![]() |
ציטוט:
|
אלירן חאלס נשמה עזוב תבחור
כולה ביקש עיצוב בתנאים האלה מי שלא רוצה שלא יגיב אם אני לא טועה השם שלך זה עידו קומבינה משהוא ? (זוכר מנושמים) |
ציטוט:
מה אתה רוצה ממנו? עזוב אותו ! בנאדם פנה לקבל עיצוב בתמורה למשהו מה אתה ישר קופץ? מה אכפת לך .. אתה לא מעוניין לעצב? אל תגיב !!! יום טוב |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
עידו עמר יא רוסי
זה גילי כהן מנתניה דבר איתי באיסיקיו 9610200 ניראה מה אני יכול לעזור |
לא יאמן איזה פורום של קנאים!
בן אדם בא עם רדיו תותח מבקש עיצוב ועוד נותן תמורה מעולההההההההההה ששוה הרבה יותר מכל עיצוב שכל מעצב עושה פה בפורום ופותחים על הרדיו שלו פה בכלל לפני שמכירים את הרמה שלהם שם! רקקקקקקק בהוסטס המצב של הפירגון על על על על על הפנים! |
ציטוט:
נעלמת מהעולם אה???? שיהיה לך שבוע טוב שמה וקבל סקופ בלעדי החל ממחר תוכלו לשמוע את רדיו סנטר גם באיזור נתניה והמרכז :) |
ציטוט:
וואלה כוס אמא של אלה שמלכלכים סתם ככה בפורומים אני רוצה לראות אותם אומרים לי את זה בפנים כל המחשבובים האלה עם הפה שלהם מי שלא מתאים לו שלא יגיב זה פשוט מאוד מה אתם אשכרה מחפשים בכח להציק ולעצבן ?!:mad: |
ציטוט:
נכון הוא קנאי, עזוב אותו מה יצא לך מיזה שתגיד לו שהוא קנאי, אז תמשיך ותמשיך ותמשיך וזה לא יגמר . "הוא מעצב על רמה" .. ולמה רדיו 90FM ורדיו 100FM לא רדיו על רמה? כול פירסומות כמה אלפי דולרים .. |
ציטוט:
לא כולם עם פרגון כזה, אם לא שמת לב זה רק אחד שלא מפרגן, כל השאר דווקא כן........ אני למשל יכול להגיד לך שהרדיו שלך לא תותח-על כמו אלה שמשדרים 20 שנה (ולכולנו נמאס מהם:qqb006: ), אבל באמת אהבתי אותו מאוד, גם אם הוא לא רדיו גדול ומוכר בכל הארץ.... טוב בכל מקרה בהצלחה במציאת מעצב שיעצב לך את האתר.....:qqb003: |
ציטוט:
ותודה לך, שבוע טוב ! |
דבר איתי באי סי 6006085
|
תודה לכולם על התגובות
|
ציטוט:
אתה לא צריך להתעצבן.. זה לא אשמתו גם אני הייתי חושד שאולי זה מישהו שמנסה להשיג עיצוב לרדיו שלו ואומר שהוא נציג של הרדיו הזה. חוץ מזה שאתה מדבר כמו שדיברת פה זה מראה שאתה לא בנאדם רציני אז לפי דעתי עדיף שלא תדבר ככה שוב זה מוריד מהרמה שלך =/ המשך יום טוב. |
חחחחח אתם שמים לב על איזה רדיו אתם מדברים??
זה רדיו סנטר זה הרדיו הכי טוב בארץ למוזיקה מזרחית וים תיכונית גלגלצ וכל זה זה סתם שירים התחנות המזרחיות המתחרות זה בריזה קול המזרח ורדיו סנטר וסנטר לא רואה אותם ועוד משהו רדיו בריזה ורדיו קול המזרח התאחדו כדי לנסות לעלות על סנטר אבל הם לא הצליחו כי אף אחד לא מסוגל על סנטר אז אל תגיבו לדברים שאתם לא יודעים |
ציטוט:
אני מדבר ככה רק אחרי שבאמת מעצבנים אותי ! |
ציטוט:
עזוב אותך מתן הם לא יודעים בכלל מזה רדיו סנטר ותודה על התגובה אחשלי:qqb003: |
אני גר בצפון,
אם אני כבר שומע רדיו זה אותכם או את 99esc...(הרוב אותכם) בקשר לחוסר פירגון "שיש" פה!.. למה אתם ככה??? הוא רוצה חסות אתם לא רוצים? סתמו - פשוטו כמשמעו. זהו :) |
אני מעוניין
|
ציטוט:
רק אמרתי שאם תתנהג ככה זה רק מוריד לך מהרמה. עדיף לא להתעצבן זה לא מועיל ומזיק לבריאות.=] בהצלחה עם הרדיו, יום טוב. |
ציטוט:
יום טוב גם לך:qqb014: |
ציטוט:
הסקאלה פתוחה לכולם, מי שרוצה שיאזין לנו ומי שלא רוצה להאזין שלא יאזין. :qqb014: |
ציטוט:
צור איתי קשר באיי סי קיו:
324533377 אני כבר יצרתי חח |
אחלה גינגלים , אהבתי.
מסכן הבן אדם נרשם לפה לא מזמן כבר כולו עצבני. תתרגל זה הטבע פה תקלל,תהרוס,תעשה לו ת'מווות זה הכללים פה. נראה לי :) , בהצלחה. |
מטומטמים
נכתב במקור על ידי טל ינאי
מעצבים שהגיבו כאן בזילזול, זה רדיו fm לא עוד רדיו אינטרנט של ילדים לרדיו ישנם אלפי מאזינים שמאזינים מדי יום הפירסום ברדיו משתלם , מציעים לכם אותו בחינם ועוד באנר באתר ? הייתי אומר שרדיו סנטר פרייאר בקשר למה שהם מציעים פה אני מאזין לרדיו מדי יום כבר חצי שנה ונהנה מאוד מתוכן השידורים ובכלל , המוזיקה , איכות הרדיו והסדר הטוב כמובן ! רדיו סנטר עלו והצליחו וחבל שהוסטס לא השתנו גם אחרי הפתיחה המחודשת שבוע טוב והמשך יום נעים |
נערך סליחה על הדאבל
|
כמה מאזינים יש לכם בשעות השיא - ברדיו אינטרנט ? יש לי בשבילכם הצעה פצצה
|
ציטוט:
אבל רוב המאזינים שלנו הם ב FM |
ציטוט:
|
ציטוט:
אם יהיה באמת עיצוב תותח נשלם כמה שצריך לא אמרתי שאנחנו לא מוכנים לשלם כסף. |
צור קשר...
עידו עמר , שום לך בחור
חברה תעשו כבוד קצת לרדיו , ולבחור שמדבר איתם פה ותעצבו לו עיצוב מהסרטים ולכל ההאלה שפתחו תפה "רדיו סנטר חרא" רדיו סנטר הרדיו מספר אחד למוזיקה מזרחית ב FM ולא יעזור לאף אחד מי שרוצה שילך ישמע גלגלצ והיה אשכנזי. יום טוב . |
נדיר לשמוע הרבה תחנות שמשדרות מזרחית ברדיו היום חוץ מ91 שאני יודע שהם עד השעה 6 ככה אין שום תחנה אחרת שאני מכיר.
מה התדר שלכם לאיזור המרכז? יהיה טוב לשמוע אותכם בעבודה. |
ציטוט:
אהלן אושרררר מה איתך ילדון :qqb003: תודה על התגובה אחי ! |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
שמעתי עכשיו שעה את הרדיו ואני לא אומרת סתם באמת רדיו ברמה...
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 12:40. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ