![]() |
באתם לקבוע מפגש או את מי לפוצץ מכות?
|
ציטוט:
ואני אל אחד נשנוהג ללכת מכות.. אני אמרתי צודק בקשר ל- "לא מצאת משהו יותר טוב!?"... |
סורי אנשים כנראה לא יודעים לקרוא אני יסביר את עצמי שוב
יש פה ילדים שכתבו "נבוא כדי לסגור חשבונות" וכדומה ! לא אני ילדים אני אמרתי אותם ילדים שיבואו באמת שם וילכו מכות יקבלו מכות לא ממני כי אני לא משועמם אלא מהשומרים וכן מותר להם ! הם כמו מדורניקים ! ומניסיון חחחחח בכל זאת אם שוב לא היה ברור לא יהיה מכות זה מה שאמרתי ! |
לא אני כתבתי כי חשבו שזה אני כתבתי ..שתדעו..
|
סליחה
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אתה פוחד שירביצו לך ?
דוד קוצי פה :) אף אחד לא יגע באף אחד ! מה אתם תינוקות ? |
אוווויש איזה שטויות...
כל אחד פה חננה מחשבים P: פתאום אקספרט-סרב בא למג'יק סרב: "י'אנציקלופדית המדע של בריטניקה לנוער, למה גנבת לי לקוח של פורום? קבל מכה קבל מכה" חחח חח סתם סתם, אף אחד לא יביא מכות לאף אחד מה אתם בוכים? אני הייתי בא בכיף, זה יכול להיות סבבה =] |
אף אחד לא יריב מכות
ומי שיריב מכות ניתן לו מכות והשומרים כמו שנאמר יטפלו בהם היטב (המשטרה תתערב גם,ראיתי מקרה כזה) ככה שיהייה חבל רוצים לסגור חשבונות?? תקבעו מקום ושם תירצחו אחד תשני לא במפגש |
ציטוט:
יאאלה מי בא מכות ב20.8 בקניון הראל?!?!!? מי גבר?!!?!? חחחחחחח סתם אני בכיף יבוא |
ציטוט:
יש מצב שאני יבוא..|Rolleyes| |
ציטוט:
חפיף אחי.. |
אני מתגייס ואני אהיה בצריפין,אם זה יהיה בתקופה שיתנו לי שחרור אז אני אגיע.
|
אם הייתי גר במרכז, הייתי מגיע.
|
תזיזו את התחת לנצרת עילית חח:P
אין הרבה מה לעשות פה אבל תמיד אפשר לשבת בספסלים חלפצח גרעינים עד שסבתא אחת תיצא ותתחיל לדבר שטויות בלה בלה ותתחיל להמציע משחקים חחח וגם ב20 80% אני באילת:\ לא נראה לי יצא לפעול ומה בים 40 גברים בבגד ים ו0 בנות בעע :S ותארו לעצמכם מי יגיע לשם הכי קטע ילדים בני 12 שיש להם ריסלר שנקר חברה והאנשים בי ה40+ הרציניים... לא נארה לי תמצאו ממש מה לעשות |
ציטוט:
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח |מנומס ומגחך קטן| |
או יש מישהו חי חוץ ממני ב4 לפנות בוקר
משעמם לי ברמות אני עכישו מתקפל נראה לי ואין לי איך להגיע לשם:\ חח אני יבוא יגיד לאמא שלי אני נוסע למרכז יחזור מחר ביי חח לא יעבוד וגם אני באילת!!! |
מה זה הבריחה הגדולה??? כל אחד בורח לאילת...
תגיעו למפגש הזה תיהיו בני אדם.! מקסימום אוליי תיהיה אפשרות לדחות אותו אבל אני לא יודע אני לא מארגן... אני באמת רוצה לבוא ואני בטוח שיש פה עוד כמה שרוצים אז בואו נזיז עניינים. אוטובוס אקספרס מטבריה לתל-אביב כבר למדתי לוח זמנים בעל רק תגידו יום ושעה. קוצ'י - מה נראה לך אני באמת יבוא עם הבס? שוקלת יותר ממך.... טוב בקיצור... נפגשים? |
אחלה נרגילה רק תבחרו טעם =]
|
ציטוט:
אממ יש לי נרגילה אם אני אבוא אני גם אביא אותה נמנמ..עד ת"א..קצת קשה אני מעפולה..אם יש כאן חברה בסביבה שנוסעים שידברו אותי. |
ציטוט:
|
בואנה, איזה חננות יש פה יא אללה.......................
תיזהרו שלא ירביצו לכם מהמפגש השני של פורום אחר. תדאגו להצטייד בעורכי דין, ואולי גם כמה שומרי ראש רוסים, שלא ירביצו לכם הערסים. איזה חננות יא אלה. |
אוי קשוחים שלי מה נפתחתם? אה? חמודים שלי
מי שהיה במפגש הראשון הבין כמה ייצורים יש לנו כאן :\ אני התאכזבתי קשות מחוץ לזה שיאיר נט הוא חתיכת שמן ומחוץ לזה שעומר ACTSERV הוא ה-גבר(!) ואת שי CJB הכרתי לפני זה |
ציטוט:
|
סורי יש רק:
נרגילת מלון נרגילת לימון נרגילת תפוח2(טופל) אמממ עדיפות ראשונה למלון אח"כ לימון, לימון ותפוח עם 2 צינורות, את המלון עדיין לא סידרתי :]. מישהו בדק אם נותנים להכנס ישירות לקניון מהרכבת עם תיק נרגילה? כי אני יודע שקניתי ביפו אז יש מעברים עם זה בזה של הרכבת אבל לא יודע אם נותנים להכנס לקניון. |
חחחחחח
בואו לנצרת עילית!!! איך אני מגיע מפה לת"א ומה כולם נרגילות תביאו קצת שתיה (לא אני לא מתכוון לקולה) תבואו לנצרת עילית אני מארגן לנו פחיות באריזה בקופסא כמו שזה בא לחנות... |
ציטוט:
וקודם כל שיהיה מפגש אח"כ לארגן איך להגיע חעחע :P |
מה פתאום נצרת עילית.....
חוץ מזה יש שמה כמה אנשים שלא בא לי לפגוש אותם...(מנצרת עילית בלי קשר למפגש). הכי טוב בעזריאלי. אני מטבריה אבל אני אגיע כי זה מיקום נוח לדעתי. סכ"ה אוטובוס אחד. ובכיף. יכול ליהיות פצצה... חלאס ליהיות ליהיות עצלנים. מה טבריה - נצרת עילית או טבריה - חיפה. את כולנו מפוצץ נסראללה בוא נברח קצת לעזריאלי. מי בא? |
יאללה חבר'ה תארגנו משהו, אני גם בא !
|
ציטוט:
אולי נעשה משהו עוד שבוע. |
ציטוט:
מלון זה סבבה ואם אתה רוצה תביא עוד טעם כלשהו ולא בעיה לעבור עם זה ברכבת ציטוט:
|
ציטוט:
מקסימום תקנו איזה רד בול או XL ;P |
ציטוט:
|
טוב, קיצקץ אני אכין דף עם כל הפירוט למשפגש.. (כנראה).
אלעד - אתה כתבת שתקנה לכולם גלידה אל תשכח. |
באים בישביל לדבר,סה"כ,אנחנו לא בתחרות בנושא ההוסטינג,אנחנו חברים.
|
יש סיכוי תלוי איפה אתה גר
|
מה הקטע שחדשים יבואו, שרק וותיקים יבואו :|
|
ציטוט:
|
ציטוט:
ורון שתוק יא שמן חחחח|winky| |Lol| |
אני לא אנורקס אני בריא ><
בכל מקרה אם יהיה מפגש/ אני יבוא ולזה שאמר שאני לא מצרף אותו אממממ לא ראיתי בקשת צירוף תנסה שוב |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 01:57. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ