![]() |
אני לא רואה בזה בעייה זה המוטו שלי, עזוב שזה לא כזה חשיפה כמו שאתה מדבר, למנהלים מגיע יותר תגמול מאשר לך כמו שיש קובצת WINNERS וכמו שיש היכל תהילה.
תרום-קבל. |
ציטוט:
"אז אולי גם למנהלים כדי לכתוב חוקים"? לא יונתן, הוא משחק שחמט איתי כל היום, הוא לא זה שכתב את חוקי פורום גאוגרפיה. |
ציטוט:
אבל הבעיה שאתם לא מודים בטעות וממשיכים להילחם ומתי שהאמת יוצאת לאור ואתם לא מסכימים אם זה אתם נותנים אזהרה בשביל להשתיק את המישתמש ולי כבר יצא לחוות מקרה כזה. אז להגיד שאתם משתמשים כמו כולם, זה הייה עיוות של האמת!. |
אם אנחנו עושים טעויות מה אתה עושה פה?
|
ציטוט:
בדיחה פרטית ביני לבינו, כואב הלב ? |
למה בפורום הזה הוא היחדי בארץ שיש הבדל כל כך משמעותי בין המשתמשים לבין המנהלים. פשוט רואים חתך , עלומות נפרדים לחלוטין. פשוט ניגוד. אין שום סימפטיה משום צד.
הכי נוח והכי פשוט להאשים את משתמשי הקצה. המשתמשים הרגלים מרגישים שהמנהלים חיים בעולם נפרד לחלוטין באיזו אילוסטרציה משלהם, אולי אפילו גירסא משלהם לפורום הוסטס. תרדו מאולימפוס לעם, היגע הזמן. |
ציטוט:
הניהול כאן יותר קשוח מבפורומים אחרים, אין ספק..אבל אתה גם לא יכול להשוות את כמויות הספאם בפורומים אחרים מול הפורום כאן. אם משתשמש חושב שכל העולם נגדו בגלל שהוא קיבל אזהרה, שיחשוב..אין לי שום כוונה לרדוף אחרי הסימפטיה שלו. אם מנהל טועה (וזה קורה), שולחים תלונה..וכל תלונה מטופלת לגופה (וכן, למרות שהמשתמש המתלונן לא שותף לכל הLOOP של התלונה, התלונה מטופלת בכל הרמות). ברור שהכי נוח להאשים את משתמשי הקצה (ולמה זו טעות בדיוק?), בדיוק כפי שלמשתמשי הקצה הכי נוח להאשים את ההנהלה (הקבלה מחיי היום יום: כל "עם ישראל" מתלונן על הממשלה שלו, במקום להסתכל על עצמו). |
ציטוט:
|
ציטוט:
Kel, מה לא מובן בזה שכדי לכתוב גם למנהלים חוקים, להגביל את המנהלים. אני מצטער שאני חלש בעברית ואני לא יכול לנקד או לנסח את זה בצורה טובה יותר... מנהלים יקרים, בפורום תכנות נפתח דיון "הודעה חשובה מאתר siteprice......". מה דחוף כל כך בדיון הזה שהוא מקבל "אישור מנהל" להיפתח בפורום תיכנות בזמן שאחרים נאלצים לפרסם את אתרם בפורום ביקורות אתרים? |
כנראה שנראה לנכון כי קהל היעד שלו הוא פורום תכנות ולא כלל הוסט, כו שאם תפתח תחרות עיצוב היא תהיה בפורום עיצוב וגראפיקה ולא הצעות ובקשות שונות.
|
ציטוט:
קהל היעד שלו מיועד למי שרוצה לאחסן אתר, בדיוק כמו הפורום הזה, שאחד יתרונותיו הוא למצוא חברות אחסון... אז בפעם הבאה שאני ארצה לפרסם את סקר4יו אני אוכל לפרסם בפורום תיכנות? הוא נותן מענה למתכנתים שלא יודעים לבנות סקר... |
ציטוט:
ואם לא אז תשאל אותו מדוע הבחור השני קיבל את האישור ומה שונה בינכם שההוא פותח בנושא בפורום X ואתה צריך לפתוח אותו בפורום Y . |
ציטוט:
אתה חושב שאני נימצא פה בישבלך? למזלי יש פה מנהלים איכותיים,תוכן מעניין,קהילה חמה ועוד... אז אתה לא תגיד לי מה לעשות פה, כי אני לא חייב לתת לך דין וחשבון זה יפה מאוד שאתה מנהל? אתה מרגיש מכובד? כי אם כן אז מברוק! תהנה... אבל אתה לא תפנה אלי בגישה כזאת כי למה מי אתה? אתה מנהל? אוקי! זאת אומרת שיש לך את הזכות להגיב בצורה כזאת למישתמש בפורום שנתן את דעתו, לא מתאים לך אתה מוזמן להגיד אבל לתקוף בצורה כזאת לא מתאימה למנהל, זאת הייתה חוצפה! |
אני אישית לא ממש מסכים לעונשים חזקים מדי,
אני רוצה להגיד שרוב המנהלים הם אחלה ומגיע להם ממש צל"ש, אבל יש מנהלים שפשוט "נהנים לתת אזהרות" / מתנקמים בצורה זאתי במשתמשים. (ואם להגביר את יכולת הענישה זה יהיה ממש גן עדן בשבילם). על כל שטות מקבלים אזהרה. ועוד דבר אחד ממהשהבנתי האזהרות האלה אף פעם לא יורדות..... למה זה? למה אני צריך עכשיו להענש על דברים שעשיתי מלפני שנים? זה סתם חוק נגד הותיקים...... |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 00:28. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ