![]() |
מערכת יפה מאוד, פשוטה ונוחה.
אם אתה רוצה להפיץ אותה בתשלום אתה צריך לשפר ולהוסיף דברים לדעתי. בהצלחה. |
ציטוט:
|
להכניס פאנל של ניהול בלוקים כי הבלוקים הצדדים די משעממים,
ולתת למשתמשים אפשרויות- ליצור כל מיני בלוקים שהמשתמשים יחליטו מה יהיה באתר ומה לא, כמו תמונה יומית וכו'. אפשר גם ליצור מודלים שגם כן המשתמשים ייבחרו אם להשתמש בהם או לא, כמו גלרית תמונות, פורום מבנה וכו' וכו'. גם אפשרות של הרשמה לאתר תוסיף לא מעט. בקיצור צריך להשקיע עוד הרבה בשביל שאנשים אכן ייקנו את המערכת. אבל הבסיס ממש יפה, אהבתי. בהצלחה. |
ציטוט:
|
נחמדה מאוד,
נוחה לשימושים פשוטים בלי יותר מידי תוכן שלחתי לך מייל אשמח לקבל הצעה מחיר יום טוב. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
מערכת יפה אבל לא שווה גרוש ... מתכנת ברמה התחלתית ... http://hosts.co.il/forums/images/smilies/icon_arrow.gif
|
ציטוט:
ראית את הקוד מקור? |
ציטוט:
כמובן ראיתי עוד הרבה,גם תמערכת של poomi.co.il , תישאל אותו והוא הגיד לך :-) |
דרך אגב, לזה התכבנתי לפנייכן ... שלפני שקונים,או שתיגשו להאקרים שיבדקו אם יש חורי הבטחה . או שפשוט תילמדו יותר טוב php וביקר security .
http://hells.timeserv.biz/cms/page_view.php?id=39 בהצלחה לכולם ... |
ציטוט:
|
הוספתי סכריפט ? אתה רציני ? הוספתי
PHP קוד:
|
אוקיי, אז הדפסת את ה COOKIES של האתר למשתמש עצמו.. במה זה עזר לך? אני יכול לצפות ב COOKIES שלי גם בתפריט "כלים" ב firefox.
|
חחח אתה מצחיק אותי ... אתה יודע מה ... אם אתה חכם אז תיפרוץ ... למרות שלא ניראה לי שיש לך שכל לפחות ב 5% דומה לשלי ... על ניסיון אני ביכלל לא הדבר ...
|
ציטוט:
|
ציטוט:
ותאמין לי ש alert לא שיחק כאן תמשחק |Rolleyes| |
עכשיו שמתי לב שהוא לא סיפק פרטים לפאנל ניהול, קבל את התנצלותי (אגב, קיבלת אזהרה על קללות והתקפה).
בסדר, שיאבטח את ה id. |
ציטוט:
אתה לא הראשון שאומר שהמערכת לא מאובטחת וגם לא האחרון הוא מתכנת מתחיל אז למה בדיוק אתה מצפה ? להשפיל אותו בפומבי ? אם היית בן אדם היית שולח לו את זה בהודעה פרטית... זה לא יעשה אותך גבר. אולי יעשה אותך יותר טיפש.... |
אולי אותה צודק,להיום הוא לא הראשון ... יש עוד והוא יודע טוב מאוד מי הוא, לאתר שלו פרצתי דרך PHP Ingection
ואם ניראה לך,שלאתרים כמו microsoft פורצים לא דרך XSS / SQL / PHP Ingection אז אתה טועה ... כי אני ראיתי + יודע מי פרץ לא ממש מיזמן לאתר microsoft.co.uk וכאן אני מסיים לדבר,הגיע זמן ללכת מהפורום המעפן הזה ... |
ציטוט:
נעול...מהסיבה הפשוטה שאני לא רואה למה להשאיר פתוח. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 22:17. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ