![]() |
ציטוט:
גם לשחר שלחת כסף והדואר חזר ? כמו שאז אמרת.... מעניין מאוד כל פעם דואר חוזר.... דרך אגב לא נשכח שהבטחת לאנשים פאוור ריסיילר אצלי וכאלה.....והפלת עליי דברים בלי סיבה... בכל מקרה שי , לדעתי אתה קצת לא בסדר... בהצלחה לך. |
ציטוט:
מה אתה מתערב? זה עניינך? לא נראה לי. **צונזר + אזהרה בעל-פה** אלו מילים שלא מתאימים לי ולא לפורום, אל תעשה את זה שוב בבקשה! |
ציטוט:
ומה לעשות הדואר ככה זה אצלי,תשאל את ליאור או את דור. יודע מה,אני אתן לך לקוח שלי,גנבו לי 200 שקל שהוא שלח. אתה רוצה שאל אותו,מה לעשות,ככה זה שאין דואר מסודר! |
ציטוט:
אני נוהג לקרוא לזה : "לשקר כדי להוכיח טענה מסוימת" מה עשיתי ? אתה בעצם...לא זוכר את השקר שלך במדויק...אז אמרתי משהו אחר ואז אני בודק אם אתה מאשר את השקר שלי... אז הנה....אז לא אמרת לי שהבעיה היתה שלא הגיע כי הדואר מעפן. אלה שאתה ביטלת את השליחה מסיבה מסוימת ושאפשר לבטל דואר רשום. אז איך הסכמת לטענה שלי בתגובה הקודמת כל כך מהר ? שהדואר הוא בעייתי מוזר...הרי מעולם לא אמרת לי את זה ממקודם....במקרה שלנו אתה מאשים את הדואר אבל בכלל אמרת לי שביטלת...אז מה אתה רוצה מהדואר ? בדרך כלל , לא זוכרים שקרים כל כך טוב... הנה ההוכחה בהצלחה שי ! |
ציטוט:
אתה כרגע הטעתה אותי עם זה שאמרתה שהדואר חזר,ובאמת אפשר לבטל דואר רשום אממ "לשקר כדי להוכיח טענה מסוימת",תלוי לאיזה ממה שאמרתה. תיראה,בקשר לפאוור רייסלר. אני באמת התחלתי את זה,אבל ממש קצת. ואז כבר סגרתי את מאסטר-סרב. בקשר לזה ששלחתי לשחר,ביטלתי את הדואר. בהצלחה גם לך. |
ציטוט:
אסור לי להגיב? הפורום שלו? לא זכותי המלאה להגיב, זה שהוא שולח אתכם להגן עליו לא אומר כלום |טוויסט| |
ציטוט:
1.הבטחת לSERVLAND פאוור ריסיילר בשרת שלי....למה ? 2.לא נכון , אל תשגע את השכל אחי....אתה אישרת את הטענה שלי קודם לגבי הדואר..מה קרה פתאום שאתה משנה אחרי שנזכרת בשקר...? טוב יאללה אני באמת לא רוצה לריב אני כבר הוכחתי מה שאני צריך להוכיח... בהצלחה שי בהמשך... בן. |
ציטוט:
אבל חלאס יש גבול אם אתה מחפש לריב עם מישהו אתה תימצא את עצמך בסופו של דבר בחוץ, אז היה מיקרה כבר נתת את המילה שלך. אתה לא צריך לריב פה עם כולם! |
ציטוט:
אמרתי את שלי, דיברתי אליו יפה, לא קיללתי או משהו. יש סיבה להעיף אותי? |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 09:29. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ