הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   Domains - שמות מתחם (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=47)
-   -   מבצע דומיינים!! אסור להחמיץ! (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=27887)

A1ex 02-08-06 16:53

ציטוט:

נכתב במקור על ידי ofir12
ועכשיו תלשין למנהלים. רק שתדעו כולם הוא פודל שלהם הכל הוא מלשין.

ככה הוא מנסה לקבל קידום

חחחח עזוב למה אתה סתם עושה פדיחות לעצמך?
אפילו פעם אחת לא לחצתי על כפתור הדיווח
אבל עזוב מה אני מסביר לך,אני מבין שבגיל הזה יש הגבלה של מילים שאתה יכול להבין

ציטוט:

רק בני 14 מבינים שאתה קוקסינל?

לא חושב..
עזוב אני פשוט מרחם עלייך

Major5 02-08-06 16:58

מבצע נחמד
רק הצע לעתיד תרשום גם כמה עולה החבילה :\

שמואל יצחק 02-08-06 17:58

ציטוט:

נכתב במקור על ידי sport
מה אתם מתנפלים עליו אחד אחרי השני?

למען האמת , בהשוואה למבצעים של חברות אחרות בזמן האחרון , זה באמת לא מבצע כדאי במיוחד.
כאשר חברות אחרות מציעות דומיינים במחיר 25 ש"ח ומציעות מבצעים של קבלת דומיין עולמי מתנה ברכישת חבילת אחסון למשך 3-6 חודשים .

אותם חברות שאתה מדבר עליהם קונות מגלובאט..
מי שרוצה לקנות מגלובאט אני באמת מציע לו שילך אליהם..

דוד לוי 04-08-06 15:02

המבצע עדיין קיים... יש כאלה שבאים אלי ולא יודעים על המבצע, אז תדעו שהוא עוד קיים והוא מומלץ!

בקשר לאלה שמעדיפים את גלובט, אני מציע באמת שתבדקו כמה יעלה לכם הדומיין בשנה השני.
לפי בירור שלי, כל שנה נוספת תעלה לכם 15 דולר!!!! כמעט 70 ש"ח!!!

ואי אפשר לעבור לחברה אחרת בתום השנה שהזמנתם... כל מי שקנה מעל לכמה דומיינים ומחזיק בהם מעל שנה יודע שבתום השנה שלכם, אם לא חידשתם את הדומיין שלכם, אז הוא עובר בעלות לחברה שמספקת את הדומיין למשך כחודש, ורק לבעל הדומיין יש אפשרות לחדש אותו דרך אותה ספקית בלבד.... זאת אומרת, שבשביל לעבור ספקית תצטרכו להשאיר את הדומיין ריק למשך חודש.
אני לא חושב שמי שיש לו פורום עם כמה אלפי רשומים וכמה אלפי כניסות יחודיות ליום, ירצה כ"כ בקלות לסגור את הפורום שלו בשביל 15 דולר, אבל אני כן בטוח שהוא מאוד יתבאס למה הוא בכלל קנה מגלובט מלכתחילה בלי לבדוק כמה עולה לו השנה השניה, ועד כמה היה שווה להשקיע בהתחלה קצת יותר, באמת רק קצת יותר, ולקנות מגודדי או אייפאוור...

אני מקווה שעכשיו עזרתי לכמה אנשים להבין איפה יותר משתלם לקנות דומיין, גם לכאלה שיש להם מאסטרקארד/ויזה בינלאומי משלהם ויכולים להזמין לבד...

שבת שלום ומבורך לכולם.

Coder 04-08-06 19:34

ציטוט:

נכתב במקור על ידי A1ex
חחחח עזוב למה אתה סתם עושה פדיחות לעצמך?
אפילו פעם אחת לא לחצתי על כפתור הדיווח
אבל עזוב מה אני מסביר לך,אני מבין שבגיל הזה יש הגבלה של מילים שאתה יכול להבין

עזוב אני פשוט מרחם עלייך

אלכס? למה לבזב אנרגיות מיותרות, אתה מבין הילד בן 14 מרוב שהוא שופע חוכמה הקפיצו אותו ישר להינדוס בצבא.

יום טוב.

FreshServ.Net 04-08-06 20:18

ציטוט:

למען האמת , בהשוואה למבצעים של חברות אחרות בזמן האחרון , זה באמת לא מבצע כדאי במיוחד.
כאשר חברות אחרות מציעות דומיינים במחיר 25 ש"ח ומציעות מבצעים של קבלת דומיין עולמי מתנה ברכישת חבילת אחסון למשך 3-6 חודשים .
אהמ..חביבי אני רוצה להזכיר לך את המבצע שעשיתי, שנגמר...
דומיין עולמי חינם בקניית חבילה קטנה של 250 מגה לחודש.
מצטער אבל מבצע כמו זה לא נראה לי עשו פה אי פעם, חליק, זה היה כדי לעזור לאנשים שאין להם ולפתח את השוק, כמות האתרים ברשת - שיהיו לפחות עם דומיין.

יום נעים, אחלה מחירים, קצת זולים אבל חפיף.

dudi779 06-08-06 00:09

פיי בואו אלי ל 456711

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 20:29.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ