![]() |
ציטוט:
|
אבל לא בכל חברה יש מישהו כמו משה שלא אכפת לא להרוס לאחרים העיקר שיחשבו שהוא גבר ושהוא יקבל כסף אבל לשקר אין לו בעיה
אבי זה לא בעיה בשרת משיש בדיגיטק זה בעיה בזה שהקים את דיגיטק וזה משה אבי אני יודע שאתה באמת אחלה בן אדם אני ממליץ לך לדבר עם משה ברצינות רבה ככל האפשר כי בסופו של דבר חוץ מזה שהוא הורס לאחרים הוא גם בך פוגע!!! |
אוקיי אז ככה לידיעת כולם השרת עובד אי אפשר להתחבר אליו כרגע מכיוון ש-012 חסמו את האייפי של השרת בגלל התקפות שבוצעו,שאר הבעיות סודרו מימחר יהיה אפשר להתחבר לשרת,
לגבי הלקוחות של ה vps שיש להם בעיות בשרתים השרת יעלו בשעתיים הקרובות, המשך ערב טוב,אני זמין בפלאפון אמייל איסיקיו איפה שאתם רוצים. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
בכל מקרה תודה!
תפנו לאבי הוא יעזור לכם! |
אני מכיר את אבי כבר 5 שנים... אחלה בן אדם ויודע כל מה שהוא עושה..
אבי אישית => אחלה. איל il |
תאמין לי הוא יסדר לכם הכול והינה הוא סידר קצת סבלנות לא ישר לבוא לפה תמיד זה ככה ישר כותבים פה ולא מתקשרים לר כלום זה לא חדש אבי!
|
אני תאמת לא יודע מה איתכם עבר 12 והשרת לא ממש חזר
|
אבי בן אדם אמין מאוד!!!
אני אישית קניתי ממנו שרת יעודי משהו כמו שלושה חודשים אין ספור דומיינים הזמנתי ממנו ות'אמת פעם אחת הוא לא רימה או שיקר אותי תמיד עונה לי בטלפון בן אדם לעינין אולי הביקרות נכונות אבל חלקית לא הכל נכון בקיצור מומלץ |
ציטוט:
אין שכל אין דאגות הא :)? מה קשה להבין שהשרת למעלה ? [root@server public_html]# uptime 12:33:42 up 1 day, 16:35, 3 users, load average: 2.00, 2.00, 2.00 [root@server public_html]# |
כל הביקורות לגבי צשה נכונות הכול נכון לגבי אבי לא יודע כמו שאנשים אומרים אחלה בן אדם...!
|
ציטוט:
|
אבי, השרת שלי עדיין לא חזר. לא הדומיין לא הפאנל ולא כלום :s.
|
ציטוט:
אבי אתה בטוח שלא העתקתה את זה מהשרת שלי ניראה לי דומה חחח סתם בואו אני יספר לכם קצת על אבי ליפעמים הוא קצת כזה נוכל ועושה כמה ניכולים אבל בגדול אני מדרג אותו 3 מיתוך 5 הוא צריך להפסיק לנכל אותי ולעשות קטעים של ניכול למרות שתמיד אני עולה עלייו |
לפי מה ששמעתי אתה אכן בן אדם אחראי ועוזר.
מקווה שזה ימשיח כך. |
ציטוט:
עוד מילה אחת ואתה יודע מה יקרה לשרתים שלך :) |
אבי תראה זה נורא דחוף, אני חייב את השרת שלי.
יש לי לקוח ששלם לי אתמול כסף. והתחייבתי לו שאני אתן לו את השרת ברגע שהוא ישלם את הכסף, והוא שלם כבר אתמול. |
קראתי כבר חמש דפים.!!
שמעו אני לא יודע מה איתכם אבל אני כמו bug-host עדיין לא חזר לי השרת. אני יכול להגיד לכם שמההתחלה שקניתי היו המון בעיות. ואני קניתי שרת משחק. אני רואה המון שרתים עם לאגים עם נפילות. אבל לא נפילות של ימים לי זה קרה רק עם דיגיטק. כמובן שאני עכשיו אקנה מחברה אחרת אבל באמת שלא לעניין שתומך בשם רז שוהא היחידי שיש לי באיסיקיו כי משה הביא לי אותו לא עונה לי כבר כמה ימים. אם זה התמיכה אז לא יודע מה להגיד=\ האתר של דיגיטק לא עובד אז אין לי גם למי עוד לפנות אין לי איסיקיו של אחרים. להתקשר לאבי עוד לא ניסיתי אבל כבר לא אכפת לי אני עובר חברה וזה פשוט שערוריה כמו שאמרו פה. מה שהולך בחברה זה לא פעם ראשונה שנפל לי השרת לכמה ימים מההתחלה שקניתי ת'סרבר.=\ אז בגלל שרז לא ענה לי שלחתי לחבר שלי שידבר איתו והוא כן ענה לחבר שלי ואמר שעד הבוקר זה יסתדר. השעה עכשיו 4 אין שרת . |
ציטוט:
|
מתי יחזור?
|
אוקיי השרתים של דיגטק חזרו לפעולה מלאה.
|
השרת שלי לא חזר לשום פעולה
|
ציטוט:
|
ציטוט:
לא הרייסלר לא שרת משחק ולא הוונטרילו אבי אמרת לי להתקשר אליך עוד שעה, התקשרתי, אמרת לי להתקשר עוד חצי שעה כי אתה אוכל התקשרתי אחרי שעה אתה עדיין לא עונה וניסיתי 5 פעמים לפלאפון ה- 0577 ! |
גם אני מנסה להתקשר
אני אני ניסיתי להתקשר עכשיו ולפני 40 דקות הוא אמר שהוא אוכל ואמר לי להתקשר עוד חצי שעה והוא לא עונה.. ואני צריך ת'שרת משחק ואת הונטרילו..
|
חברה חג, תניחו לו..
וכמו שאבי אמר זה לא לוח מודעות של אבי כאן. איל il |
אחי..
אחי כל הזמן דוחים אותי אמרו לי עוד ב-2 עוד חצי שעה ואבי הבטיח לי בעצמו לפני 40 דקות ועכשיו הוא לא עונה..
|
מה זה קשור ? שילמתי כסף נכון ? נכון !
אני מחכה כבר 4 ימים נכון ? נכון ! יש לי לקוחות ששילמו לי כסף חשבת על זה ? לא נראה לי ! ובינקי זה בדיוק מה שהוא אמר לי כבר פעם שביעית שאני מנסה להשיג אותו ב- 10 דקות אבי זה לא הוגן וזה לא בסדר מצדך אני חיכיתי שתסיים את הבית כנסת חיכיתי שתסיים לאכול אמרת לי להתקשר לאיזה פלאפון שתרצה התקשרתי ל-2 פלאפונים כבר 7 פעמים ב- 10 דקות |
לי בכלל לא עונים בטלפון השני.=\
ולי אמרו שבבוקר הסרבר שלי יפעל. אני עד עכשיו מחכה . אייל נכון אני גם חושב כמוך עכשיו חג לא צריך ללחוץ אבל הדברים היו צריכים להסתדר מוקדם יותר . ואם זה היה מסתדר לא היינו מחכים עד עכשיו. זה באמת לא בסדר מבחינת החברה. |
הוא ענה לי
הוא ענה לי ואמר שישי לו תקלה במחשב הוא יתחבר עוד חצי שעה ככה הוא אמר לי ותתקשרו למספר.
0528588422 |
ציטוט:
|
אמרתי לכם משהו?
אבי עושה את כטובה למשה אם הוא היה רוצה משאיר אותכם ככה ולא נותן תמיכה! תגידו תודה בכלל שהוא עונה לכם או מתקשר אליכם! אם הוא היה רוצה הוא היה משאיר תשרתים איך שהם והיינו מחכים למשה! אז דיי כבר! אתם יכולים לגיד תודה ולסתום תפה שלכם! |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
תיכנס אליי לאיסיקיו. |
ציטוט:
|
וואו,
לא ידעתי שהאשכול הזה הוא פורום התמיכה של דיגיטק, מגניב. |
חחחח bug-host חחחחח הרגת אותי מצחוק((=
ושתדעו אבי בנאדם שיודע לנהל חברה כרגע הוא מטפל בבעיה שלי. באמת טוב שיש בנאדם כזה בדיגיטק אחרת כולנו היינו נדפקים. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 22:15. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ