![]() |
אני לא מאמין, אצלי אני רואה את האתר בעמוד ה - 15. :cool:
ציטוט:
בכל מקרה בקשר לתרומה, אין שום בעיה זה לא שיש לי זכויות יוצרים על הרעיון. |
ציטוט:
בסוף העדפתי לקחת איזה 15 דקות ולבנות עמוד מחדש לתחרות הזאת. אעלה את העמוד בחצות :) כמובן, אין על זה זכויות יוצרים, פשוט כאן בפורום כל אחד אומר לשני 'מעתיקן' אם רואים דבר דומה בין 2 אתרים.. כן, אתה מקום 149 עמוד 15. בהצלחה לכולם! :cool: |
גוגל אנדקס אותי (יותר נכון עידכן פרטים) לפני כמה שעות :)
מקום 68 עמוד 7 (מתוך 282,000 תוצאות כרגע). |
כבר הוא אינדקס אותך?
מה עשית שזה כל כך מהר? \= ודביר דבר איתי בקשר להחלפת לינקים[שלחתי לך מייל]. |
הינה רשימה של המיקומים העדכנים של המשתתפים:
שלי: 202 של מנהל הפורום קובנו: 50 של SignUp עידן: 218 ערן ובן: לא אונדקסו. טל: לא אונדקס. דביר: כתובת לא ידועה :ם |
אתה יכול להסביר לי איך אתה יודע את המיקום שלהם ביחס לכולם ?
אתה עובר עמוד עמוד או שיש דרך ? |
ציטוט:
רוב התוכנות, אגב, עוברות על תנאי השימוש של גוגל ומריצות שאילתות ישירות על גוגל, דבר שהם אוסרים. |
ציטוט:
ציטוט:
EyeSoft: מקום 199 קובנו מנהל הפורום: 43 עידן: 211 ערן ובן: לא אונדקסו כנראה טל: אונדקס - מקום 76 אני: 64 הכל כמובן מתוך 333,000 תוצאות חיפוש.. זה ישתנה כל יום...ככה שאין טעם לכתוב כל יום מה הסטאטוס במיקום של כל אחד..:rolleyes: נחכה כמה ימים ונראה מה קורה.. אתמול הוא עדכן למשל והעלה אותי ממקום 68 אל 64.. |
ציטוט:
|
אכן כן, גוגל אינדקס אותי סוף סוף :)
הכל בזכות אור :D תודה רבה לך. עכשיו אני מקום 82 לפי מה שאני רואה. ודביר, מקום שני, פשוט תותח אתה :p[אגב דביר, תחזיר לי תשובה במייל לגבי החלת לינקים בבקשה.] נ.ב: כדי אולי שמישהו יפתח הודעה נעוצה לדיון רק על זה במקום לפתוח כל פעם אשכול חדש וכל זה. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 07:44. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ