![]() |
אז מה הבעיה פה? אתה לא משתתף(כי אני בטוח שכל מי שמשתתף עושה את זה רק בגלל הפרסים) אז אין פה בעיה :)
אם למשתתף מסוים יש שאלה ספציפית הוא תמיד יכול לפנות אליי לפרטי. בן. |
אם הייתם בוחרים במילה בעברית הייתי משתתף...
לא חוכמה לקדם מילה באנלית שאתה בעל הדומיין שמציג במדוייק את המילה! פעם הבאה תבחרו במילה בעברית בודדת שאין לה משמעות בגוגל. כי באנגלית זה דפוק עכשיו יש מלא דומיינים שקנו סתם! בכל מקרה בהצלחה בתחרות הזאת המנצח יהיה http://www.seo4hosts.co.il או סיומת דומה כי זאת המילת מפתח שאתם מקדמים .... |
אתה צודק לגמרי.
אורן, שניתן כבר את הפרס לSEO4HOSTS.CO.IL? יודע מה אני יעשה ניסוי, לדעתי היו שינויים ביומיים האחרונים בגוגל שלא בטוח שדווקא הדומיין הזה יזכה. נראה אם הניסוי יצליח. |
ציטוט:
אי אפשר לקנות דומיין בעברית שמכיל מילה מסובכת בעברית ? |
ציטוט:
|
|
ציטוט:
|
ואני גם
|
יש מנצחים כבר?
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
כרגע האתר שלי מוביל =] ( seo4hosts.name ) |
אם אפשר לדעת מה זה ה-SEO הזה? מדברים על זה המון ואף פעם לא הבנתי מה זה.
|
ציטוט:
וכרגע האתר שלי מקום ראשון 2seo4hosts.info =] |
ציטוט:
|
גם אני חושב שקצת הגזמתם עם כמות הזמן.
|
ציטוט:
|
ברכות על התחרות שהעליתם, רק חבל שהביטוי באנגלית אבל בכל זאת בהצלחה לכל המשתתפים בפורום!
תנסו ללמוד כמה שיותר מהתחרות ולא לבצע פעולות כמו רובטים אחרת אתם לא תצליחו לנתח את הפעולות שלכם ולהבין לעתיד... |
כדאי שתפנימו מה שאור כתב, העניין בתחרות הוא ללמוד!
|
חברה , כמה טיפים שכתבתי איך לנצח בתחרות Seo4hosts
|
אפשר עדיין להצטרף לתחרות ?
ואם כן , האם חייבים לעשות את זה בדומין חדש?
|
ציטוט:
|
ואוו, מה שעידן בן אור אמר היה נכון - אם יש קצב של X לינקים ביום, וזה פתאום נפסק - גוגל מוריד ממש במיקום.
במשך 4 ימים לא הוספתי שום קישור(הייתה לי את האפשרות, פשוט הייתי בטיול) והופ! ירדתי מהמקום הראשון למקום החמישי. בגוגל האנגלי אני עם עוד דף אחריי - מהלך שהתחלתי לפני כשבוע וחצי, ואני מקווה להצליח להיות במקום הראשון עם דף אחריי בגוגל הישראלי גם. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 05:42. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ