הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   Off-Topic וסיקורים (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=48)
-   -   האם לדעתכם זה נכון לעשות overselling? (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=65501)

VoyaAGe 29-07-08 18:56

לא רק שהוא לא יהיה לקוח שלך, זה יביא למצב שיש שם רע לחברה.. עם זאת דוגמא שהיא נותנת.. אנחנו עם נפלא :)

Eskimo 30-07-08 21:45

לא נירא לי שאוברסלינג נועד באמת למכירה, הכוונה שלי היא שזה סתם הלקוח רואה "ואוו הם מוכרים 50 גיגה, הם בטח חברה גדולה" לא יותר מזה, כי אחרי הכל כל מי שיש לו צורך ב 50G(ולפי המחירים של החברות) כבר עדיף לו לשכור VPS(אם אני לא טועה XD)

וגם אם מישהאו מבקש 3גיגה + אז זאות אומרת שיש לו אתר\פורום גדול שצריך 3 גיגה

אחרי הכל אף אחד לא באמת יקנה 3 גיגה אם הוא לא צריך :\ כי חבל על הכסף

VoyaAGe 31-07-08 05:19

זהו שהישראלים בימינו אוהבים הרבה.. וכמה שיותר זה הכי טוב
זה מה שגורם היום להרבה ילדים שאני פוגש ברשת להיות לא מרוצים מהחבילה שלהם וכו'.

Vitalist 01-08-08 18:52

ציטוט:

נכתב במקור על ידי עמרי שוסטר (פרסם 654610)
Overselling זה לא מצב שאתה אומר "עכשיו הם לא משתמשים... אולי בהמשך נוסיף עוד". ב-Overselling אתה אומר "יש לי X משאבים ואני מציע Y משאבים למכירה. למה? לא נראה לי שהלקוחות ישתמשו יותר מ-X". אין תכנית על להוספת עוד משאבים וכו'. ברגע שאתה מוסיף עם הצורך עוד ועוד משאבים, זה לא Overselling ולא משפיע בכלל על הלקוחות.

נו באמת.
ואתה עוד אומר לי ללמוד עברית אין לך לוגיקה בגרוש.
כל אחד יכול להוסיף עוד זיכרון. יכול להיות שזה יצור לך הפסדים אבל אין לזה קשר לזיכרון שבשימוש. בקלות הפרש להכנס להפסדים גם בלי שום OVERSELLING.
התכניות שלך לא מעניינות אף אחד. מה שמשנה זה העבודות מכרת יותר שטח מאשר שאתה יכול לספק בפועל - OVERSELLING.

חוץ מזה ברור שלחלק אין תוכניות להכניס עוד שרת. אבל כשהשרת שלהם מתמלא בלית ברירה הם מוסיפים שרת. אז מה זה משנה התכניות העיקר המציאות. מה שאתה מדבר אליו זה לא OVERSELLING אלא למלא-את-השרת-עד-אפס-מקום-עם-OVERSELLING-מטורף-ואז-כשהשרת-כבר-מלא-לזרוק-את-הלקוחות-ולברוח-עם-הכסף. בעצם אני לא יודע אם בעברית יש מילה אבל בשפות אחרות יש שם לפעולה כזאת (לא קשור להוסטינג, הרבה רמאים משתמשים בשיטה).

והטענה האחרונה של מוטעת מי אמר שזה צריך להשפיע על הלקוחות? (חוץ מזה שת'אמת זה משפיע כי כשהשרת כבר מפוצץ זה מוריד מהמהירות....)

עמרי שוסטר 01-08-08 19:29

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Vitalist (פרסם 655825)
נו באמת.
ואתה עוד אומר לי ללמוד עברית אין לך לוגיקה בגרוש.
כל אחד יכול להוסיף עוד זיכרון. יכול להיות שזה יצור לך הפסדים אבל אין לזה קשר לזיכרון שבשימוש. בקלות הפרש להכנס להפסדים גם בלי שום OVERSELLING.
התכניות שלך לא מעניינות אף אחד. מה שמשנה זה העבודות מכרת יותר שטח מאשר שאתה יכול לספק בפועל - OVERSELLING.

חוץ מזה ברור שלחלק אין תוכניות להכניס עוד שרת. אבל כשהשרת שלהם מתמלא בלית ברירה הם מוסיפים שרת. אז מה זה משנה התכניות העיקר המציאות. מה שאתה מדבר אליו זה לא OVERSELLING אלא למלא-את-השרת-עד-אפס-מקום-עם-OVERSELLING-מטורף-ואז-כשהשרת-כבר-מלא-לזרוק-את-הלקוחות-ולברוח-עם-הכסף. בעצם אני לא יודע אם בעברית יש מילה אבל בשפות אחרות יש שם לפעולה כזאת (לא קשור להוסטינג, הרבה רמאים משתמשים בשיטה).

והטענה האחרונה של מוטעת מי אמר שזה צריך להשפיע על הלקוחות? (חוץ מזה שת'אמת זה משפיע כי כשהשרת כבר מפוצץ זה מוריד מהמהירות....)

זה מאוד פשוט חמוד. Overselling זה למכור משהו שאתה לא יכול לספק. That simple (תריץ במופריקס אם לא מובן |Lol|).

Vitalist 01-08-08 19:33

ואתה טוען שאם מכרת 200 ג'יגה שיש לך 100 ג'יגה זיכרון אתה יכול לספק אותם (בשימוש מלא)?

עמרי שוסטר 01-08-08 20:05

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Vitalist (פרסם 655840)
ואתה טוען שאם מכרת 200 ג'יגה שיש לך 100 ג'יגה זיכרון אתה יכול לספק אותם (בשימוש מלא)?

שמע, אני אנסה להסביר בצורה פשוטה יותר אולי זה יעזור (:-0).
כשיש לך 100GB ואתה מוכר 200GB, זה Overselling. כשיש לך 100GB על השרת עם אופציה להוספה של 100GB במידת הצורך ואתה מוכר 200GB, זה לא Overselling.
יש מבינה?

Daniel 01-08-08 20:46

ציטוט:

נכתב במקור על ידי VoyaAGe (פרסם 655307)
זהו שהישראלים בימינו אוהבים הרבה.. וכמה שיותר זה הכי טוב
זה מה שגורם היום להרבה ילדים שאני פוגש ברשת להיות לא מרוצים מהחבילה שלהם וכו'.

בסדר, אבל יש גם "אוברסלינג" יותר מתוחכם. מציעים לך שרת ייעודי(אהמ אהמ), ואז לדוגמא מציעים לך להרחיב ל-4GB זיכרון RAM(אהמ אהמ) בעד תשלום "פעוט", ואז גם 500GB מקום(אהמ אהמ אחרון כי אין לי כוח) בתשלום פעוט, ואז גם 40MBit רוחב פס פרטי בתשלום "פעוט" - ויכול להיות שבשרת בתאכלס יש 200GB מקום והם פשוט חושבים שלא תעבור. וכן - אם תעבור, הם יוסיפו עוד 300GB, אבל הם לא מצפים לזה.

אני בטוח שלרוב החברות שממלאות באמת שרת, אם כל הלקוחות שלהם יגיעו למקום מלא - לא יהיה מספיק מקום בשרת(מישהו? אני צודק?).

Vitalist 01-08-08 22:22

ציטוט:

נכתב במקור על ידי עמרי שוסטר (פרסם 655848)
שמע, אני אנסה להסביר בצורה פשוטה יותר אולי זה יעזור (:-0).
כשיש לך 100GB ואתה מוכר 200GB, זה Overselling. כשיש לך 100GB על השרת עם אופציה להוספה של 100GB במידת הצורך ואתה מוכר 200GB, זה לא Overselling.
יש מבינה?

כפי שכבר ניסיתי להסביר לך "תמיד יש אופציה להוספה" וזה לא קשור לאוורסלינג.
נמאס לי כבר מלנסות להסביר, אני מוותר - תשאר בור.
XD

חח סתם אבל באמת הבנתי שאין טעם להסביר לך כי אתה תשאר בדעתך בכל מקרה

עמרי שוסטר 02-08-08 05:53

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Vitalist (פרסם 655879)
כפי שכבר ניסיתי להסביר לך "תמיד יש אופציה להוספה" וזה לא קשור לאוורסלינג.
נמאס לי כבר מלנסות להסביר, אני מוותר - תשאר בור.
XD

חח סתם אבל באמת הבנתי שאין טעם להסביר לך כי אתה תשאר בדעתך בכל מקרה

זה לא עניין של דעה. זו עובדה, תפנים.
אני אומר ש-"1+1=2". אתה טוען ש-"1+1=3", ועוד מוסיף להעליב (אתה עד כדי כך נואש?).

זו עובדה ש-Overselling הוא מצב שבו אתה מוכר משהו שאתה פשוט לא מסוגל לספק, לא משהו שאחר כך תשדרג ואז יהיה אפשרי. אתה לא מפסיק לפלוט שטויות, להעליב ולטמטם את כלל המשתמשים באתר. בזכות השיחה הזו, אני למעשה פחות חכם. השטויות שלך שרפו לי תאים אפורים.

אתה הופך מצב שבו מציגים עובדות לדיון, וזה פשוט לא אפשרי. אתה צריך להבין שלפעמים בעולמנו הקטן יש דברים שמעבר להבנה ה"לקויה" שלך.

דניאל 02-08-08 10:43

אני לא מאמין שהדיון הזה באמת יכול להתקדם לאנשהו,

סה"כ מדובר עכשיו בהטחת עלבונות הדדית.

נעול.

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 09:18.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ