![]() |
ציטוט:
בקשר ל is_numeric - אתה צודק, אבל על אבטחה אנחנו לא מדברים עכשיו. סניר (אני צודק?), קודם כל תוריד את הרווחים אחרי הגרש ('): PHP קוד:
ופה: PHP קוד:
|
*שניר.
וכן, כרגע פחות חשוב האבטחה. הורדתי רווחים, והורדתי את ISSET.. מה עכשיו? |
ציטוט:
IS_NUMERIC הוא לא בדיוק השיא אבטחה למקרה הספציצי הזה עדיף להשתמש ב PHP קוד:
|
ציטוט:
ובכלל אני לא רואה סיבה למה לעבוד קשה על בדיקה כשאפשר להתעלם ממה ששגוי(intval למשתנה שרוצים להזין וחסל) |
אני לא מבין את שניכם, למה intval ולמה לנקות את כל מה שלא מספרים? הדוגמא הכי פשוטה, מה הבעייה עם SELECT field FROM table WHERE field1="'.mysql_real_escape_string($value).'" - דוגמא כדי להעביר את הרעיון.
|
סבבה לגמרי מה שאתם אומרים, כל אחד והשיטה שלו זאת שנוחה לו.
אבל אתם סטיתם לגמרי מהנושא.. :) |
ציטוט:
כי זה מספר?! אתה לא מכניס מספר עם גרשיים! |
במקרה ואתה יודע שהקלט שלך הוא ערך מספרי משתמשים בהמרה (int) או לחילופין intval ואפשר גם בis_numeric על מנת לקבל ערך בוליאני בחזרה.
אין טעם להשתמש בregex, אני בטוח שהפונקציות שPHP איפשרו לנו יותר מהירות בregex. |
ציטוט:
ואתה יכול לתת לי סיבה למה לא לעשות את זה? MySQL עובד מצויין עם זה. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
לערך מספרי משתמשים בהמרה לערך מספרי לפני שימוש כלשהו בשאילתא. |
ציטוט:
|
ציטוט:
למה אתה חושב שPHP בנו את הפונקציות המרה למספר, למה להשתמש בפונקצית סינון סטרינג שהקלט הוא בכלל integer. עזוב כרגע יעילות ומשאבים שהם לא לטובתך, יש פונקציות שבנויות לinteger ויש לstring וכו', בזמן שאתה לא בטוח מה הקלט אתה צודק, אבל אם אתה רוצה שהקלט יהיה מספר אז הוא יהיה מספר, נקודה. |
ציטוט:
ואני יודע שאין סיכוי שמשהו רע יכנס - אני יודע גם ששום דבר רע לא יצא. שיכניסו לא רק אותיות, שיכניסו הכל - מה שהם רוצים. כל עוד זה לא עובד את ה-MAX QUERY SIZE - שיהיה להם בהצלחה. זה עבר? חבל, לא נכנס. ככה בעיניים עצומות אני יודע שאין שום בעייה. איפה נוצרת הבעייה? כשאני מתעסק עם קודי מקור של אתרים. אז גם אז צריך לדעת מה לעשות. אגב, אם כבר מעלים את כל הדברים האלה, http://www.nabble.com/The-PHP-filter...d22508904.html משהו מעניין. |
ציטוט:
הכוונה שלי היא לעבוד ככה: PHP קוד:
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 02:26. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ