![]() |
Far Cry משחק אחד הטובים!! אני איבדתי את הדיסק שלו.. :( אני מת לשחק בו שוב. משחק תותח, אבל לא נראה לי שהוא יזוז אצלך כ"כ.
אצלי די קשה לו לסחוב את זה. P4 2.8GHz 512DDR GeForce4 NVIDIA FX 5200 128mb לא יודע למה.. דווקא מחשב לא חלש. |
ציטוט:
FAR CRY אצלי רץ חלק ללא בעיות ד"א גם GUNZ ONLINE משחק יפה מאוד לא צריך דרישות גבוהות ממש |
SOF2 כמו שאמרתי, זוה גם אחלה משחק.
Medal of Honor Allied Assault - אחד הטובים, ויש גם ברשת. (UNREAL TOURNAMENT-- GOTY (1999 - אחד המשחקים הטובים ביותר. The Sum of All Fears - משחק פעולה, דיי מפגר חח). Tactical Ops - יש לזה קהילה בארץ, משחק דיי בסדר אבל בלי יותר מדי אפקטים. אממ עוד כמה משחקים טובים (בלי קשר לז'אנר שציינת מקודם): Warcraft the frozen throne - משחק מאוד מאוד יפה. StarCraft - ישן אבל גם יפה. Revenant - אחד המשחקים החזקים ביותר, יעביר לך הרבה שעות... אבל צריך 2 אנשים בשביל לגמור את המשחק (או 4 ידיים =\). Max Payne - אני מניח שאתה מכיר... כמובן שאתה יכול להוריד את MU, דיי סבבה בהתחלה (ורץ על מחשבים ישנים טוב) אבל צריך להעלות LVLים וזה מתחיל לעצבן. FallOut Tactics - משחק מעולה! שים לינקין פארק ברקע ותהנה לשחק חח. Jedi Knight - Jedi Academy - זה יותר משחק ליחידים.. מאוד נחמד. Commandos 1 - גראפיקה זוועה אבל משחק מעולה. תהנה =\ |
ציטוט:
|
ציטוט:
חח Red Alert 2? |
AA משחק רשת !
משחק חזק :) |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 12:02. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ