הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   Off-Topic וסיקורים (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=48)
-   -   חזרה בתשובה היא לא מילה גסה... (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=29773)

alex 29-08-06 14:04

ציטוט:

נכתב במקור על ידי pini89
שלום לכם קהילת הוסטס...
קודם כל לכל מי שחושב שני מנסה להחזיר אותו לתשובה שלא יקרא את זה...
הרבה זמן רצית ליכתוב פה את זה.
תיראו אני יודע שיש בורא לעולם הזה שברא לנו את הים ואת היבשה...צריך להגיד לבורא עולם תודה על כל מה שעשה לנו אבל הוא לא צריך את התודות שלנו...
הוא רוצה שנקיים מיצוות הוא רוצה שנהיה בני אדם שנדע מה התכלית שלנו!
מה התכלית שלכם לעזזל???...לעשות חרקות עם האותו???...המחשב???...זה התכלית שלכם?...
כל אלא שחושבים שזה סתם בולשיט אז זה לא!!!...הייתה פעם אישה אחת שחטפה מוות כליני מי שלא יודע זה שרק חלק קטן מהגוף עובד...
היא דיברה עם אלוהים בהמשך אני יספר לכם יותר מזה אני עוד כמה ימים יעשה עם האישה שיחת טלאפון יקליט את זה וישים את זה פה...
תתחילו לקיים מצוות תישמרו שבת ותיראו מה זה יתן לכם...
יש אנשים שאין להם כסף לאכול והם שמחים ושמחים למה???...כי הם מאמינים בבורא עולם!!!
אני לא אומר שתהיו חזקים בזה רק תקיימו מצוות תאמינו בבורא עולם זה יעשה לכם טוב...
ועוד דבר חודש זה הוא חודש אלול שזה חודש הסליחות אני מבקש סליחה מכל מי שפגעתי בו ואני ממליץ שתבקשו גם אתם...
אני סיימתי את שלי.

פיני שפדוב

קצת מוזר לי כל הקטע שכתבת.
מצד אחד אתה משתמש במונח כמו "תכלית" מצד שני אין משפט שלם אחד בלי שגיאת כתיב, מצד אחר אתה בן 14, אז מה בעצם אתה מבין מהחיים?
אתה לא מבקש להיות דתי אבל לקיים מצוות, אז זה קצת נראה לי איך אני אגיד אבסורדי או ניגוד אינטרסים או שאתה שומר מצוות מתי שנוח לך, אזי אינך בעצם דתי או מאמין אתה פשוט נוכל, שביום כיפור תרגיש טוב עם עצמך. דגומא נהדרת לכך: רופא דתי בבית החולים הדסה נאלץ להשאר ביום שבת לעבוד, ביום ראשון מגיע בחורה אחרי אונס ומבקשת לקבל גלולה למניעת הריון, הוא לא נותן לה אבל כן נשאר לעבד בשבת.
אז בעצם כל מה שכתבת הוא ללא תכלית בכלל, אם המונח שלך ל"בנדאם" הוא אחד שלומד תורה כל היום, למעשה מהווה את המושג "בור וארץ" אז אתה בעצם לא יותר טוב מאויבים הדתים שלנו.
אתה יכול להאמין במה שאתה רוצה ובמה שנוח לך כל עוד אינך זורק את זה עלי, ועכשיו זרקת את זה על הרבה מאוד אנשים.
אני לא יודע מה המצב הכלכלי שלך אבל סביר להניח שטוב , כי אם בתור בן 14 אתה לא מבין את המשמעות של המונח כסף חבל מאוד, תראה לי עני אחד שהוא מאושר, אין למשפחה שלו לאכול כלום, אין לילדים שלו מה ללבוש, אין לם קורת גג (כדי להתחבא מאיומי האל) בוא נראה אותך אומר לו "תהיה מאושר כי אתה מאמין בה' " ונראה מה אותו אחד יגיד לך.
אתה צריך דחוף לשנות את נקודת המבט שלך ולטובת כולנו גם לשנות את ניסוח ההודעה שלך.

WiseStyle 29-08-06 14:07

ציטוט:

נכתב במקור על ידי .Com
עצוב לקרוא את מה שכותבים פה.

אתם נולדתם להורים שלכם.
אבל בעצם, למה אתם בעולם? למה אתם חיים בכלל? בשביל להנות? בשביל להיות מאושרים? ואז, מתים, ומה אז? "נגמר הסיפור"?
בורא עולם שלח אתכם לעולם כדי לעשות מצוות. שבעצם מהן אתם תהנו לנצח בעולם הבא.
תסתכלו על עצמכם, על הצורה שלכם, על המוח שיש לכם, כלי הדם, ועוד המון.
כל זה נוצר מפיצוץ?
אני לא חושב.

אני ממליץ לכם מאוד להתקרב לה', אנחנו כבר עוד מעט בתקופת ימות המישח.

אתה אומר שטויות.
אתה חושב שזה לא הגיוני שבני האדם נוצרו מהמפץ הגדול (שאגב לא קשור בכלל לאדם הראשון) אבל אתה חושב שדמות מסטורית כלשהי הנקראת "אלוהים" עשתה בעיקרון "פו" על חול ויצרה אותנו זה הגיוני?
אני מבקש ממך לא לכתוב מה הגיוני ומה לא , במיוחד לא בנושאים כאלה.
ההגיון שלך הוא הדבר העצוב פה.

BHXHUI 29-08-06 14:37

ציטוט:

כיום זה בלתי אפשרי לחיות בלי רבנים. כי הרבנים זה הפירוש לתורה. אם הם לא היו מואילים בטובם לפרשם לנו את התורה, אף אחד לא היה מבין אותה, או מוצא לה הסבר ותירוצים לקושיות שעולות מדברים בלתי מובנים.
אם אתה לא מקשיב לרבנים של היום, אז זה אומר שאתה לא אמור להקשיב לרבנים של פעם (כמו הרמב"ם, רש"י, אונקלוס, וכל מי שאתה יכול להכניס לסוגריים המצומצמים האלו) וזה אומר שאתה לא יכול לקבל שום פירוש שהתקבל על ידם. משמע? האמונה שלך בתורה מתבססת על תנ"ך ללא פירושים. ואתה יודע כמה בעיות יש לפתור?! כמה באלגן שהפרשנים שצויינו לעיל "כאילו" פתרו ע"י כוח מוזר שהוענק להם מהשמיים והוא נקרא "רוח הקודש" ובזכותו יש להם את הסמכות לשנות 99.9 אחוז מהתנ"ך?

אז אם כך סלח לי,
אבל אתה מסתמך על כלום. פשוט כך.
לא לא, ממש לא הבנת אותי. אני מתייחס לפירוש ההגיוני, אני לא מאמין בקיומה של התורה שבעל פה שזה מה שהרבנים עושים- לוקחים משפט ומפרשים אותו בצורה לא קשורה למה שכתוב.
אכן, אני גם לא מקשיב לרבנים של פעם שהסתמכו על התורה שבעל פה.

ואני מניח ששמעת על הקראים, יש להם יהדות נפלאה בלי להסתמך על דברי הרבנים.
אבל גם בגלל זה כתבתי שאני לא קראי, אני מאמין לפירוש כל עוד אני מסתכל על הכתוב ומבין שמשפט יכול להתאים לפירוט, למשל בהנחת תפילין- רבים מתנגדים ואומרים שזאת עוד המצאה, אך מה הבעיה פה? לוקחים את הדברים שאותם ציווה ה', ושמים אותם לאות על ידנו ולטוטפות בין עינינו- הצורה תהיה אשר תהיה. ניתן עוד דוגמא, ספר הזוהר שגם נחשב כחלק מהיהדות הרבנים- בתוכו כתוב תגליות מדעיות, שחור על גבי לבן (ללא צורך בפירוש), תגליות שגילינו רק בעזרת מכשירים מודרניים.

אני מניח שאתה מבין את קו המחשבה, אני מסתמך על ההגיון ולא על הפירושים הרבה שבכלל לא הגיוניים שהביאה לנו התורה שבעל פה. הקראים מצליחים לקיים דת נפלאה ללא התושב"ע.

ציטוט:

פנה לרבנים עם המשפט שהדגשתי ותחזיר לי תשובה אחרי זה.
למה לעזאזל צריך להיות איכפת לי ממה שרבנים אומרים? האנשים האלה יכתיבו לי את האמונה?

ציטוט:

שוב פעם אמרתי אני לא לומד תורה בישיבה אבל לפי דעתי אתה טועה ומלאכה זה לא בהכרח משהו שתהנה ממנו.
ידידי, זה כבר חקר העברית ולא קשור לתורה. כמו כן, לפי התורה ניתן להבין שיש הבדל בין מלאכה לפעולה רגילה. אתה רוצה תחשוב שאני טועה, מה אני אגיד לך.

ציטוט:

אשמח אם תסביר לי מה התחליט הזאת שהלא מאמינים כמוני מפספסים.
תכלית.
אם אתה לא מאמין התכלית הטבעית שלך היא לשמור על המאזן האקולוגי ועל המשך קיומו של המין האנושי.

ציטוט:

אתה אומר שבעצם אם אני יהיה כל היום בבית הכנסת ויקבל כסף מהמדינה על זה שאני מביא ילדים ובגיל 12 יחתן אותם ועדיין ימשיך לקבל עליהם כסף אז זה יתן לי חיים ? יענו כלו לא יפגע בי ?
לא כל הדתיים מקבלים כסף מהמדינה (החרדים- וגם לא כולם), ויש דתיים שעושים הרבה יותר ממני וממך.
אני גאה להגיד שאני שירתתי בצבא עם דתיים לאומיים שאין לי בעיה לתת להם את הכינוי- גיבורים, אנשים הכי טובים בעולם.

ציטוט:

אבא דוס מתחתן עם אמא דוסה LOL עושים 16 ילדים על כל ילד הם מקבלים מהמדינה כל חודש 1500 שקל שזה יוצא 24 אלף ש"ח
בוא נראה מה היה קורה אם הם (כל זוג חרדי) לא היו עושים את ה-"16 ילדים": זו לא הייתה מדינת ישראל, זו הייתה מדינת פלסטין. הם היו גדולים מאיתנו בהרבה.

ציטוט:

בקיצור אני מאמין שיש אלוהים לכולם אבל לא מאמין בתורה כי כל רב אם תלך ותשאלוהוא יענהו אליכם בכך שיגיד " התורה היא סיפור לדורות המספר"
זה מראה שעדיין לי גילית מהי דת ישראל, רבנים יש לך סה"כ כ-2000 שנה, דת ישראל יש לך 3300 בערך. למה תקשיב? לרבנים, או לתורה? ותסביר לי, אם לא היית תורה, איך בדיוק היית מאמין באלוהים?
לדעתי בכלל לא היינו יודעים שהוא קיים...

ציטוט:

בוא אני יגיד לך משהו
אמרתה שלקום כל בוקר ולהתפלל נותן לי תכח להמשיך
אולי ככה זה אצלך

אם אני הייתי צריך לקום כל בוקר מוקדם רק בישביל זה
ממש לא הייתי רוצה לחיות
זה דיי תוקע תחיים לא לצאת לבלות והכל, לקום כל בוקר לאכול רק איפה שכשר
זה לא נותן את הכח להמשיך, לפחות לא בשבילי אין לי צורך פסיכולוגי כלשהו באמונה. התפילה היא הדרך שלי להגיד תודה לאלוהים על הכל. ויש ימים שאני מתפלל בנטו כמה שעות טובות, ותאמין לי אני מבלה מצויין, זה לא תוקע לי את נחיים וגם אני אוכל רק במקומות כשרים וזה בכלל לא מפריע לי.

ציטוט:

נהדרת לכך: רופא דתי בבית החולים הדסה נאלץ להשאר ביום שבת לעבוד, ביום ראשון מגיע בחורה אחרי אונס ומבקשת לקבל גלולה למניעת הריון, הוא לא נותן לה אבל כן נשאר לעבד בשבת.
ואם הרופא הציל חיים של אדם ביום שבת? זו כלל לא "נוכלות".

ציטוט:

אז אתה בעצם לא יותר טוב מאויבים הדתים שלנו.
אתה בטח מכיר הרבה דתיים לאומיים שאתה מכנה אותם האוייבים שלנו (הם חלק מהמונח "דתיים"), אני חילוני ואחרי היכרות עם האנשים הנפלאים האלה אני יכול להגיד שעכשיו- אנשים כמוך הם האוייב שלי. היית אומר משהו על חרדים הייתי מבין, אך אתה מכליל פה את כל הדתיים.

ציטוט:

אתה יכול להאמין במה שאתה רוצה ובמה שנוח לך כל עוד אינך זורק את זה עלי, ועכשיו זרקת את זה על הרבה מאוד אנשים.
כמו שכתבתי בתגובה הראשונה שלי, לא שזה משנה לי אם יפיצו או לא ואני נגד הדת בהרבה דברים אך אם למדענים יש את הזכות להפיץ ולזרוק עלינו את האמת שלהם בכל ערוצי הטלוויזיה לג, לדתיים גם יש את הזכות להפיץ ולזרוק את האמת שלהם עלינו.

ציטוט:

אתה חושב שזה לא הגיוני שבני האדם נוצרו מהמפץ הגדול (שאגב לא קשור בכלל לאדם הראשון) אבל אתה חושב שדמות מסטורית כלשהי הנקראת "אלוהים" עשתה בעיקרון "פו" על חול ויצרה אותנו זה הגיוני?
ברגע שאתה מקבל שקיימית יישות על טבעית, לא צריך להוכיח את קיומה ואתה מקבל את העובדה שהיא יכולה לעשות פו וליצור הכל. ברגע שאתה מקבל שהעולם נוצר בדרך טבעית, אתה צריך להוכיח את זה ב-100% ואת זה המדע עדיין לא עשה ידידי.

alex 29-08-06 14:51

ציטוט:

נכתב במקור על ידי BHXHUI
לא לא, ממש לא הבנת אותי. אני מתייחס לפירוש ההגיוני, אני לא מאמין בקיומה של התורה שבעל פה שזה מה שהרבנים עושים- לוקחים משפט ומפרשים אותו בצורה לא קשורה למה שכתוב.
אכן, אני גם לא מקשיב לרבנים של פעם שהסתמכו על התורה שבעל פה.

ואני מניח ששמעת על הקראים, יש להם יהדות נפלאה בלי להסתמך על דברי הרבנים.
אבל גם בגלל זה כתבתי שאני לא קראי, אני מאמין לפירוש כל עוד אני מסתכל על הכתוב ומבין שמשפט יכול להתאים לפירוט, למשל בהנחת תפילין- רבים מתנגדים ואומרים שזאת עוד המצאה, אך מה הבעיה פה? לוקחים את הדברים שאותם ציווה ה', ושמים אותם לאות על ידנו ולטוטפות בין עינינו- הצורה תהיה אשר תהיה. ניתן עוד דוגמא, ספר הזוהר שגם נחשב כחלק מהיהדות הרבנים- בתוכו כתוב תגליות מדעיות, שחור על גבי לבן (ללא צורך בפירוש), תגליות שגילינו רק בעזרת מכשירים מודרניים.

אני מניח שאתה מבין את קו המחשבה, אני מסתמך על ההגיון ולא על הפירושים הרבה שבכלל לא הגיוניים שהביאה לנו התורה שבעל פה. הקראים מצליחים לקיים דת נפלאה ללא התושב"ע.

למה לעזאזל צריך להיות איכפת לי ממה שרבנים אומרים? האנשים האלה יכתיבו לי את האמונה?

ידידי, זה כבר חקר העברית ולא קשור לתורה. כמו כן, לפי התורה ניתן להבין שיש הבדל בין מלאכה לפעולה רגילה. אתה רוצה תחשוב שאני טועה, מה אני אגיד לך.

תכלית.
אם אתה לא מאמין התכלית הטבעית שלך היא לשמור על המאזן האקולוגי ועל המשך קיומו של המין האנושי.

לא כל הדתיים מקבלים כסף מהמדינה (החרדים- וגם לא כולם), ויש דתיים שעושים הרבה יותר ממני וממך.
אני גאה להגיד שאני שירתתי בצבא עם דתיים לאומיים שאין לי בעיה לתת להם את הכינוי- גיבורים, אנשים הכי טובים בעולם.

בוא נראה מה היה קורה אם הם (כל זוג חרדי) לא היו עושים את ה-"16 ילדים": זו לא הייתה מדינת ישראל, זו הייתה מדינת פלסטין. הם היו גדולים מאיתנו בהרבה.

זה מראה שעדיין לי גילית מהי דת ישראל, רבנים יש לך סה"כ כ-2000 שנה, דת ישראל יש לך 3300 בערך. למה תקשיב? לרבנים, או לתורה? ותסביר לי, אם לא היית תורה, איך בדיוק היית מאמין באלוהים?
לדעתי בכלל לא היינו יודעים שהוא קיים...

זה לא נותן את הכח להמשיך, לפחות לא בשבילי אין לי צורך פסיכולוגי כלשהו באמונה. התפילה היא הדרך שלי להגיד תודה לאלוהים על הכל. ויש ימים שאני מתפלל בנטו כמה שעות טובות, ותאמין לי אני מבלה מצויין, זה לא תוקע לי את נחיים וגם אני אוכל רק במקומות כשרים וזה בכלל לא מפריע לי.

ואם הרופא הציל חיים של אדם ביום שבת? זו כלל לא "נוכלות".

אתה בטח מכיר הרבה דתיים לאומיים שאתה מכנה אותם האוייבים שלנו (הם חלק מהמונח "דתיים"), אני חילוני ואחרי היכרות עם האנשים הנפלאים האלה אני יכול להגיד שעכשיו- אנשים כמוך הם האוייב שלי. היית אומר משהו על חרדים הייתי מבין, אך אתה מכליל פה את כל הדתיים.

כמו שכתבתי בתגובה הראשונה שלי, לא שזה משנה לי אם יפיצו או לא ואני נגד הדת בהרבה דברים אך אם למדענים יש את הזכות להפיץ ולזרוק עלינו את האמת שלהם בכל ערוצי הטלוויזיה לג, לדתיים גם יש את הזכות להפיץ ולזרוק את האמת שלהם עלינו.

ברגע שאתה מקבל שקיימית יישות על טבעית, לא צריך להוכיח את קיומה ואתה מקבל את העובדה שהיא יכולה לעשות פו וליצור הכל. ברגע שאתה מקבל שהעולם נוצר בדרך טבעית, אתה צריך להוכיח את זה ב-100% ואת זה המדע עדיין לא עשה ידידי.

האויבים הדתיים הייתה כוונתי לא לאויב לאומי יהודי, אלה למוסלמים.

אז בעצם אתה אומר, שהכי טוב להאמין מתי שנוח לך , אם נוח לך לעבוד ביום שבת אז יופי אם לא נוח לך לתת לבחורה את הגוללת אז מצוין, הכול טוב ומותר על פי הדת.

אם כל הכבוד אף אחד לא מכריח אותך להאמין באמונה של האבוצליה , צופי ערוץ נשיאונל ג'אוגרפיק יהיו עדים לשם כך, שגם שם עומדים מדענים ואמרים שאלוהים אכן קיים. בערוץ תכלת, נהפכו.

BHXHUI 29-08-06 14:54

ציטוט:

אז בעצם אתה אומר, שהכי טוב להאמין מתי שנוח לך , אם נוח לך לעבוד ביום שבת אז יופי אם לא נוח לך לתת לבחורה את הגוללת אז מצוין, הכול טוב ומותר על פי הדת.
לא, אבל אם הוא עבד ביום שבת כדי להציל חיי אדם- אין רע בזה.
אני אמרתי מתחילת האשכול שאני צבוע, מאמין באלוהים אך לא מקיים את כל מה שאמר.

ציטוט:

אם כל הכבוד אף אחד לא מכריח אותך להאמין באמונה של האבוצליה , צופי ערוץ נשיאונל ג'אוגרפיק יהיו עדים לשם כך, שגם שם עומדים מדענים ואמרים שאלוהים אכן קיים. בערוץ תכלת, נהפכו.
אוי נו באמת, אני צופה קבוע של הערוץ, 3/4 תוכניות שקשורות להתפתחרות האדם והיווצרות העולם מתייחסות לאלוהים כאל סיפור מצחיק שהומצא ע"י פרימיטיבים. אחרי שאדם רואה את זה, והוא חושב שמדענים הם אנשים חכמים שיודעים הכל, מה הוא אמור לחשוב?

למרות שיש תוכניות דת לפעמים בבוקר (נוצריות), אני מניח שהשעות האלה של הרעוץ בחו"ל הן השעות הכי פחות פעילות ובטח גם מההשפעה של הנצרות על הערוץ. בכללי, מי שרואה NG כדי להבין אם אלוהים קיים או לא יגיע במהירות למסקנה שלא.

הם יודעים שעוד איכשהו הנצרות שולטת בעולם, לכן הם צריכים להזכיר מדי פעם את אלוהים כמשהו שקיים.

k.machine 29-08-06 15:11

ציטוט:

נכתב במקור על ידי BHXHUI
אוי נו באמת, אני צופה קבוע של הערוץ, 3/4 תוכניות שקשורות להתפתחרות האדם והיווצרות העולם מתייחסות לאלוהים כאל סיפור מצחיק שהומצא ע"י פרימיטיבים. אחרי שאדם רואה את זה, והוא חושב שמדענים הם אנשים חכמים שיודעים הכל, מה הוא אמור לחשוב?

.

רק כדי שתבין. מה שהמדענים מנסים להעביר לך זה לא דת. זה לא סוג של אמונה. אי אפשר גם להגדיר את זה כך. הם פשוט מעבירים לך יידע. הם מעבירים לך תשובות על כל השאלות שהדתיים פיזרו. אין להם שום אינטרס לגרום לך להתחיל להשתחוות למדע או להתפלל אליו. המדע זה הידע של האנושות. בזכותו אנשים כבר לא חיים בבוץ הזה שנקרא דת, שמכיל המון דברים חסרי כל שחר וחסרי מציאות. בזכות המדע אנו יודעים עכשיו שהשמש היא לא זאת שעולה ויורדת בשמים. אלא זה כדור הארץ. ולא איזה שהוא כוח עליון שמזיז את היד שלו (מישהו הזכיר black and white?) החיים כבר לא פנאטיים כבר. אם דתי יבוא ויגיד לי שבזכות ה' יש לו ילד אני יבעט בו מהטמטום (טוב אני לא מנסה לשחק אותה ערס. סה"כ בא להדגיש שיש לי שכל מעל הכתפיים)

בזכות המדע יש פתרון להרבה דברים שלא היו להם פעם. בזכות המדע אנשים עכשיו יודעים כל מה שצריך לדעת והם על בסיס של צריכים לדעת הכל. ולא מוגבלים וחסרי שכל ומחשבה שהבורא לעולם הוא מעליהם.
הדרך הרגילה של הדתיים לספר סיפורים דימיוניים כדי לעורר את ההערצה של הציבור כבר לא עובדת.
למה? בגלל המדע. אם לא היה את המדע היינו עדיין בתקופת האבן.(אוליי אתה לא מאמין שהיא הייתה קיימת..אבל יש כאלו שכן) אם לא היה את המדע, לא היינו שורדים בעולם המלא מלאי-אינטרסים שמנסים לנצל כל דבר (בעיקר את הדת) כדי לחיות על חשבון אחרים (אף פעם לא בא אליך דתי והתחיל לספר לך שאם תתן לו כסף אז הוא יתפלל עליך ובזכות זה יהיה לך גן עדן?)

|שריף| |שריף|

BHXHUI 29-08-06 15:22

ציטוט:

רק כדי שתבין. מה שהמדענים מנסים להעביר לך זה לא דת. זה לא סוג של אמונה. אי אפשר גם להגדיר את זה כך. הם פשוט מעבירים לך יידע. הם מעבירים לך תשובות על כל השאלות שהדתיים פיזרו. אין להם שום אינטרס לגרום לך להתחיל להשתחוות למדע או להתפלל אליו.
כאשר אתה מציג משהו שלא הוכח ב-100% שהוא אמת כאמת אבסלוטית, יש לך אינטרס כלשהו.
כאשר בערוץ 8 יש תאוריה איך האדם הקדמון חי, והמנחה אומר הנה אתם רואים איך אבותיכם התנהגו (למרות שזו תאוריה חסרת בסיס) יש לו אינטרס כלשהו.

ציטוט:

בזכות המדע אנו יודעים עכשיו שהשמש היא לא זאת שעולה ויורדת בשמים. אלא זה כדור הארץ.
ובזכות ספר הזוהר.

ציטוט:

(אף פעם לא בא אליך דתי והתחיל לספר לך שאם תתן לו כסף אז הוא יתפלל עליך ובזכות זה יהיה לך גן עדן?)
אני אצחק לדתי שיתפלל בשבילי עבור קבלת מקום בגן עדן, אני לא מאמין בקיומו של עולם שאחרי המוות.

ציטוט:

בזכות המדע יש פתרון להרבה דברים שלא היו להם פעם. בזכות המדע אנשים עכשיו יודעים כל מה שצריך לדעת והם על בסיס של צריכים לדעת הכל.
ומה הקשר בין מה שאמרתי לזה? ברור שהמדע הוא חלק בלתי נפרד וחשוב באנושות.

הפכתם אותי לבנאדם שנגד המדע, אך אני סוגד גדול של המדע...ומבחינתי ללמוד ביולוגיה ופיסיקה למשל (ברמה גבוהה) זה בדיוק כמו ללמוד תורה, אולי חשוב יותר.

אבל אני רק אומר, בכל מקום יש אינטרסים ואנשים מלוכלכים שרוצים לגרום לכם לעשות משהו.
פעם זה היה בדת- כולם חשבו שהם (כמרים, אבנים וכו...) אנשים טובים עד שזה התפוצץ לנו בפנים.
עכשיו זה במדע- הדת חלפה, עכשיו האדם צריך למצוא מישהו אחר לסמוך עליו: מדענים, מהנדסים וכו...עד שגם זה יתפוצץ לו בפנים.

הרי אדם תמיד מנסה לחפש הסברים לקיומו, לאחר שהוא עזב את הדת הוא עבר למדע, עוד מאות אולי אלפי שנים הוא יעבור לחייזרים (בעצם הוא כבר הגיע לזה, ראלים).

ההסבר היחיד הוא שאכבר רב ואכבר ביולוג לא יודעים את האמת על קיומנו ולעולם לא ידעו.

k.machine 29-08-06 15:25

ציטוט:

נכתב במקור על ידי BHXHUI

הרי אדם תמיד מנסה לחפש הסברים לקיומו, לאחר שהוא עזב את הדת הוא עבר למדע, עוד מאות אולי אלפי שנים הוא יעבור לחייזרים (בעצם הוא כבר הגיע לזה, ראלים).

.

יש מצב;)
(אין לי כבר כח לכתוב)

BHXHUI 29-08-06 15:32

ציטוט:

נכתב במקור על ידי k.machine
יש מצב;)
(אין לי כבר כח לכתוב)

ברור, לפי הראלים אנו תוצאה של הדסה גנטית שעשו יצורים מהכוכב אלוהים.
אני ממליץ לכולם לקרוא את הספרים של אותו "ראל" כדי להבין בורות מהי, ניתן להוריד אותם מהאתר של הארגון.

ikkon8 29-08-06 16:06

חחחח, חזרה בתשובה? שטיפת מוח 100% :S

BHXHUI 29-08-06 16:09

אני לא מבין מה שטיפת מוח מטרידה אתכם. בנאדם שהוא חזק נפשית, היא אמורה כלל לא להשפיע עליו...בטח שלא שטיפת מוח ברורה כזאת (בואו נגיד שהחרדים לא עושים את זה חכם).

VajDa 29-08-06 16:14

אני לא יגיד שכל מי שחוזר בתשובה הוא אוכל חינם, אבל אפשר להגיד שרובי חוזרי התשובה הם אוכלי חינם ללא עבודה חיים על חשבון מי שכן עובד ומנצלים את המדינה עד הסוף בתירוץ שהם מתפללים לשלומנו, אני מוכן שלא יתפללו בשבילי אבל שלפחות לא יקחו ממני כסף והשמדינה המטומטמת הזאת תפסיק להעביר להם כספים...

BHXHUI 29-08-06 16:22

ציטוט:

נכתב במקור על ידי VajDa
אני לא יגיד שכל מי שחוזר בתשובה הוא אוכל חינם, אבל אפשר להגיד שרובי חוזרי התשובה הם אוכלי חינם ללא עבודה חיים על חשבון מי שכן עובד ומנצלים את המדינה עד הסוף בתירוץ שהם מתפללים לשלומנו, אני מוכן שלא יתפללו בשבילי אבל שלפחות לא יקחו ממני כסף והשמדינה המטומטמת הזאת תפסיק להעביר להם כספים...

לא כל מי שחוזר בתשובה הופך לחרדי. ותזכור שאלה שמקבלים אתהכסף מהמדינה הם חרדים.
לחזור בתשובה זה בעצם להתחיל לקיים את מצוות התורה, בשביל זה לא צריך לשים כיפה, ללבוש שחור ולגדל זקן. בטח שלא צריך לעבוד. אצלי במשפחה יש כמה שחזרו בתשובה (ולא הפכו לחרדים ולא כלום) ותאמין לי שהם עובדים קשה כמו כולנו כדי להרוויח את כספם.

omaniusd 29-08-06 19:53

ציטוט:

נכתב במקור על ידי pini89
שלום לכם קהילת הוסטס...
קודם כל לכל מי שחושב שני מנסה להחזיר אותו לתשובה שלא יקרא את זה...
הרבה זמן רצית ליכתוב פה את זה.
תיראו אני יודע שיש בורא לעולם הזה שברא לנו את הים ואת היבשה...צריך להגיד לבורא עולם תודה על כל מה שעשה לנו אבל הוא לא צריך את התודות שלנו...
הוא רוצה שנקיים מיצוות הוא רוצה שנהיה בני אדם שנדע מה התכלית שלנו!
מה התכלית שלכם לעזזל???...לעשות חרקות עם האותו???...המחשב???...זה התכלית שלכם?...
כל אלא שחושבים שזה סתם בולשיט אז זה לא!!!...הייתה פעם אישה אחת שחטפה מוות כליני מי שלא יודע זה שרק חלק קטן מהגוף עובד...
היא דיברה עם אלוהים בהמשך אני יספר לכם יותר מזה אני עוד כמה ימים יעשה עם האישה שיחת טלאפון יקליט את זה וישים את זה פה...
תתחילו לקיים מצוות תישמרו שבת ותיראו מה זה יתן לכם...
יש אנשים שאין להם כסף לאכול והם שמחים ושמחים למה???...כי הם מאמינים בבורא עולם!!!
אני לא אומר שתהיו חזקים בזה רק תקיימו מצוות תאמינו בבורא עולם זה יעשה לכם טוב...
ועוד דבר חודש זה הוא חודש אלול שזה חודש הסליחות אני מבקש סליחה מכל מי שפגעתי בו ואני ממליץ שתבקשו גם אתם...
אני סיימתי את שלי.

פיני שפדוב

מה שאתה אומר (כולל זאת שדיברה עם אלוהים) זה לא יהדות. זה איזשהו פלג קיצוני, של חוזרים בתשובה שמאמינים בדברים מטורפים שגורמים להם להאמין בהם, כאילו אלוהים הוא משהו מוחשי.
התופעה שהאשה הזאת שקעה ה, נקראת הזיות והיא קוראת לעיתים במוות מוחי כשתפקוד התאים משתבש. באותה מידה, יש כאלה שדיברו עם ישוע בזמן הזה, עם מוחמד, עם חייזרים ועם כל דבר שאתה לא רוצה.

Dim 30-08-06 01:00

ציטוט:

נכתב במקור על ידי TelecarT
סורי,
התכלית שלי זה לא להתפלל כל היום,
אם כבר תכלית?
תהיה בנאדם טוב, תתרום לעצמך, תתרום לקהילה.

סליחות ידידי,
משתדלים שלא יהיה צורך בהם, ואם כבר אז מבקשים כל השנה, לא רק בחודש אלול או ביום כיפור.

מסכים עם כל מילה

BHXHUI 30-08-06 01:02

ציטוט:

התופעה שהאשה הזאת שקעה ה, נקראת הזיות והיא קוראת לעיתים במוות מוחי כשתפקוד התאים משתבש. באותה מידה, יש כאלה שדיברו עם ישוע בזמן הזה, עם מוחמד, עם חייזרים ועם כל דבר שאתה לא רוצה.
יש גם תועפה של חלום שקוף או משהו בסגנון (לא זוכר את השם) שלאחר שאתה מתעורר אתה בטוח שמה שקרה אמיתי (בדרך זה מה שקורה כאשר "נפגשים" עם חייזרים).

ציטוט:

מסכים עם כל מילה
נכון שהוא הגיב עבור המשתמש שפירסם את האשכול, אך בדיוק המשתמש (הפותח) הזה הטעה אתכם.

ציטוט:

תהיה בנאדם טוב, תתרום לעצמך, תתרום לקהילה.
כמו שאמרתי בהתחלה ואפשר לקרוא את זה, זה גם מה שהיהדות אומרת- קודם בנאדם, אחרי זה מאמין.

עמרי שוסטר 30-08-06 02:00

לפני חצי שעה פניתי אל מישהי ברחוב ואמרתי לה:
ציטוט:

בא לי להחזיר אותך בתשובה.
והיא לא ידעה אם להרביץ לי או לברוח. |Lol|
חשבתי שאמרת שחזרה בתשובה היא לא מילה גסה. |Stare|

BHXHUI 30-08-06 03:03

ציטוט:

נכתב במקור על ידי עמרי שוסטר
לפני חצי שעה פניתי אל מישהי ברחוב ואמרתי לה:

והיא לא ידעה אם להרביץ לי או לברוח. |Lol|
חשבתי שאמרת שחזרה בתשובה היא לא מילה גסה. |Stare|

חחח לא חסר אנשים כאלה ברחוב, לא פעם שיצאתי לשבת מתחת לבית שלי סתם להירגע במקום כלשהו מגיע הבנאדם החרדי הקבוע שמנסה להחזיר אנשים בתשובה (לפני זה דופק כמה ראשים של ירוק בטח לפי העיניים) עד שהוא מגיע אליי ומתחיל לו ולי לילה של ויכוחים.

ההבדל היחיד שאתה עשית את זה בצחוק, הוא ברצינות (או שהסטלה שלו מדברת- איפה החרדים שיגידו שהם לא צריכים הנאות גשמיות).

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 03:08.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ