![]() |
"הטבעי הוא מטבעו מוגבל. אם אתה מאמין בבלתי-מוגבל, אתה מאמין בעל-טבעי"
שמואל יצחק |
ציטוט:
בכל מאה הייתה מלחמה גדולה או כמה, רק שהפעם יש לנו אטום נחמד שיכול לחסל עם שלם. הטבע האנושי נועד בשביל להרוס אחד את השני, ורק לפני אסונות גדולים הטבע האנושי הטוב מתגלה. וככה זה עובד בהתחלה נפתחת מלחמה, הרבה מתים, ואז יש גיבורים, ואחרי זה יש שקט ושגשוג ואחרי זה אותו הדבר מהתחלה! יבגני |
ציטוט:
יש איזה מדען שראה את זה רשום בתנ"ך! והוא לא יהודי.. ובטח שלא דתי, אז מה תגיד על זה? |
ציטוט:
הידעת שבשביל להגיע לגלקסיה הכי קרובה לשביל החלב , אנדרומדה צריך לטוס 2 מיליון שנות אור ? אגב , תחשבו על זה ככה , מתי החלה הטכנולוגיה האנושית ( ואני לא מדבר רק על היכולת להגיע לחלל ) קיימת ? בערך 150-200 שנה. כמה זמן קיים היקום ? מיליארדי שנים. אנחנו די צעירים פה. |
ציטוט:
שנית, אין צורך להסתכל בתנ"ך, יש פתגם בשביל לקדם את העתיד צריך לבחון את העבר. תסתכל על ההיסטוריה האנושית ותראה בדיוק מה שהרב אמר. הרב לא חזה כלום, זה תאוריה שהוכיחו באוניבסיטאות על ידי חוקרי היסטוריה! קראתי את זה בפעם הראשונה בספר שיצא לפני 130 שנה! הפעם השניה היה על ידי מורה לתנ"ך... אבל גם הוא חוקר היסטוריה... יבגני |
לדעתי יש פה דיי הרבה בילבול, המדע לא סותר את התורה בשום אופן, המדע יודע בוודאות שיש את העיינין של גלגול נשמות ע"י כך שמדענים עושים סיאנס והרוח שעלתה סיפרה דברים נכון כמובן כמו כן התורה אוסר להיתרחק מסיאנסים אם זכרוני אינו מטעה אותי בספר דברים פרק י'ח כתוב "אל תדרוש אל המתים" הקבלה והזוהר הקדוש אומרים שמי שעושה סיאנס ילדיו ימותו בעוד הם בחיים (ההורים שלו) נבדק מדעית גם על גויים!
כמו כן יש פה בילבול בין הזהור הקדוש לקבלה... אנשים לא משתגעים מלקורא בזוהר אנשים משתגעים מקריאה בקבלה משתיי סיבות אחת היא שהדברים שכתובים שמה לא ניתפסים במוח רגיל ודבר שני קריאה בקבלה ביום חול שווה ל7 חודשים של לימוד גמרה וביום שבת שווה ל-70 שנה מפי הרב דניאל זר שליט"א הסיבה שניה היא שלימוד בקבלה (תורת הניסתר) מושכת איתה סיטרא אחרא לכן לא מומלץ ללמוד מבלי שיש 100% יראת שמים לא 99% .. גם רוחות זה עיניין מוכח מדעית, אפילו האיש הרגיל שברגילים יכול להבין את זה כמו סבפתא, אמא , אבא שמתגלים בחלום ובדרך כלל אומרים שאין זמן והם חייבים חזור בתשובה ולקורא קדיש! עוד משהו יש מחלה בשם סכיזופרניה שבא הבן אדם מבלבל בין המציאות לבין הדמיון דבר שניקרא הזיות! בדרך כלל אנשים כאלה חוזרים פיתאום בתשובה, חושבים שהם רבנים גדולים ואני חוב שהסיבה ממש ידוע! אם מישהו היה מרגיש פה את הקדושה של השבת את העונג הגדול של יום שבת ההיתם מדברים אחרת. תהנו :) בקשר למשיח הרמב"ם אומר אף אחד לא ידע עד שהוא יגיע... |
ציטוט:
על הקוביות האלה מהעצמות שיש באצבעות? אם כן, אז אני ספרתי 15 בכל יד... |
ציטוט:
למה דווקא היהודים ישארו חיים וכל הגויים ימותו? חח הגויים מאמינים שה' נטש אותנו ועבר אליהם... אתה באמת מאמין שרק שליש מישראל יחייה וכל שאר העולם שמלא בגויים ימותו? אבל באמת מאמין בבולשיט הזה? אתה חושב שישארו רק 2 מיליון יהודים בכל העולם? רק יהודים? חח תן לי לגחח על הרב המסטול שלך חחחחח... המשיח? סתם שטויות שהרבנים אמרו לדעתי... אני לא מבין איך אנשים בכלל יכולים להאמין לשטויות האלה...זה פשוט מצחיק אותי... תחשוב על זה רגע, ותאמין לי שתצחק על עצמך שאתה בכלל חושב על זה...=\ נ.ב סליחה על הדאבל פשוט הודעה אחת לכל מה שכתבתי, זה לא היה נכנס =\ |
ציטוט:
זאת היית דוגמא של מישהו בנוגע לתאוריה מסויימת , תאוריית הכאוס. ציטוט:
הוא אמר שהמשיח בדרך וששרון יהיה המנהיג ה-"אנושי" האחרון של מדינת היהודים.. ויש לי הרגשה שאולמרט הוא לא המשיח :| |
תבדקו ב
http://www.altv.co.il |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 23:37. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ