![]() |
ציטוט:
ועכישו שחושבים על זה, ששכחתי לסגור את ההשבתה הזאתי.. אתה יכול להתחייב שלא יקרה שום נזק לכרטיס? |
ציטוט:
תיהיה הגיוני, הוא נתן מדריך מה אפשר לעשות, אתה רוצה אתה עושה... אתה לא רוצה אל תעשה... כמובן שבOC תמיד יש סכנה של שריפה והתכלות רכיבים... יבגני |
ציטוט:
ולפי מה שאני ראיתי עד עכשיו (יום + של פעולה ללא הפסקה כולל הפעלת משחקים וכו'...) אין שום בעיה... פועל חלק ופועל בדיוק כמו שQuadro היה פועל אם הייתי קונה אחד... כמובן שתמיד אפשר לחזור להגדרות ברירת מחדל אז אל תחשבו שאם פתאום יש לכם Quadro זהו אתם תקועים איתו... |
ציטוט:
ואני לא עשיתי OC וגם לא אעשה כי זה לוקח סיכון, פשוט התקנתי תדריבים של הQuadro.. כמו שציינת, תחלק של האצה לא עשיתי. |
ציטוט:
|
ציטוט:
זה לוקח סיכון כלשהו ? שהכרטיס ישרף או יתקלקל? |
ציטוט:
|
עומרי,
אני מאוד כועס עליך... אני רץ עכשיו על כרטיס מסך PCI עם 8 מגה זיכרון... הליבה של ה-6600GT נמסה לי בגללך!!! אני אתבע אותך%!$&#H%!$GYV%$UH%TRHJ^%T$G%Q$H&^UJI%^H^$G$E מה זה השטויות האלה? ראית פעם כרטיס מתפורר? והוא לא יכול להישרף. יש לו הגנה מזה. האפשרות היחידה שהוא נשרף במקרה של VOLT MOD שמחובר לקירור גז בתדרים גבוהים, והגז מפסיק לעבוד. רק במקרה כזה יש סכנה. |
ציטוט:
|
[quote=Kernel]עומרי,
אני מאוד כועס עליך... אני רץ עכשיו על כרטיס מסך PCI עם 8 מגה זיכרון... הליבה של ה-6600GT נמסה לי בגללך!!! אני אתבע אותך%!$&#H%!$GYV%$UH%TRHJ^%T$G%Q$H&^UJI%^H^$G$E quote] זה היה בצחוק כן :D ? |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 21:46. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ