![]() |
ציטוט:
אם האזהרה מסומנת בירוק, זה אומר שפג תוקפה. (במקרה של התראה ההתראה לא יורדת) |
לא בכל העיצובים זה ככה יונתן, למשל ב-official hosts זה שונה.
|
שלום,
אשמח אם תשנה את שם המשתמש שלי ל "Dedalos | Gold-Host.co.il" (ללא מרחאות), אם יש צורך באישור של בעל העסק, כתבו והאישור ישלח אליכם. |
ציטוט:
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
עד אז - אין אישור. |
ציטוט:
|
שלום ,
אשמח אם תחליפו את הניק שלי ל Element . תודה והמשך יום טוב. |
אין באג? בוא נראה, הנקודות שלי של התראה, אזהרה והשעיה,
הכל אותו דבר, מה שכן KERL שלח לי הודעה פרטית שאזהרה ירדה ל0, אבל בפרופיל עדיין נשאר, זה באג, נכון שאתה אומר שכל אזהרות נשמרות לכולם, אבל למה לשמור? בכל זאת יש לוגים משו במערכת, אני מכיר את המוד הזה, המוד אזהרות יצא למערכת שתומכת בגרסה 3.6.7, אבל אפשר לעשות לגרסה 3.6.8, זה לא משנה אבל .. אני מציע לך לאפס את כל האזהרות של כל המשתמשים ביום הכיפור, יש הסכם לזה? נגיד ביום הכיפור, אנו סולחים ולא חוזרים לטעיות, לא? |
ציטוט:
כשאזהרה יורדת היא נשמרת ביומן למעקב עתידי. יום כיפור? תודה על העצה, למרבה המזל, יש חודש עד יום כיפור בשביל שנוכל לחשוב על זה. |
תשנו לי את הכינו ל- Skyz
תודה:-) |
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
האזהרות שהיו צריכים לפוג לך ולא פגו היו התראות - והם לא יורדות עד שאנחנו מחליטים להסיר אותם (ויש סיבה לכך). הנקודות שאתה מדבר עליהם נשארים לכולם וזה כדי שיהיה לצוות קל יותר לדעת כמה נקודות צברת בכלל (זה לא משנה אם האזהרה הוסרה, זה רק אומר שכרגע במצבטר יש לך 0 נקודות - יש לך 10? אתה מושעה). תשים לב כי רק אתה רואה את זה והצוות, משתמשים אחרים לא רואים את זה - ואין לך ממה לחשוש. ותעשה לי טובה, תיתן לנו לעשות את ההחלטות שלנו ואל תצווה עלינו לשדרג או להסיר את האזהרות, יש לנו את השיקולים שלנו. |
ציטוט:
|
אוקי , אשמח אז שתשנה את הניק שלי ל :
ElementDesign , תודה ! |
תשנו לי בבקשה את השם לToluz
תודה רבה:) |
תשנו לי תכינוי ***** - צונזר**.co.il
|
היי. מה עם העיצוב החדש?
|
לא היית פעיל יותר מחוצי שנה אבקש לשנות את שם המישתמש לאופיר אדי או
ofir edi |
ציטוט:
צורת הכתיבה שלך מראה את זה. ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
אתם צודקים, הבטחנו עוד ממש מזמן שהוא יעלה - לצערנו לא מצאנו זמן ביחד לעבוד עליו. בחגים הבטחנו שנעבוד על זה. |
אז עם אפשר תשנה לי ל AdminToluz
תודה . |
ציטוט:
אי אפשר. תבחר שם שלא קשור במערכת מוכנה. |
נכון שצורת המראה שאמרתי, אבל בעצמי לא ציוויתי .
ועוד משו, חשבת על יום הכיפור לפי האיפוס וכאלה? או שעוד לא התעכב לך? |
אהלן, אני רוצה שבבקשה תשנו לי את השם לShillo.
|
שלום.. רציתי לשאול האם החתימה שלי בסדר? כי אני לא מוצא את דף חוקי החתימות..
כי ראיתי שערכתם פה לכמה אנשים את החתימה.. |
ציטוט:
חוקי החתימות: http://www.hosts.co.il/forums/showthread.php?t=47146 |
שלחתי הודעה פרטית ל ALM בקשר לרישום עסק במע"מ
והוא עדיין לא חזר אלי תוכלו להגיד לי למי עוד אפשר לפנות? |
ציטוט:
אתה מוזמן לשלוח לי הודעה פרטית. |
שנו לי בבקשה תשם לidanbrans
תודה |
ציטוט:
אשמח אם תאיץ נושא זה. |
כל הכבוד לכם שאתם מתעלמים מהודעה שכתבתי,
ממש מרגש . |
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
|
אשמח עם תךשנו את השם שלי ל- "smilie" ללא מרחאות
ביקשתי לשנות ניק מכיוון חוק החברות החדש שיצא לפועל (עדיין לא אבל יצא והתבקשנו לשנות תניק כי אנחנו לא עסקים רשומים) בקיצור אבקש לשנות תניק תודה רבה יקיר, |
ציטוט:
|
ציטוט:
מה אתה נותן להם באן על זה שהם ביקשו פעמיים? :confused: :eek: מה זה צריך להיות :confused: זה באמת נראה לך בסדר? אז הם ביקשו פעמיים נו ו-? זה חשוב להם והם רוצים להיות בטוחים שתתייחסו לבקשתם. אבל מה באן יעזור לך? זאת התנהגות מאוד ילדותית. |
ציטוט:
הלוואי. נתתי להם 24 שעות להרגע בחוץ. בכל אופן, במידה ויש לך תלונה כלשהיא ניתן להעביר אותה לadmin@hosts.co.il לא ע"ג הפורום. |
מחזק!!!
אזהרה הייתה מספקת בהחלט... ציטוט:
|
24 שעות עברו כרגע,
זה אומר שנתת לו באן ל48 שעות וגם זה על סתם! ממש בושה |
אולי פעם אזהרה הייתה מספיקה....אבל כנראה שהיום המשתמשים לא מיחסים לאזהרות כאל "משהו חמור"...אלא "סתם אזהרה"...באן פה, באן שם...והאחרים לומדים....
המנהלים פה הם לא השפחות של אף אחד....תלמדו לכבד קצת, אם לא עונים לכם..תחכו גם אם זה שבוע, לא קרה כלום וגם קורה שלא רואים...אבל הודעות כמו של פירוטק וחבריו, הם ממש לא לעניין. ציטוט:
מתי שהcron יעבוד (לא זוכר בדיוק באיזה שעה) אז הם יחזרו. אז תפסיק לבלבל בשכל בדברים שאתה לא יודע. בושה? אל תגלוש כאן, אף אחד לא מכריח אותך... אני הייתי בצד ההוא, הצד הניהולי....אם שאלתם למה פרשתי? בעיקר בגלל דברים כאלו. |
ציטוט:
|
ציטוט:
ביום שתנהל כאן את הפורום תקבל את ההחלטות, עד אז- תצטרך להאמין שאף אחד לא הושעה ללא סיבה. ציטוט:
כל ביקורת ניתן להעביר לכתובת: admin@hosts.co.il |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 20:15. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ