![]() |
ציטוט:
הרי לא לכל אחד יש 36 שקל והרבה רוצים אכסון , אז אפשר נכון? אין לי כסף לקנות ממך ומהשותף שלך עיצוב , אוכל לגנוב? הרי לך לא אכפת , שאנשים עמלו לפיתוח המערכת, הרי אתה תהיה הראשון שתצעק ברגע שיתגלה באג במערכת ההפעלה. |
ציטוט:
מע' דפוקה..זה נכון, אז זה עושה את זה נכון וחיובי לגנוב את זה? (אגב, הכשלון הגדול היה דווקא Windows ME) הבחור מעלי תאר את זה בצורה מעולה. |
ציטוט:
וטוב נו, אלכס גנב ממני את מה שרציתי להגיד לגבי האחסון. |
ציטוט:
נכון, אני אהיה הראשון כי מערכת הפעלה שעולה 600 ש"ח (שוב אני מזכיר שזה מחיר של לוח אם טוב) צריכה להיות מאובטחת פיקס ולנצל את כל ביצועי המחשב במקום להכביד עליו. |
ציטוט:
נשמעים כמו תחליפים לWindows, לא? |
ציטוט:
|
ציטוט:
זה שלא נוח לך זה תירוץ לגנוב? מקווה שלא יפרצו לך לבית רק כי לא היה להם נוח ללכת לחנות לקנות טלויזיה. באמת שאני לא מבין אותך. |
די לנסות לשנות את העולם ...
בחיים אני לא ישלם על תוכנה 1000 שקל שאני יכול להוריד בחינם, וכולם מורידים. לא משנה איזה דוגמאות תביאו, איך תביאו למה תשוו את זה ואיך תשוו את זה ... כולם נהיים צדיקים רק שזה פוגע בהם ... |
אני דווקא מבין אותך דימה וחושב כמוך.
וכמו רוב האוכלוסיה בישראל אני מוריד דברים ומישתמש בדברים "גנובים" אשר זמינים באיטרנט. ואני לא מתבייש בזה כי אני משלם את הסכומים האלה במס,הופעות,טלויזייה (אגרה מחורבנת של ערוץ הראשון זה נירא לכם נכון לשלם סכום כזה בשביל להחזיק ערוץ שאחוז הריטניג שלו הוא 1%) ובעוד מקרים. האיטרנט והורדות ה"גנובות" עוזרות לאנשי העסקים לקדם את מוצרם. אז מיצטער שאני לא יכול לשלם סכום של 600 ש"ח בשביל משהו שיפעיל לי את המחשב שקניתי בסכום של 4000 במקרה הטוב. אז בתופעה הזאת אי אפשר להילחם ועדיף כך.. תחשובו על זה שילדים שאין להם כסף לא יכולו כל הזמן לבקש מהורים שלהם כסף לקנות משחקים,סרטים,שירים וכו... גם ככה המצב הכלכלי של המשפחות בישראל לא הכי מזהיר.. והאומנים ואנשים אשר עושים את המשחקים מחסים על הורדות לא סתם הם מוציאים משחקים ל-PC הם לא טפשים הם מודעים לזה שיפרצו את זה אבל הם עדיין עושים את זה כי הם יודעים שזה מישתלם להם וזה מפרסם להם את המוצר בקיצור זה מעגל גדול שבסופו של הדבר אנחנו עדיין יוצאים מופסדים והם מורווחים. בכל מקרה זאת דעתי. |
סתם דוגמא נגיד התוכנה של הגראפיקה הטובה בעולם עולה בסביבות ה-400-500$
למה לי לשלם על אותו דבר שאני יכול להוריד?????!!? ודרך אגב מעניין עם Beesites אתה לא הורדת כלום בחיים שלך ,אני בטוח ב100% שהורדת משהו מהאינטרנט איזה שהוא קובץ או תוכנה או כל דבר אחר .. אז אחי לא שווה אתה סתם מתעמץ וכותב דברים עדייף כבר לסגור את האשכול (זו הדעה שלי) |
ציטוט:
גם לוח אמ טוב כמו שדימה אמר עולה 600 ש"ח, אי אפשר להחזיק מחשב בלי לוח אם, יש יותר זולים אבל הם הרבה פחות טובים, ועדיין, אתה לא הולך וגונב לוח אם. |
כל אלה שאומרים שאי אפשר להילחם טועים =]
נדבר נגיד על הסרטים: יש 2 אופציות: 1. לקחת אחוזים ממחירים הדיסקים לצריבה נגיד כל דיסק יעלה עוד איזה 0.5₪ 2. להגביל את התעבורה בספקיות האינטרנט ל10GB לדוגמא ומי שרוצה עוד שישלם עוד...וכמובן גם שכאן חברות הסרטים יקחו אחוזים. אגב, מישהו כאן נתן דוגמא טובה בנוגע לאגרה של ערוץ 1 אף אחד לא רואה את זה. לדעתי צריך לבטל את האגרה ובכלל לסגור את הערוץ הזה או לחלופין רק מי שצופה בערוץ שישלם את האגרה. |
האמת היא שבחיים שלי לא קניתי משחק מקורי אחד...
קנו לי יותר נכון איזה 3...וגם הם לבר מצווה לפני 4 שנים... שיהיה לכם יום טוב לכל התובעים... |
בגלל זה בא הדמו חברים..שימשיכו ככה
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אז די להביא דוגמאות כי הם בכלל לא עוזרות כי לוח אם אני לא יכול "לגנוב" אלא משחקים וכדומה כן. לא משנה כמה "נגנוב" דברים דרך האיטרנט אנחנו עדין ניצא מופסדים כי בעצם החברות הגדולות מרווחים עלינו ואנחנו בכלל לא שמים לב אם הם היו כולכך רוצים למנוע את זה הם היו עושים את זה מיזמן ואולי מפתחים הגנה שתהיה יותר קשר לפיצוח ואני בטוח שזה לא בעיה בישבילם אבל עדין הם ממשיכים כך, כי זה מישלם להם. סוף דבר!. |
כל דבר שאפשר להוריד מהאינטרנט בצורה לא חוקית אני מוריד...
אני לא סתם רומני =] |קורץ| |
אני משחק טקטיקל וזהו. מקווה שאת זה לא יסגרו..
וואלה תאמינו לי..טקטיקל זה משחק אחד החזקים ויש לו קהילה הכי כיפית. |
ציטוט:
אבל אין אי אפשר לעשות כלום:( |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 01:27. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ