16:41

בטח מנסים להלחם בהם..
לא יצליחו

Smile 30-08-06 17:03

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Eli-Hai
"זה נובע מבעיה במודם", "זה נובע מבעיה במרכזיה", "אני מצטער, זה נגרם בשל סיבה לא ברורה. תנתק את המודם ותחבר אותו שוב", "אני יכול לחזור אליך עוד מספר דקות? (לא חוזרים)", "המרכזיה שלנו נפלה, אנחנו עושים מאמצים להחזיר את המרכזיה במהירות", "ישנם שיבושים ללקוחות ADSL, מיטב המומחים מנסים לפתור את הבעיה (מינואר 2006)".

EDIT
הכל אצלי דפוק כנראה, כי אצל 012 הכל מעולה.

ת'אמת עכשיו התקשרתי אליהם בתקווה להשיג נציג שירות...אני חושב שנרדמתי על הטלפון...יותר מרבע שעה לא ענה לי אף אחד! רק המנגינה המשעממת שלהם כמובן שניתקתי כי לא בידיוק היה לי כוח להמתין כ"כ הרבה זמן...ולאחרונה באמת יש ניתוקים (יותר נכון היום...) ככה עד עכשיו הם היו בסדר (יחסית לאחרים) אבל בכל חברה שלא תיהיה יהיו בעיות ככה זה תמיד...
אבל יחסית למחיר שאני משלם להם (29₪) אני מרוצה חח

Eye-Soft 30-08-06 17:57

לאחר שהבן אדם הראשון ינותק או ידרשו ממנו יותר כסף יתכילו לזרום תביעות וזה יפסיק. אין עוד מדינה בעולם שקיים אצלה דבר שכזה, גם לא במדינות עולם שלישי...

לי אישית לא אכפת ואף פעם לא יהיה אכפת, אני לקוח עסקי ולקוח עסקי בבזק. במידה ואני ינותק הם מפסידים בערך 20-30 מיליון דולר לשנה (העסקי הוא דרך החברה שאבי הוא אחד המנהלים בה ולחברה יש קווים אופטים בין המפעלים בארץ...).

BHXHUI 30-08-06 17:59

ציטוט:

לאחר שהבן אדם הראשון ינותק או ידרשו ממנו יותר כסף יתכילו לזרום תביעות וזה יפסיק. אין עוד מדינה בעולם שקיים אצלה דבר שכזה, גם לא במדינות עולם שלישי...
איזה תביעות? בחוזה שהלקוח חתום עליו יש סעיף שמגביל אותך.

meshuga 30-08-06 18:02

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Eye-Soft

לי אישית לא אכפת ואף פעם לא יהיה אכפת, אני לקוח עסקי ולקוח עסקי בבזק. במידה ואני ינותק הם מפסידים בערך 20-30 מיליון דולר לשנה (העסקי הוא דרך החברה שאבי הוא אחד המנהלים בה ולחברה יש קווים אופטים בין המפעלים בארץ...).

באנגליה זה התחיל לפני חצי שנה אם אני לא טועה..באחת החברות שם.

freeway 30-08-06 18:08

לא שווים שקך סמייל האלה(015)(אינטרנט זהב)

תעברו לבזק בינלאומי(014),הכי שווה מניסיון(!!
הייתי ב012 הם חרא(לחכות 15+ דקות לתמיכה)
וב014 עונים עולי 4-8 דקות שיש עוד עומס..

d1a1n0 30-08-06 18:13

רק 012 לא עשו את זה, חכמים ככה הם יקבלו יותר לקוחות.
P:

Eye-Soft 30-08-06 18:25

ציטוט:

נכתב במקור על ידי BHXHUI
איזה תביעות? בחוזה שהלקוח חתום עליו יש סעיף שמגביל אותך.

מתי בדיוק חתמת על משהו דרך הטלפון ?
אני מעולם עוד לא שמעתי על חתימה טלפונית...

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 06:50.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ