![]() |
באסה,טוב תודה אל הזמן בכל מקרה.
|
עכשיו יש לי זמן , אני יצור קשר עם מי שניראה לי .
|
יש לי דומיין עם 15 אלף אנשים קבוע שנכנסים אליו כל יום...וזה שכרגע האתר עוד לא נפתח. מדובר על הדומיין fifa07.org והמחיר הוא 250$ . אתה מוזמן להכנס אליו ולמטה ללחוץ על העיגול של העולם ואז אפשר לראות סטטיסטיקות מאתר חיצוני שבודק כניסות..וכמובן להכנס להלם איך נכנסים כל כך הרבה
|
ציטוט:
ואחרי שבדקתי את הסטטיסטיקות באמת יש 2 אתרים שמקשרים אליו ושניהם נמצאים על השרת שלך(או לפחות אחד מהם 100% את השני נבדוק מאוחר יותר) אחרי המכירה אתה פשוט יכול להוריד את הקישור וזהו |
ציטוט:
ומה יש כבר לעשות עם זה ? כולם בטח חושבים שזה פיפא 2007 . |
נכנסים...אנשים...בכל אופן אין כזה דבר פיפא 2007 , הם שינו את השם לפיפא 07. ואם אתה עושה אתר שקשור לפיפא בדרך כלשהי..זה מושלם מבחינת כניסות ומבחינת שם ...בגלל זה יש לי בנתיים הצעות עד 200 דולר...ברגע שיצא המשחק עצמו , יהיה הצעות של אלפי דולרים, אני מתלבט כרגע אם להקים עליו אתר ...למכור עכשיו , או לחכות..
|
ציטוט:
תודה על ההצעה |
ציטוט:
מי שמציע לי 'אתרים' שכוללים רק עיצוב ואחסון , זה לא נקרא . אני רוצה שיהיה לפחות עיצוב + תיכנות PHP + דומיין . אגב , בנתיים קניתי אתר אחד , השני בדרך :P |
ציטוט:
http://www.hosts.co.il/forums/showthread.php?t=21129 אם זה היה הפורום שבבעלותי הייתי מטפל בך אבל נשאיר למנהלים להחליט לגביך . בהצלחה במכירת האתרים אם תרצה אוליי נוכל לסדר לך איזה משהו צור קשר . בברכה , מאור . |
שמע יש לי אתר הורדות שירד מהרשת דבר איתי עם אתה מעונין...[לא היה יותר מידי כניסות]יש גם עיצוב...
[אני מוכן גם לעזור] צור קשר: |
| כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 02:43. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ