![]() |
[שפות (צד לקוח, צד שרת)]
HTML,PHP,SQL,Pascal,Assembler,VB,VB.Net HTML ---[התחלתי ללמוד ב..]13 ---[המשכתי?]כן PHP,SQL ---[התחלתי ללמוד ב..]17 ---[המשכתי?]כן Pascal ---[התחלתי ללמוד ב..]12 ---[המשכתי?]כן Assembler ---[התחלתי ללמוד ב..]16 ---[המשכתי?]לא VB,VB.Net(.Net אלמד שנה הבאה) ---[התחלתי ללמוד ב..]16 ---[המשכתי?]כן [מוכר מערכות?]לא [אם כן מאיזה גיל? לאיזה גילאים? ובתמורה למה?] [תוכנה לעריכת טקסט]DreamWeaver האלופה [תוכנה ל'קידוד' (חתיכת) עיצובים]ImageReady האלופה גם כן [שרת ביתי / FTP]FTP שרת ביתי [סביבת השרת]לינוקס או ווינדוס(אם ביתי אז ווינדוס) |
ציטוט:
תודה שתיקנת אותי |Lol| פסקל תומכת בOOP?!? חחח יפה יפה השתכללו אבל עדיין לא נראה לי שזה אפשרי לבנות משו רציני עם השפה הזאת, למרות שלא יצא לי להסתכל על התיעוד שלה לעומק. |
ציטוט:
זה ככה כבר מ 1990. |
ציטוט:
|
ציטוט:
טוב לדעת |
[שפות צד שרת וצד לקוח]
התחלתי ב-ActionScript ב-FLASH, בגיל 10. המשכתי לHTML אח"כ Visual Basic אח"כ JavaScript אח"כ CSS אח"כ C++ אח"כ PHP הייתה לי תקופה קצרה מאוד של ASP, ואני לא אוהב את השפה הזאת :) עכשיו אני מתכוון ללמודASP.NET. [מוכר מערכות? כן] [מאיזה גיל? 13 וחצי אם אני לא טועה. (PHP) לאיזה גילאים? לא רלוונטי. בתמורה למה? כסף.] [תוכנה לעריכת טקסט - NotePad} [תוכנה לקידוד - Photoshop לחתיכת העיצוב ואז XHTML נקי.] [FTP] [מעדיף UNIX אם אין ברירה אז WINDOWS.] |
רק בגרסא של בורלנד השינוי של הOOP.
בפסקל המקורית, כמובן, אין את זה. |
ציטוט:
((אם מישהו רוצה תכנות לעיצוב בלי טבלאות (!) תקני ועובד בכל דפדפן כולל אקספלורר שיצור איתי קשר)) |
ציטוט:
רגע..אם אתם כל כך מקפידים...אתם תתנו לי עכשיו אזהרה? (Please...DONT!) |
[שפות (צד לקוח, צד שרת)]
php, html ---[התחלתי ללמוד ב..] 12 וחצי ---[המשכתי?] כן [מוכר מערכות?] לא [אם כן מאיזה גיל? לאיזה גילאים? ובתמורה למה?] - [תוכנה לעריכת טקסט] notepad [תוכנה ל'קידוד' (חתיכת) עיצובים] imageready [שרת ביתי / FTP] כל מיני שרותים חינמיים ברשת [סביבת השרת] linux |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 23:32. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ