הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   Off-Topic וסיקורים (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=48)
-   -   לאאאאא - עכשיו זה רשמי! אני שונא כל מה שכתוב לפניו Windows (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=22833)

עמרי שוסטר 30-05-06 13:54

ציטוט:

נכתב במקור על ידי alex
מר אלון אר.

על זה אומרים "אין שכל אין דאגות" במקום לחפש מי אשם בכשלונות שלך אולי תחטט בתוך הראש לקצת שכל. אף אחד לא אשם שהמחשב שלך לא עומד במשאבים של המוצרים שאתה משתמש בהם. כל מוצר שמצורף למערכת ההפעלה בין אם הוא במסגרת ההסכם או לאו, ישנו תיעוד נפרד ודרישות אחרות. המוצר הותקן כברירת מחדל אתה מצדך יכולת שלא להשתמש בו - השימות במוצר שלא מתאים לדרישות המערכת מסיר כל אחריות לגביו.

התוכנה המדוברת נועדה כדי לבצע עריכת וידאו פשוטה יחסית וליצא למספר פורמטים שונים - בטכנולוגית שהיא משתמשת [ואגב אף תוכנה לעריכת וידאו אחרת לא ובין היתא מוצרי אדובי] מאפשרת לך לשחזר פרוקיטים שאבדו או נמחקו כתוצאה מחוסר במשאבי מערכת.

מדוע התוכנה נתקע לא לכך להחליט לשם כך יש את צוות התמיכה של המוצר שלו יש את הכלים לאבחון מצבים כאלה, אם היה ברשותך רישון חוקי אולי לא היית צריך לבוא לפה , ולעשות פרופוקציות ולספר שטויות שבמילא אף אחד לא קונה.

ובנימה אישית יותר, מעבדי אינטל הרגלים, כאלו שיש לך בבית לפחות לא מותאמים לעבודה בוידאו, אני בבית מחזיק גם בMAC לשם עריכת וידאו או לעריכת מסמכי מולטימדיה גדולים.

כמו שציעו לך, אתה מוזמן להשתמש בתחליפים ובמוצרים אחרים.

בהצלחה.

אממ ראיתי מעבדי Yonah שאוכלים עריכת וידאו רגילה כמו כלום. ;P
ואני יכול להגיד לך שMovie Maker לא בדיוק התוכנה הכי יציבה שיש! B-)

Alm 30-05-06 14:18

אם אתה לא סומך על מוצרי מיקרוסופט, מדוע אתה עובד בהם?
או קאיי בגלל ש"נתנו" לך? סבבה תהיה חכם, אם אתה לא סומך על המוצרים שלהם תשמור כל פעם שאתה עובד בהם.

היה קורה לך בדיוק אם הייתה לך נפילת חשמל בבית.

alex 30-05-06 15:14

ציטוט:

נכתב במקור על ידי עומרי שוסטר
אממ ראיתי מעבדי Yonah שאוכלים עריכת וידאו רגילה כמו כלום. ;P
ואני יכול להגיד לך שMovie Maker לא בדיוק התוכנה הכי יציבה שיש! B-)

אני עדין לא תופס את קו המחשבה שלך, אם התוכנה לא יציבה מדוע להתלנון ולהשתמש בה מהתחלה?

ולא נראה לי שיש כאן מומחים רלוונטים לשם כך כדי להחליט איזו תוכנה יציבה או לא.

עמרי שוסטר 30-05-06 15:18

ציטוט:

נכתב במקור על ידי alex
אני עדין לא תופס את קו המחשבה שלך, אם התוכנה לא יציבה מדוע להתלנון ולהשתמש בה מהתחלה?

ולא נראה לי שיש כאן מומחים רלוונטים לשם כך כדי להחליט איזו תוכנה יציבה או לא.

תוכנה שנתקעת למרות שהיא לא צורכת יותר מ5% ממשאבי המערכת לא יציבה.

Alm 30-05-06 15:18

אולי לדעתך אין כאן אבל לדעתי יש כאן, לא חסר כאן אנשים בעלי ידע בעריכות וידאו!

alex 30-05-06 15:26

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Alm
אולי לדעתך אין כאן אבל לדעתי יש כאן, לא חסר כאן אנשים בעלי ידע בעריכות וידאו!

מה זה קשור לעריכת וידאו?

אני מדבר באופן כללי על תוכנות.

בסך הכול , אני אומר שכדי לבדוק האם התוכנה יציבה או לא אנחנו צריכים יותר מדעתו של אלון אר.

Alm 30-05-06 15:28

כן, זה אותו דבר...
אני רשמתי על עריכת וידאו כי כל האשכול מתקשר לעריכת וידאו!

ותאמין לי שיש כאן אנשים מנוסים בתוכנות כאלה ואחרות מכל הסוגים שיודעים להגיד לך מה יציבה יותר ומה יציבה פחות!

עמרי שוסטר 30-05-06 15:29

ציטוט:

נכתב במקור על ידי alex
מה זה קשור לעריכת וידאו?

אני מדבר באופן כללי על תוכנות.

בסך הכול , אני אומר שכדי לבדוק האם התוכנה יציבה או לא אנחנו צריכים יותר מדעתו של אלון אר.

זה שאמרתי שהתוכנה לא יציבה לא קשור בשום דרך למה שאלון אמר, רוב הסיכויים שבאמת המחשב שלו לא מספיק "חזק" לתהליך, אבל אני ראיתי מחשב שמתמודד עם משימות גדולות בהרבה נתקע תחת שימוש של Movie Maker!

Alon.R 30-05-06 15:32

מר אלכס הפנאט,
אם היית מצליח לפתוח את ראשך ולהרחיב קצת אופקים אולי היה נכנס לך קצת שכל למוח.

אני לא רואה שום יעילות בmovie maker אם היא לא מותאמת למעבד אינטל פנטיום 4, ו512 * 2 זיכרון מטמון.

מלבד זאת שהמחשב אפילו לא הראה סימנים של עומס לפני שהוא נתקע, פשוט נתקע, סתם ככה... כמו ששוסטר פה אומר, בעוד שביישומים הרבה יותר גדולים מבחינת ביזבוז משאבים לא נתקעים.

אבל אל דאגה אלכסנדר, כולם בהוסטס כבר הבינו את הקו צר המחשבה שלך, מיקרוסופט - מעולה.
השאר - לא.

במילה אחת נסכם את כל ההודעות שלך: חה.

עמרי שוסטר 30-05-06 15:34

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Alon.R
מר אלכס הפנאט,
אם היית מצליח לפתוח את ראשך ולהרחיב קצת אופקים אולי היה נכנס לך קצת שכל למוח.

אני לא רואה שום יעילות בmovie maker אם היא לא מותאמת למעבד אינטל פנטיום 4, ו512 * 2 זיכרון מטמון.

מלבד זאת שהמחשב אפילו לא הראה סימנים של עומס לפני שהוא נתקע, פשוט נתקע, סתם ככה... כמו ששוסטר פה אומר, בעוד שביישומים הרבה יותר גדולים מבחינת ביזבוז משאבים לא נתקעים.

אבל אל דאגה אלכסנדר, כולם בהוסטס כבר הבינו את הקו צר המחשבה שלך, מיקרוסופט - מעולה.
השאר - לא.

במילה אחת נסכם את כל ההודעות שלך: חה.

למען האמת בלי קשר לזיכרון מעבדי P4 לא ממש "מעולים" לעריכת וידאו... |:
לקודד סרט נורמלי לוקח מספר שעות על P4. B-)

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 18:30.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ