הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   Off-Topic וסיקורים (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=48)
-   -   אתר ישראלי שמבייש אותנו (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=29149)

maor 19-08-06 17:41

בעעע ועוד פעם הייתי משתמש באתר הזה

BHXHUI 19-08-06 18:33

אני אישית הצעתי להם משהו פשוט: חסימה דרך IP של חיילי צה"ל בעבר בהווה, אני מאמין שכל חייל ישמח לתרום את הכתובת שלו.

ציטוט:

אהלן,

רציתי לדעת אם ואיך אתם מתכוונים לסנן את כניסתם של אותם פושעי מלחמה מלוכלכים, חיילי צבא הגנה לישראל שרק פוגעים באזרחים ולא עושים כלום לביטחון המדינה, לביטחונכם, ועוסקים ימים ולילות ברצח אזרחים תמימים שרק רצו להגיע לאיזה קניון בו בני נוער נהנים להם בזמן החופש ולבצע שם פיגוע. אבל פיגועים נגד ישראלים זה דבר טוב, לכו תדעו חס וחלילה יסלח לי אלוהים שאני בכלל אומר את זה, אולי אחד מבני הנוער האלה עוד ישרת בצבא המרצחים...אולי אותם עוללים יגדלו וישרתו את צבא הכיבוש הציוני? זה כבר גורם לתהות, למה לא סיימו את העבודה לפני 60 שנה? יכלו להיפתר מכולנו- סה"כ רוצחי אזרחים, פושעי מלחמה חסרי רגשות.

לאחר שהסרתי מראשי את המחשבות כלפי צבא הכיבוש והטרור וכלפי אותם אזרחים ערבים/מוסלמים שרק רוצים לרצוח נשים, ילדים ועוללים אני אשמח להציע לכם דרך למנוע כניסה לאתר של חיילי צה"ל אשר שירתו ביחידות קרביות, תבקשו את ה-IP שלהם בהודעה גלובאלית באתר, אני בטוח שכל מרצח ישמח לתת אותה למרות שהם יצטרכו לוותר על אתר כזה נפלא. הרשו לי להתחיל בכתובת ה-IP שלי: -נמסר במייל-.

ואם אני אוכל להיכנס לאתר מחר זה אומר שאתם פחדנים שזורקים משפטים בלי לעמוד מאחוריהם כמו הבחורות שאתם.

בברכה ובציפייה לתוצאות כבר מחר,

ישראלי גאה ובעד שחרור השטחים שמפחד נתנו לערבים לפני שנים רבות.

SaDi 19-08-06 18:49

שמלאנים מטומטים ואלכס מספיק להיות סתום !!! הם כותבים את זה כנגד לאנשים ששומרים עלייך בלילות

VajDa 19-08-06 19:11

SaDi זה כבר לא שמאלנים.. זה יותר גרוע..
אלו יהודים שהם פרו ארגוני טרור ואנטי צה"ל..
השמלנים הם רק פרו ערבים.. יש הבדל..

Pavel 19-08-06 19:19

ציטוט:

נכתב במקור על ידי SaDi
שמלאנים מטומטים ואלכס מספיק להיות סתום !!! הם כותבים את זה כנגד לאנשים ששומרים עלייך בלילות

Sadi,
מי אתה שתכליל את כל האנשים שיש להם דעות שמלאניות ותקרא להם מטומטמים?
דיון טיפשי, הייתי מציע למנהלים פה לנעול את האשכול...

וכן, אני יותר שמלאני בדעותיי, אבל זה לא אומר שאני מטומטם ובעד אירגוני הטרור.
תפסיקו להכליל ולקלל פה אנשים עם דעות שונות משלכם.

eLad 19-08-06 19:24

ציטוט:

נכתב במקור על ידי SaDi

סבבה ימני גבר גבר. פעם הבאה תגיד לחבר'ה שלך שילכו יותר לקלפי ובמקום להצביע ש"ס שיצביעו ברוך מרזל

Fector 19-08-06 19:27

יש פה כאלה כאלה שבאמת מטומטמים

במיוחד אלכס
"אני חושב שזה בסדר"

איזה בנאדם חוצפן .. מי מכריח אותך להיות כאן ? אתה יכול לתפוס מטוס ראשון ולעוף מפה
כאילו תהיה חסר למישהו .. אנשים במדינה קורעים ת'תחת נהרגים משפחות נהרסות
בשביל שתגיד שאתה חושב שזה בסדר ...

ההודעה שלך זאת ההגדרה ליפה נפש

אני לא יגיד "שמאלנים מטומטמים" אני פשוט יגיד שאתה מטומטמם

VajDa 19-08-06 19:32

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Fector
יש פה כאלה כאלה שבאמת מטומטמים

במיוחד אלכס
"אני חושב שזה בסדר"

איזה בנאדם חוצפן .. מי מכריח אותך להיות כאן ? אתה יכול לתפוס מטוס ראשון ולעוף מפה
כאילו תהיה חסר למישהו .. אנשים במדינה קורעים ת'תחת נהרגים משפחות נהרסות
בשביל שתגיד שאתה חושב שזה בסדר ...

ההודעה שלך זאת ההגדרה ליפה נפש

אני לא יגיד "שמאלנים מטומטמים" אני פשוט יגיד שאתה מטומטמם

מחזק כל מילה..
עד שלאלכס לא יפגע איזה קטיושה בחצר או שאיזה מישהו מהמשפחה שלו יהרג באיזה קרב כנראה שהוא לא יבין..

BHXHUI 19-08-06 19:41

ציטוט:

נכתב במקור על ידי VajDa
מחזק כל מילה..
עד שלאלכס לא יפגע איזה קטיושה בחצר או שאיזה מישהו מהמשפחה שלו יהרג באיזה קרב כנראה שהוא לא יבין..

בזמן האחרון יש יותר מדי אמרות כאלה בכל הארץ. עדיף שישאר בדעותיו גם אם אתה לא מסכים איתן ושאף אחד במשפחתו לא יהרג ושלא יצטרך לראות קטיושה לעולם.

Fector 19-08-06 19:43

ציטוט:

נכתב במקור על ידי VajDa
מחזק כל מילה..

לא לא .. לא קשור המשפחה

פשוט שיעוף מפה ...

FreshServ.Net 19-08-06 19:47

ציטוט:

מחזק כל מילה..
ההקצנה שלך במילים הללו ממש לא נראות לי לעיין, אני חושב שאתה צריך לקבל על זה אזהרה אפילו...בדברים כאלו לא צוחקים...

אנשים, נראה לי שלא הבנתם את אלכס - קראתי רק את ההודעה הראשונה והוא מגן על חופש הביטוי בלבד לפי מה שהבנתי מדבריו בהודעתו ה-1.

לגבי בעל האתר - לפי דעתי הוא טועה!

בין היתר, אני לא מגיב בדיוק במילים שאני חושב כי זה אסור אבל לאנשים פה בנינו - אני ימני קיצוני - ממש ממש קיצוני.

יום טוב.

VajDa 19-08-06 19:51

ציטוט:

נכתב במקור על ידי FreshServ.Net
ההקצנה שלך במילים הללו ממש לא נראות לי לעיין, אני חושב שאתה צריך לקבל על זה אזהרה אפילו...בדברים כאלו לא צוחקים...

אנשים, נראה לי שלא הבנתם את אלכס - קראתי רק את ההודעה הראשונה והוא מגן על חופש הביטוי בלבד לפי מה שהבנתי מדבריו בהודעתו ה-1.

לגבי בעל האתר - לפי דעתי הוא טועה!

בין היתר, אני לא מגיב בדיוק במילים שאני חושב כי זה אסור אבל לאנשים פה בנינו - אני ימני קיצוני - ממש ממש קיצוני.

יום טוב.

איזה הקצנה?
למה לראות קטיושה זה כל כך נורא?
יש לי דיי הרבה חלקים בבית אני יוכל להראות לכם בכייף.
ולא צחקתי על שום דבר, דיברתי במלוא הרצינות..
יפי הנפש במדינתו הם יפי נפש כל עוד זה לא נוגע להם..
ברגע שיפגע מישהו שבקרבתו תתראה איך יפה הנפש יפסיק להיות יפה נפש.

BHXHUI 19-08-06 19:57

ציטוט:

נכתב במקור על ידי VajDa
איזה הקצנה?
למה לראות קטיושה זה כל כך נורא?
יש לי דיי הרבה חלקים בבית אני יוכל להראות לכם בכייף.
ולא צחקתי על שום דבר, דיברתי במלוא הרצינות..
יפי הנפש במדינתו הם יפי נפש כל עוד זה לא נוגע להם..
ברגע שיפגע מישהו שבקרבתו תתראה איך יפה הנפש יפסיק להיות יפה נפש.

לראות קטיושה זה לא נורא, אבל זה נחוץ? סכנת חיים כדי שבנאדם יראה מזה?

יש אנשים שהם קצת יותר ממה שאתה מתאר, תוכל לראות בארץ הרבה שמלאנים שבני משפחתם נהרגו בפיגוע ונשארו בדעתם והיא אפילו התחזקה. אם אתה מאחל לו מוות במשפחה אתה לא יותר טוב ממנו.

VajDa 19-08-06 20:00

ציטוט:

נכתב במקור על ידי BHXHUI
לראות קטיושה זה לא נורא, אבל זה נחוץ? סכנת חיים כדי שבנאדם יראה מזה?

יש אנשים שהם קצת יותר ממה שאתה מתאר, תוכל לראות בארץ הרבה שמלאנים שבני משפחתם נהרגו בפיגוע ונשארו בדעתם והיא אפילו התחזקה. אם אתה מאחל לו מוות במשפחה אתה לא יותר טוב ממנו.

חס וחליליה.. לא איכלתי לשום בן משפחה שלו למות..
פשוט ציינתי שנראה אותו גיבור כשאחד מקרוביו ימות.
יש הבדל בין זה לבין לאחל למישהו שבין משפחה שלו ימות.

meshuga 19-08-06 20:00

אני לא מבין את כל מי שקילל את אלכס, מה לא בסדר במה שהוא כתב?
הוא כתב שמבחינה מסויימת זה בסדר, חופש הביטוי, דבר חשוב מאוד ועקרוני במדינה שלנו, הוא כתב בעצמו, "לא אמרתי שאני מסכים אם הדברים שהוא אומר "(*עם), אי אפשר לשלול מאנשים את הזכות לכתוב דברים כאלו, זו זכותם, זכותנו להגיב נגד זה.
אישית, הייתי רוצה לתת בעיטה או 2 לאותו בעל אתר, אבל אני לא יכול, מה לעשות, אני יכול לעשות שלט בדיוק הפוך...באתר אחר..

אני מקווה שכל מי שהחליט לקלל את אלכס..יחליט להתנצל, כי ברור לי שלא קראתם את מה שהוא כתב, ואם כן..אז לדעתי זה די עצוב, שרמת הבנת הנקרא היא כ"כ ירודה.

Fector 19-08-06 20:02

ציטוט:

נכתב במקור על ידי meshuga
אני לא מבין את כל מי שקילל את אלכס, מה לא בסדר במה שהוא כתב?
הוא כתב שמבחינה מסויימת זה בסדר, חופש הביטוי, דבר חשוב מאוד ועקרוני במדינה שלנו, הוא כתב בעצמו, "לא אמרתי שאני מסכים אם הדברים שהוא אומר "(*עם), אי אפשר לשלול מאנשים את הזכות לכתוב דברים כאלו, זו זכותם, זכותנו להגיב נגד זה.
אישית, הייתי רוצה לתת בעיטה או 2 לאותו בעל אתר, אבל אני לא יכול, מה לעשות, אני יכול לעשות שלט בדיוק הפוך...באתר אחר..

אני מקווה שכל מי שהחליט לקלל את אלכס..יחליט להתנצל, כי ברור לי שלא קראתם את מה שהוא כתב, ואם כן..אז לדעתי זה די עצוב, שרמת הבנת הנקרא היא כ"כ ירודה.

קרא ת'טור של יאיר לפיד ב-7 ימים על "חופש הביטוי" הזה

לא משנה למה הוא התכוון, אם הוא חושב שזה בסדר הוא מטומטם ..

meshuga 19-08-06 20:05

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Fector
קרא ת'טור של יאיר לפיד ב-7 ימים על "חופש הביטוי" הזה

לא משנה למה הוא התכוון, אם הוא חושב שזה בסדר הוא מטומטם ..

סלח לי מאור, אבל אתה המטומטם, כי בגלל "מטומטמים" שמנצלים או יותר נכון ניצלו את חופש הביטוי אתה עומד כאן.
אני ממליץ לך לחזור ללמוד על המהפכה הצרפתית וזכויות האדם והאזרח.

VajDa 19-08-06 20:16

ציטוט:

סלח לי מאור, אבל אתה המטומטם, כי בגלל "מטומטמים" שמנצלים או יותר נכון ניצלו את חופש הביטוי אתה עומד כאן.

אתם כולכם מושגעים...

הבנאדם אומר בפרוש שהצבא שלנו
אותו צבא שמגן עלינו בלילה
אותו צבא שמקריב חיילים בשביל המדינה ובשביל האדמה
אותו צבא שבלעדיו אנחנו לא היינו נמצאים כאן
לאותו הצבא קורא יפה הנפש פושע.

מה אני יגיד לכם..
זה כבר לא חופש ביטוי..
זה חופש טמטום..
ועוד הכי מטומטם אתם מגנים אליו, ואומרים שזכותו לומר זאת.
נכון, זאת זכותו המלאה לומר זאת, זכותי המלאה להגיד שאולמרט הוא רוצח.
זכותי..
אנחנו לא מדברים כאן על זכויות, אנחנו מדברים כאן על מוסריות, מוסריות כלפי הארץ שלנו וכלפי הצבא שלנו
הזכויות שוות לתחת אם היינו מדינה נורמלית היינו מעיפים לאלתר את כל יפי הנפש שטוענים שהצבא שלנו פושע מלחמה.

Fector 19-08-06 20:16

ציטוט:

יש הבדל ...

אם יש לך 7 ימים בבית קרא ... עמוד 15 אין לי כוח להעתיק לכאן .

(ועשיתי על זה בגרות לפני חודשיים אל תדאג לי)

חיילים מקריבים את החיים שלהם, קרא כמה סיפורים יש על אנשים שביטלו טיסות, הלכו פצועים, חולים
הלכו בלי שיצטרכו בשביל להגן על התושבים בצפון ...

קרא את זה :
http://www.livecity.co.il/site/flash...flash_id=45813

אחרי זה תחזור ותגיד איך זה שבנאדם חושב "שזה בסדר" ..

לא שהאתר הזה שווה משהו וזה סתם איזה בנאדם מסכן יושב שם ורוצה פרסום ב-YNET
אבל בכללי .

meshuga 19-08-06 20:19

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Fector
יש הבדל ...

אם יש לך 7 ימים בבית קרא ... עמוד 15 אין לי כוח להעתיק לכאן .

(ועשיתי על זה בגרות לפני חודשיים אל תדאג לי)

מאור, מה שיאיר לפיד כתב, ממש לא מעניין אותי, יש דבר שקוראים לו "חופש הביטוי", לא משנה איך תחליט לשנות את זה ...בסוף...מה שהאיש כתב באתר, זה חופש הביטוי, זו דעתו. וזה מה שאלכס כתב, הוא לא כתב שהוא מאמין בזה, הוא לא כתב שהוא מסכים עם זה, הוא לא כתב שמבחינה מוסרית זה בסדר, הוא כתב שזה בסדר, מה שהוא שכח להוסיף, זה ...שזה בסדר, מבחינה מסויימת, ובאמת זה כך.

Fector 19-08-06 20:20

ציטוט:

מאור, מה שיאיר לפיד כתב, ממש לא מעניין אותי, יש דבר שקוראים לו "חופש הביטוי", לא משנה איך תחליט לשנות את זה ...בסוף...מה שהאיש כתב באתר, זה חופש הביטוי, זו דעתו. וזה מה שאלכס כתב, הוא לא כתב שהוא מאמין בזה, הוא לא כתב שהוא מסכים עם זה, הוא לא כתב שמבחינה מוסרית זה בסדר, הוא כתב שזה בסדר, מה שהוא שכח להוסיף, זה ...שזה בסדר, מבחינה מסויימת, ובאמת זה כך.

קרא ת'עריכה,

והנה כמו שחשבתי :
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3292614,00.html

YNET מטומטמים הולכים אחרי כל אתר שעושה שטויות בשביל לתת לו פרסום

כמה כל המיליון אתרים שפתאום נפרצו השבוע

meshuga 19-08-06 20:23

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Fector
קרא ת'עריכה,

והנה כמו שחשבתי :
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3292614,00.html

YNET מטומטמים הולכים אחרי כל אתר שעושה שטויות בשביל לתת לו פרסום

כמה כל המיליון אתרים שפתאום נפרצו השבוע

אתה לא צריך לספר לי, אבא שלי היה בצבא 22 שנה, אח שלי עכשיו חייל, 2 דודים שלי גויסו למילואים בזמן המצב, תסתכל מה שכתבתי, לא אמרתי שזה נכון, ולא הסכמתי עם זה, זה מה שאתה לא מבין.

Elior 19-08-06 20:24

אתם טוחנים פה מים, וסתם. שכל אחד ממכם יחזור לקרוא את ההודעה של אלכס. אני בד"כ לא מסכים איתו, לא משנה מה הוא כותב, אבל הפעם זה לא עניין של הסכמה - אתם פשוט לא רוצים לקלוט שלכל אחד יש זכות להביע את הדעה שלו, גם אם היא נראית לכם קיצונית, היא עדיין לא עוברת את גבול הטעם הטוב ולא פוגעת ולא עוברת על אף חוק. חיו ותנו לחיות. תביעו דעה, ותנו לאחרים להביע את הדעה שלהם.

meshuga 19-08-06 20:25

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Elior
אתם טוחנים פה מים, וסתם. שכל אחד ממכם יחזור לקרוא את ההודעה של אלכס. אני בד"כ לא מסכים איתו, לא משנה מה הוא כותב, אבל הפעם זה לא עניין של הסכמה - אתם פשוט לא רוצים לקלוט שלכל אחד יש זכות להביע את הדעה שלו, גם אם היא נראית לכם קיצונית, היא עדיין לא עוברת את גבול הטעם הטוב ולא פוגעת ולא עוברת על אף חוק. חיו ותנו לחיות. תביעו דעה, ותנו לאחרים להביע את הדעה שלהם.

זה בדיוק מה שכתבתי וזה בדיוק מה שמאור לא מצליח להבין.

VajDa 19-08-06 20:27

אני לא בטוח שלקרוא לצבא שלנו פושע מלחמה זה על גבול הטעם הטוב.
אני חושב שזה חורג, זה בגידה במדינה להגיד בזמן מלחמה דברים תעמולתיים כלפי הצבא ולחיזוק האוייב.
אבל לא למדתי עדיין אזרחות אז יכול להיות שאתם צודקים ואני לא יתווכח, מה שכן מוסרי זה לא, אפילו לא מוסרי להסכים איתו.

Fector 19-08-06 20:31

ציטוט:

זה בדיוק מה שכתבתי וזה בדיוק מה שמאור לא מצליח להבין.

חחח מי אמר שאני לא מבין ?
לא רוצה להסכים לדעה שלו .

מה שאחמניג'אד אומר זה בסדר מבחינתכם ? כי גם זה חופש ביטוי ...
הוא גם קורא לחייליים פושעי מלחמה ... וקורא לשחוט כל אחד ממכם ...

אם זה בסדר מבחינתכם אז אין מה להגיד פה יותר ...

VajDa 19-08-06 20:32

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Fector

למה שזה לא יהיה בסדר מבחינתם?
זהו חופש ביטוי.
וזה לא עובר את גבול הטעם הטוב |Rolleyes|

meshuga 19-08-06 20:32

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Fector

אתה לא מבין את המשמעות של ה"בסדר", כך שזאת הבעיה פה.

עריכה:
אין לי כח יותר לכתוב פה, אני לא אחראי לדעות קדומות שלכם ו/או לאי הבנות, כל אחד בשלו, יש לי דברים יותר חשובים לעשות.

Elior 19-08-06 21:34

ציטוט:

נכתב במקור על ידי VajDa
אני לא בטוח שלקרוא לצבא שלנו פושע מלחמה זה על גבול הטעם הטוב.
אני חושב שזה חורג, זה בגידה במדינה להגיד בזמן מלחמה דברים תעמולתיים כלפי הצבא ולחיזוק האוייב.
אבל לא למדתי עדיין אזרחות אז יכול להיות שאתם צודקים ואני לא יתווכח, מה שכן מוסרי זה לא, אפילו לא מוסרי להסכים איתו.

זה לא עובר את גבול הטעם הטוב. בדיוק כמו שאני אומר שהחיזבאללה הם רוצחים, זכותו, למרות שלדעתך, וגם לדעתי, וגם לדעת meshuga, הדעה שלו לא נכונה, שיגיד.

אני באותה מידה לא מסכים עם הדעות של אלו שיצאו להפגין ברחוב בזמן שאני ישבתי במקלט, ושעה אח"כ הלכו לשתות את הקפה שלהם באיזה ארוחת בראנץ' בת"א והסביבה.

לא מוסרי להסכים איתו? שוב, אתה חושב שאנחנו מסכימים איתו, אנחנו לא - אנחנו פשוט מודיעים לכם (אין לי שום דרך אחרת להגדיר את זה), חד וחלק, שלכל בן אדם יש זכות להביע דעה. תרצה או לא תרצה. וזאת הדעה של הבחור הזה, אתה רוצה לעשות לו חרם על האתר - ת'פאדל, אני אהיה הראשון להצטרף ולא להתקרב לאתר הזה ולאתרים הקשורים אליו, אבל בדיוק כמו שאתם אומרים "מוות לערבים", וזאת הבעת דעה, גם לו יש את הזכות להביע דעה, לא משנה כמה קשה לכם לקבל אותה.

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Fector

קרא מה שרשמתי למעלה. וכן, אתה לא מבין. אתה הולך ראש בקיר, אתה עוצם את העיניים ורץ עם הדעה שלך לא משנה מי עומד מולך ומה אומרים לך. אתה יוצא מנקודת הנחה שאתה צודק עוד לפני שפתחו את הת'רד, ולא הולך להקשיב למישהו אחר. לבריאות שיהיה לך. אתה לא רוצה להסכים לדעה של בעל האתר, זה בסדר, גם אני לא מסכים איתה, אבל אם אתה לא מוכן להסכים לדעה שלו, למה שהוא יהיה מוכן להסכים לשלך? למה שהוא יהיה מוכן "לסבול" כשאתה רושם בפורום "מוות לכל הערבים" (סתם דוגמא), ואתה לא מוכן לסבול את זה שהוא רושם "אין כניסה לפושעי מלחמה". זאת דעתו, אתה לא מוכן להסכים לה, סבבה, אין לך ברירה אלא לקבל את זה שהיא קיימת (וזה לא דומה בכלל ללקבל את הדעה עצמה).

ומה הקשר אחמדינאג'אד? הוא מכחיש שואה. אני חושב, בעצם, בטוח בעצמי, ויודע שהייתה שואה. הוא טוען שלא. הוא יודע שהוא לא יכול להוכיח וכל מה שהוא אומר זאת פרופגנדה שנאית אחת גדולה. שימשיך לטעון את זה, אני הפסקתי ממזמן להתייחס לשטויות שהוא מוציא מהפה (למרות שהיום היה ראיון די מצחיק איתו, בערוץ 2 נראה לי).

בכל מקרה, אתה מוזמן להמשיך להיות בטוח שאתה צודק, ולא לנסות להקשיב. אתה באמת לא מנסה להבין ולא מבין, ואני בספק אם אי פעם תבין כשאתה בטוח שאתה צודק, שאין פה בכלל צודק וטועה בריב הזה, אלא אתם פשוט בכוח מנסים להוציא מישהו רע מכל הסיפור (ולא את בעל האתר).

FlashBoy 19-08-06 22:20

איזו חוצפה לשמה!
אחר-כך מתלוננים שכל העולם נגדינו... בגלל אנשים מטומטמים שמפרסמים בכל העולם שאנחנו משחיטים, הורגים, פושעים וקרימינולוגים...

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Kuchi
חחחח מה אתם לא מבינים ?
חחחחחחח הוא כתב את זה כדי שלא יפרצו לו ערבים לאתר חחחחחחחחחח
סתם איזה אידיוט שיש לו אתר בלי אנשים מה יש לכם ?

אמממם לדעתי, אבל רק לדעתי, אנשים ערביים לא יתאמצו ללמוד עברית כדי לדעת לאיזה אתר לפרוץ ולאיזה לא...

אם הם רוצים, אז שיחשבו ויביעו דעות כמה שרוצים! אבל למה לפרסם? זה נקרא טימטום.

Imri 19-08-06 22:21

עזוב, יש בנוסף לאנשים ורמלים בעולם גם מפגרים וצריך לחיות עם זה .

Smile 20-08-06 05:57

ציטוט:

נכתב במקור על ידי loading
אתה רק נותן לו את מה שהוא חיפש בזה שאתה מפרסם את הכתובת ומכניס לו עוד ועוד כניסות.

|...|

SHeDoN 20-08-06 06:34

למה זה נראה לי שיטת פרסום טובה?
כלמור, "תראו! תראו..מה רשום למעלה",

זוכה לאי-מיילים אדומים באתרים גדולים,
וללא מעט אינדוקסים דרך Google.

עם זאת,
זאת דרך חולנית.

A1ex 20-08-06 08:04

ציטוט:

נכתב במקור על ידי KeyTekK²
למה זה נראה לי שיטת פרסום טובה?
כלמור, "תראו! תראו..מה רשום למעלה",

זוכה לאי-מיילים אדומים באתרים גדולים,
וללא מעט אינדוקסים דרך Google.

עם זאת,
זאת דרך חולנית.

מה קשור עכשיו google?

ו fector צודק,אם אין לך בעיה עם מה שהמנהל אתר אומר אז למה יש לכם בעיה עם מה שנשיא איראן אומר?
פשוט נשיא עיראן יותר קיצוני אבל מדובר על אותו דבר,בשניהם לפי הדברים שלכם יש את "חופש הביטוי"

וכמו שאמרו יש דבר כזה חופש ביטוי אבל יש לו גבולות ולא כל דבר מותר להגיד!

SHeDoN 20-08-06 10:41

ציטוט:

נכתב במקור על ידי A1ex
מה קשור עכשיו google?

ו fector צודק,אם אין לך בעיה עם מה שהמנהל אתר אומר אז למה יש לכם בעיה עם מה שנשיא איראן אומר?
פשוט נשיא עיראן יותר קיצוני אבל מדובר על אותו דבר,בשניהם לפי הדברים שלכם יש את "חופש הביטוי"

וכמו שאמרו יש דבר כזה חופש ביטוי אבל יש לו גבולות ולא כל דבר מותר להגיד!

הקשר הוא שפרסומות באתרים מאונדקסים היטב נותנים לך אינדוקס טוב יותר בGoogle.

נשיא איראן לא מביע את עצמו,
אלא פשוט מאיים.

כאן לא היה שום איום אלא רק אימרה,
והאמנם אנחנו לא מסכימים איתה, אבל אם היא לא פוגעת במישה או מאיימת עליו - אין טעם להתייחס.

כפי שידוע לך,
יש אנשים חולניים (ומספיק) כדי לתת את דעתם בפומבי.

כפי שציינתי,
לפי דעתי האתר הזה מנסה להשתמש במטרת "מודעה חולנית"/ "פרסום רע" (פרסום רע? - אז אני שואל מי יותר מוכר מפורסם לכם: הפאלפון החדש של Orange, או על טרוירסט משוגע חדש?),
לאינדוקסו ופרסומו באפיק גולשים גדול יותר.

Yehuda-d.com 20-08-06 13:40

שמאלני מסריח

eLad 20-08-06 13:41

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Yehuda-d
שמאלני מסריח

יצאת גבר

NOT

Yehuda-d.com 20-08-06 13:44

ציטוט:

נכתב במקור על ידי eLad
יצאת גבר

NOT

לך תראה מה הם עושים בכיכר רבין ואז דבר איתי

eLad 20-08-06 13:50

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Yehuda-d
לך תראה מה הם עושים בכיכר רבין ואז דבר איתי

לך תראה מה אנשים כמוך עושים בסופו של דבר (יגאל עמיר)

Pavel 20-08-06 14:28

ציטוט:

נכתב במקור על ידי KeyTekK²
כפי שידוע לך,
יש אנשים חולניים (ומספיק) כדי לתת את דעתם בפומבי.

אין שום דבר רע וחולני בלפרסם דעה בפומבי גם אם היא לא מוצאת חן בעיני מישהו.
אגב, הזכירו פה את יגאל עמיר(וטוב שאלעד הזכיר אותו)... יגאל היה חסר סובלנות - רצח ראש ממשלה, למה שלא נרצח את אורי מנהל Speedy? הוא בדעה שונה משלנו לא?

הימנים יותר טובים מהשמלאנים?
אין תשובה חד משמעית לזה, הימני יגיד שהימנים צודקים והשמלאני יגיד שהשמלאנים צודקים.
זה מה שקורה פה בדיון הזה, אתם אף פעם לא תגיעו להסכמה.
ושוב, תפסיקו להכליל.

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 11:24.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ