הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   ארכיון (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=15)
-   -   ביקורת חריפה מאוד על Ahhost.Net (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=23216)

eLad 04-06-06 11:44

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Mr.Flame
איזה מצחיק אתה..ילד בן 4 שמספר בדיחות..

תכל'ס, אתה זה שמספר פה בדיחות.

כדי לתבוע מישהו, אתה צריך קודם כל לדעת את מי לתבוע (שם מלא, ת.ז.).

אתה צריך עילה לתביעה וכמובן גם הוכחות (מעניין עד כמה log של מסנג'ר קביל - תכל'ס אפשר לשנות אותו בלי בעיה).

בנוסף, אתה הולך לבית משפט לתביעות קטנות (שגם שם צריך לשלם סכום כסף מסויים כדי שיטפלו בתיק שלך - אתה מכיר את המדינה שלנו, שום דבר לא מקבלים פה בחינם) ואולי אתה צריך גם עו"ד וכיו' - בקיצור, בשביל ה 15 ש"ח ששילמת לריסלר הזה, הייתי ממליץ לך לשבת בבית ולשחזר את הקבצים.

נ.ב.
זה שאתה תובע אותו היום לא אומר שתקבל את הכסף מחר, תחכה בתור ואולי עוד שנה יגיעו לתיק שלך.

Dodem 04-06-06 12:24

ציטוט:

נכתב במקור על ידי eLad
תכל'ס, אתה זה שמספר פה בדיחות.

כדי לתבוע מישהו, אתה צריך קודם כל לדעת את מי לתבוע (שם מלא, ת.ז.).

אתה צריך עילה לתביעה וכמובן גם הוכחות (מעניין עד כמה log של מסנג'ר קביל - תכל'ס אפשר לשנות אותו בלי בעיה).

בנוסף, אתה הולך לבית משפט לתביעות קטנות (שגם שם צריך לשלם סכום כסף מסויים כדי שיטפלו בתיק שלך - אתה מכיר את המדינה שלנו, שום דבר לא מקבלים פה בחינם) ואולי אתה צריך גם עו"ד וכיו' - בקיצור, בשביל ה 15 ש"ח ששילמת לריסלר הזה, הייתי ממליץ לך לשבת בבית ולשחזר את הקבצים.

נ.ב.
זה שאתה תובע אותו היום לא אומר שתקבל את הכסף מחר, תחכה בתור ואולי עוד שנה יגיעו לתיק שלך.

ופה אני חושב שנגמר הדיון.
לנעול בבקשה.

pini89 04-06-06 12:58

עמיר?...
לא מאמין עליך ביכלל!!!

Mr.Flame 04-06-06 13:17

לא נגמר פה כלום .
אני אטבע אותו וזה לא משנה מה תגידו .
חברה מגעילה !!
והיא תשלם .

FreshServ.Net 04-06-06 14:59

שלום,
אני מעוניין בהודעה זו לספר את המתרחש.
אתמול בשעות הערב קיבלתי הודעה ממנהלי ahhost בדבר כך שאחד מתומכיהם שקיבל גישה לקבצי השרת שלהם מחק את כל הקבצים. אני, כמובן הצעתי להם גיבוי של יום לפני (כן, אנחנו מגבים גם ריסליירים ללא תשלום).
הם בתגובה אמרו לי כי יש להם גיבוי ולא צריך וכי הם יעלו את הגיבוי ואני אריץ להם אותו - אין בעיה, הוסכם.
לאחר כמה דקות שלח לי הודעה בחור בשם Mr.Flame כי הוא רוצה גישה לריסלייר של ahhost (ידעתי שהוא תומך אצלהם) אך, לאור העובדות שאלתי את אחד מהמנהלים (להזכיר שאותו מנהל שאגיד כרגע הוא לא זה ששילם) חסן, הוא אמר לי לא להביא לו גישה לקבצים ושום דבר, גם גיבויים שאלתי ואמר לי לא להביא לו כלום, אוקיי, ביצעתי.
לאחר זמן מה (טלפונים מ Mr.Flame) לא יכלתי לתקשר איתו יותר כי הייתי חייב לזוז (משהו דחוף).
חזרתי לאחר שעתיים, וראיתי שיחה במסנג'ר כי חסן מאשר לו לקבל גיבוי. אני, לא מעניין אותי, עד שלא אקבל טלפון מהמנהל ששילם (עמיר) כי אני יכול להביא לMr.Flame את הגיבוי, הוא לא יקבל ואני עומד על כך.

ל MaorD החביב,
שלום,
לאחר שדיברנו במסנג'ר שם לאחר שאמרתי כי אני לא מביא גיבוי עד לקבלת אישור מהמנהל ששילם ואמרת לי "תראה עם מי יש לנו עסק..." וכדומה, אני לא אפרט כי אני לא אוהב ליצור ריב, אתה, תעשה בלקוחותיך מה שתרצה, אם תרצה להביא לתומכים שלהם גיבוי מבלי לקבל אישור - אין לי בעיה.
זאת העמדה שלי ואין לך וויכוח על כך, אני מודיע לך חגיגית שבמידה ואני רואה כי אתה ממשיך להקניט את העסק שלי בדברים שאנחנו לא אשמים בהם ואף פעלנו באופן ראוי ותקין לחלוטין אני לא אשתוק על כך.
(לא, אני לא ילד שמאיים בתביעות, מכות וכדומה...אני את שלי יודע כיצד להשיג).
תמשיך להקניט אותי ו/או את לקוחותי שלא בעמדה נכונה, תשא בתוצאות.

ציטוט:

לא נגמר פה כלום .
אני אטבע אותו וזה לא משנה מה תגידו .
חברה מגעילה !!
והיא תשלם .
*אתבע ^^.

המשך יום נעים ושבוע טוב.

idansror 04-06-06 15:31

תקשיב ידידי,

בעיקרון, גיא מנהל פרסרב עושה את שלו-תאמין לי שלא תמצא פה עוד מנהל חברת אחסון כמו גיא בחור נפלא.

בכל מקרה, תבקש מנהל הרייסליר שיחזיר לך את הקבצים ותגמור איתו עניין.

שיהיה לך בהצלחה. (:

Dodem 04-06-06 15:43

שוב, אני מחזק.
גיא בן אדם נפלא!
הוא אחד מהאנשים הרציניים פה.
אני יכול להגיד שאני תומך, ואז הוא יתן לי גישה לריסיילר?
זה לא הולך ככה.
צריך לקבל רשות ממי ששילם.

יום טוב.

MaorD 04-06-06 15:49

ציטוט:

נכתב במקור על ידי FreshServ.Net
שלום,
אני מעוניין בהודעה זו לספר את המתרחש.
אתמול בשעות הערב קיבלתי הודעה ממנהלי ahhost בדבר כך שאחד מתומכיהם שקיבל גישה לקבצי השרת שלהם מחק את כל הקבצים. אני, כמובן הצעתי להם גיבוי של יום לפני (כן, אנחנו מגבים גם ריסליירים ללא תשלום).
הם בתגובה אמרו לי כי יש להם גיבוי ולא צריך וכי הם יעלו את הגיבוי ואני אריץ להם אותו - אין בעיה, הוסכם.
לאחר כמה דקות שלח לי הודעה בחור בשם Mr.Flame כי הוא רוצה גישה לריסלייר של ahhost (ידעתי שהוא תומך אצלהם) אך, לאור העובדות שאלתי את אחד מהמנהלים (להזכיר שאותו מנהל שאגיד כרגע הוא לא זה ששילם) חסן, הוא אמר לי לא להביא לו גישה לקבצים ושום דבר, גם גיבויים שאלתי ואמר לי לא להביא לו כלום, אוקיי, ביצעתי.
לאחר זמן מה (טלפונים מ Mr.Flame) לא יכלתי לתקשר איתו יותר כי הייתי חייב לזוז (משהו דחוף).
חזרתי לאחר שעתיים, וראיתי שיחה במסנג'ר כי חסן מאשר לו לקבל גיבוי. אני, לא מעניין אותי, עד שלא אקבל טלפון מהמנהל ששילם (עמיר) כי אני יכול להביא לMr.Flame את הגיבוי, הוא לא יקבל ואני עומד על כך.

ל MaorD החביב,
שלום,
לאחר שדיברנו במסנג'ר שם לאחר שאמרתי כי אני לא מביא גיבוי עד לקבלת אישור מהמנהל ששילם ואמרת לי "תראה עם מי יש לנו עסק..." וכדומה, אני לא אפרט כי אני לא אוהב ליצור ריב, אתה, תעשה בלקוחותיך מה שתרצה, אם תרצה להביא לתומכים שלהם גיבוי מבלי לקבל אישור - אין לי בעיה.
זאת העמדה שלי ואין לך וויכוח על כך, אני מודיע לך חגיגית שבמידה ואני רואה כי אתה ממשיך להקניט את העסק שלי בדברים שאנחנו לא אשמים בהם ואף פעלנו באופן ראוי ותקין לחלוטין אני לא אשתוק על כך.
(לא, אני לא ילד שמאיים בתביעות, מכות וכדומה...אני את שלי יודע כיצד להשיג).
תמשיך להקניט אותי ו/או את לקוחותי שלא בעמדה נכונה, תשא בתוצאות.

*אתבע ^^.

המשך יום נעים ושבוע טוב.

1. כאשר רשמתי תראה עם מי יש לנו פה עסק זה היה ע"מ לגרום לך להגיב וזה אכן הצליח לא כן ?
2. קיבלת אישור אני הייתי נוכח בעת קבלת האישור כאשר אמרת "אני הולך" - דודי צירף לוועידה
את הריסיילר שלך והוא נתן לך את האישור לתת לו את הגיבויים .

עצם העובדה שאתה משמיט דברים מסיפורך לא אומרת כי אני מתלונן עליך או משהו .
אני סה"כ תפסתי ממך משהו אחר לגמרי תפסתי ממך הרבה יותר ממה שנוכחתי לראות .
אני מקווה מאוד שאני טועה אבל זה אני כבר לא יידע .

יום טוב .

Jarhead 04-06-06 15:57

מאור רק תסביר לי למה זה עניינך? אתה לא צריך להגיד או להמליץ לאף אחד מה לעשות ואם גיא לא מעוניין למחוק להשעות או כל דבר אחר זו זכותו ולדוגמא אני עוד הייתי מחמיר את העניין ולא הייתי עושה את זה בלי אישור טלפוני.

Bagheera 04-06-06 16:00

אני לא מבין למה יש לתבוע... אם שלמת לו והוא כנראה מחק לך את האיחסון אז זה בהחלט טעות שלו והוא צריך לעשות את מירב המאמצים בשביל להחזיר את בקבצים שנמחקו ..
מעבר לכך זה כבר טעות של האחראי ואני חושב שתדברו על זה או משהו תסגרו ביניכם מה קורה והכל..
ותדרוש ממנו בחזרה כי לא סתם שילמת.. תבקש את המגיע לך.

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 05:37.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ