![]() |
שלחו לי צ'ק נראה אם יגיע (:
מי שרוצה להירשם דרך המופנה שלי אשמח מאד http://www.purecash.co.il/index.aspx?ref=2410 |
ציטוט:
|
אני מחכה לתשלום שני :)
מי שרוצה להירשם דרכי מוזמן http://www.purecash.co.il/index.aspx?ref=2133 תודה! |
ציטוט:
יום טוב. אגב, מעבר ל20 איש כבר קיבלו תשלום. |
תנו אופציה שאם אני מושך מעל 100 שקל אין לי עמלת קבלה בהעברה בנקאית או משהו דומה..
תודה ולהת' |
נמחקו לי לפני מספר ימים כ30 מופנים הדבר תקף גם לתמלוגים שהייתי אמור לקבל עליהם
שלחתי לכם הודעת צור קשר עכשיו נוקו כל התמלוגים שלי כלומר נמחקו - מעל 80 שקלים - שלחתי לכם הודעה בדף צור קשר - אני מחשב לתשובה לא קיבלתי תשובה על שני ההודעות ששלחתי לכם - אני חושב שזה מתחיל להדרדר לכיוון בדיחה.. |
ציטוט:
|
לא הבנתי כבר..הם משלמים או בורחים?
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
להרבה משתמשים חסר כרגע כסף,
אך ניסיוני האישי עם הנהלת PureCash מראה כי מדובר על שירות אמין, זמין (לרוב עונים בתוך שעה-שעתיים), ויעיל. שבא לקראת המשתמשים ובטח שלא מרמה אותם. כנראה מדובר על תקלה שהשפיעה על יתרת החשבונות המוצגת ואף על מספר המופנים (במקרים נדירים), לפי מה שהבנתי הצוות עובד על סידורה. שיהיה בהצלחה. |
גם לי חסר כסף
קיבלתי בערך חצי מהסכום שאתם חייבים לי |
שלחתי להם עוד הודעה אתמולע דיין אין תגובה
|
ציטוט:
אני מאמין שעד מחר זה יסתדר. |
לפי מה שהם טוענים היא הסתדרה
חסרים לי 50-60 שקלים.. |
ציטוט:
לי חסר קצת פחות, אבל חסר (10-15 ש"ח) |
כל מי שטוען שחסר לו כסף מוזמן להכנס ליומן הפעולות שלו, לסכום את הכסף ובמידה וחסר לדווח לנו ובמידה ובאמת חסר הוא יזוכה.
|
פשש..
האתר הזה מפורסם בכל מקום כמעט חחח יפה מאוד ! אני אנסה אותו עכשיו... |
DUM: יש תחתי 250 מופנים - אתה חושב שאני הולך לסכום במחשבון את כל ה0.01 וה0.02 שאני מקבל על הצפיה שלהם באימיילים?
אתם חייבים לי משהו כמו 50-60 שקלים - תחשבנו בעצמכם את היתרה המדויקת ותעבירו אותה אלי - נראה לי ממש בדיחה שאני צריך לשבת לספור כמה אתם חייבים לי מן הראוי שאם אתם חייבים לי תדאגו לבדוק את חלק החוב ולשלם אותו מיום ליום האתר מדרדר |
ציטוט:
ואני מניח שהמצב דומה אצל אחרים. מה דעתך פשוט לתת פיצוי לכולם ולדאוג שבפעם הבאה זה לא יקרה? |
אם יש לך בעיה תפנו אלי באופן אישי זה לא המקום ואני אסביר לכם איפה לא חסר לכם כסף.
מנהל זה נהיה אשכול ספאם מבוזבז ביותר, או תנעל או תנקה - תודה :) |
ציטוט:
וקיבלת ביקורת על זה שיש בעיות במערכת, ועל זה שהטיפול בבעיות לא נוח למשתמש.. |
ציטוט:
בגדול העמלה של השקל על מופנה מתקבלת רק מבן ישיר שלך ולא מנכד בן ישיר = מישהו שאתה הבאת, נכד = מישהו שאתה הבאת שהביא מישהו בנוסף בשביל לקבל את העמלה המשתמש הנרשם דרכך צריך לאשר את חשבונו וגם למלא את טופס הפרטים, ורק אז תקבלו עמלה. אם תראו בתחרות החודשית מספרים שונים זה כי בתחרות מספיק שמישהו שהבאתם יאשר את החשבון ולא ימלא את טופס הפרטים והוא נחשב לכם (חודש הבא זה לא יהיה ככה) |
DUM: מה שאני מבין זה שאתם לא עונים לי למיילים (שלחתי כבר כ-5 דרך האתר ועוד 2 ישירות למייל שלכם)
מה שאני מבין זה שהיו 50 שקלים שנעלמו לי מהחשבון אחרי האיפוס מה שאני מבין זה שאני מקום שני בתחרות החודשית וחלק נכבד מהטראפיק לאתר שלכם הגיע דרכי - מן הראוי שתתחילו להתייחס אלי ביותר רצינות עכשיו תגיד לי אתה איפה אני אמור לכתוב את כל זה חוץ מהפורום הזה\ אני מצפה לתשובה על שלושת הסעיפים הללו ופיצוי הולם על הכסף ש"נעלם" |
ואני מקום ראשון וקיבלתי פחות כסף ממך, אל תבכה ילדון
|
אני רואה שהססמאות עדיין לא מוצפנות במסד,
אתם לא מתכוונים לעשות משהו בנידון? |
DUM: היום נמחקו לי (מ128 ירד ל126) 2 משתמשים - אני מחכה להסבר הגיוני
כל יום הם נמחקים משום מה מה שמצחיק זה שהם קודם נוספים ואז נמחקים |
אנשים באמת נרשמים לזה ?
|
someone100 , נרשמו תחתי יותר מ470 איש. כולל דור שני
|
מעוצב יפה, נראה שמתוכנת יפה, אני מקווה שישווק טוב.
בהצלחה. |
היתה תחרות הפניות היו לי 200 מופנים, הייתי אמור לזכות ב50 ש"ח, אבל עדיין לא קיבלתי אותם מתי אני אקבל אותם
|
קיבלתי את ה50 ש"ח. אכן אתר אמין. יישר כוח!
|
השאלה שצריך לשאול זה אם קיבלת את ה50 ש"ח בגלל שהגבת כאן או בגלל שהיית צריך לקבל?(כאילו אם הם הביאו לך בגלל התגובה שלך ואם לא היית מגיב לא היית מקבל)
|
אינני יודע. אך קיבלתי אותם ואני מרוצה.
|
האתר לא עובד לי ... שיהיה בהצלחה בהמשך
|
ציטוט:
|
אני עדיין רואה חסכים בתמלוגים שלי - בהמשך מההודעה הקודמת - אף אחד מהתמלוגים שחסרים לא התווסף עדיין!
אני מחכה לתגובה מ Dum שככל הנראה בעל השירות |
ציטוט:
|
אחלה אתר אהבתי!!
|
האתר נראה נחמד..מקווה שהוא אמין..
אני מנסה אותו.. אשמח אם תרשמו דרכי: http://www.purecash.co.il/index.aspx?ref=15682 |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 18:27. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ