![]() |
אבל זה אידיוטי "לשנוא" את מיקרוסופט...
נו באמת\: זה נשמע כזה מעפן! הרבה היו רוצים להחליף את ביל-גיטס אפילו "שונאי" מיקרוסופט. |
יש לך פה, הסברים מה היכולות שלו ולמה הוא מומלץ.
http://www.mozilla.org.il/firefox |
לפי מה שאני רואה רוב האנשים בכלל משתמשים בIE חח אבל "הסטיגמא" היא שFF הוא יותר טוב ובלה בלה בלה...היחידים שמשתמשים בFF זה מתלהבים ומתלהבים שהורגלו :P
IE רולז אבל כן אני משתמש בFF בשביל איתור באגים :) |
משתמש בIE...
פעם ניסיתי FF...דפק לי כמה קבצים...מאז לא נוגע בו. יום נעים. |
אצלי - אין ספק שפיירפוקס הוא דפדפן הרבה יותר טוב מ-IE.
IE מזווית העין שלי סתם פיתוח של משהו שולי במיקרוסופט - חוסר השקעה. לאומת זאת, FF רואים בזה השקעה. אל תתחיל להדביק עליי כל מיני תווית ושטיות כן... אתן לכם דוגמאות אישיות שלי: אני משחק במשחק דפדפן שדורש 350 קליקים עבור שחקנים וזה..(משימה לא קלה שכבר הפסקתי לפני כמה שבועות) בדרך כלל כשהשתמשתי בIE הדף נטען מאוד לאט ולקח לי להצביע לכולם (עם תשומת לב מרבית) כ-15 דקות לסיים את ההצבעות, אך ב-FF לקח לי רק בסביבות ה10 דקות! לא יודע למה - לא אכפת לי, לא אכפת לי שחזירים יעופו ופרות ירקדו. דבר נוסף - נכנס לי ווירוס לפני מספר שבועות שיתק לי תמחשב עשה בעיות, קיצור נפנפתי אותו בעזרת כל מיני תוכנות.. וחזרתי לתפקוד אך נשארה לי בעיה משמעותית והיא שלא הצלחתי לשמור קוקיז בדפדפן IE... לא משנה מה עשיתי תמיד הייתי צריך להתחבר מחדש לפורומים וכדומה... אך הדפדפן FF התגבר על הבעיה משום מה.. אין לי שמץ של מושג איך אבל התגבר... אך למרות זאת אני גולש בIE בגלל שזה הרגל, וגם לפעמים בFF (בשביל משחקי הדפדפן). נ.ב סיפרתי מפה סיטואציות שלי - מה שקרה שלי, אני לא פה כדי לטעון מי יותר טוב מה יותר שווה וכל השיט הזה... |
אני כבר מספר שנים גולש עם Maxthon (לשעבר myIE2) והוא מבוסס על ליבת אקספלורר והוא הדפדפן הכי טוב שיש מבחינת אפשרויות (טאבים, קיצורים, פלאגים וכו').
אני עם פיירפוקס רק כדי לבדוק את תקינות האתרים שאני בונה, לא יותר מזה. |
אני אישית מתכנת ואני חושב בידיוק ההפך, אני שונא שונא ff,
כל הקודים הפתוחים למינהם יכולים ל***** לי ת'***. |
ציטוט:
שמעתי עליו לא מעט, השאלה מה הוא באמת שווה |
תכלס Avant הכי טוב..
myie2 הוא מזכיר לי קצת תפיירפוקס, לא אוהב אותו.. המבנה של אוונט הכי נוח לי (אני לא אוהב את IE הרגיל) ולדעתי, IE עדיף על FF, כי הוא לא הורס אתרים שלא נבנו לפי ה"תקן". גם ככה רוב האנשים בעולם גולשים ב IE. |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 14:49. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ