![]() |
אבל למה הוא מדפיס לי הכול כמערך? אני לא צריך שהוא יכתוב לי CODE1 ]1[ וזה...אני רק צריך שהוא ידפיס לי את מה הקודים שיש בקובץ הTPL ויחליף מה שאני אומר לו במה שאני אומר לו בלי דברים מיותר...
|
אז תעשה import של \n מה הבעיה?..!
|
הבעיה היא שאני מתחיל...אני עדיין לומד חלק מהדברים ...וכפי שאני זוכר /N זה לא עושה ירידת שורה או שאני טועה?
|
כן
וכפי שאני זוכר כשאני לא הבנתי משהו ניסיתי עד שהצלחתי או שהלכתי לבדוק מה הפונצקייה עושה במניואל, גם כשלא ידעתי בכלל אנגלית, למדתי מדוגמאות הקוד.. |
אוקיי אני זה לא אתה...אני לא תופס דברים ממש מהר ...אומנם אני גדול ממך בשנתיים אבל התחלתי ללמוד PHP רק לא מזמן ואני עדיין מתקשה בחלק מהדברים....ניסיתי בדוגמאות שיש בPHP העולמי ...חלק כמובן עזרו לי מאוד אבל חלק לא הבנתי מהן עושות וכיצד אני יכול לנצל אותן לטובתי...
לכן אני מבקש עזרה פה...ובינתיים זה עוזר חוץ מהמקרה הזה :( |
אבל התעלמת לגמרי מהחלק השני של הדברים!
תנסה לבד! אני בגיל 11 כבר בניתי מערכת תגובות (עריכה: כתבתי בערכת, כנראה אני מצונן O.o), בלי שום מדריך! =] תנסה, זה לא עולה כסף, וזה יכול להיות שווה הרבה. |
תכלס מערכת תגובות זה קל לבנות לפחות לדעתי...תאמת בשבילי דברים שקשורים בSQL הולך לי סבבה...אבל יש דברים לדוגמה כמו כול הקטע של החלפה וזה לא הולכים ממש טוב כמו שאני רוצה שיהיו...לכן אני מבקש עזרה.
חחח מגניב לבנות משהו בגיל 11 :) |
עשה טובה, אל תסבך את עצמך עם preg, תחזור לstr עד שתלמד PCRE, זה נושא ממש מתקדם ולא הייתי ממליץ להתחיל עכשיו
עליתי על הבאג שלך.. מה שקרה זה, שהפונקצייה file נותנת מערך של כל שורה, ובעצם נוצר מצב שיש מערך במקום מה שרצית.. תעשה עכשיו לדוגמא PHP קוד:
|
יאייי...תודה רבה! YOU ARE THE MAN! חחח כל זה אחרי 3 עמודים XD
|
בבקשה, תהנה =]
ותשים(מו) לב גם לדברים הקטנים והמעצבנים האלה.. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 15:56. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ