![]() |
מה שקרה פה שעוד מאשימים את הלקוח בדבר שהוא לא עשה
זה קצת מטומטם אני היתי צריך לגבות ביום מין הימים אני לא אמור לנחש שתישרף לכם חומרה אני רוצה לראות חברה אחרת שכל החומר שהיה באתר של הלקוחות נשרף זה פשוט בושה ועוד הזיזלול שלכם בלקוחות שלכם שאתם מאשימים אותנו שזאת אשמתנו מצטער אני חולק על כל המנהלי חברה שאתם מנסים להתגונן ולהגיד שאתם לא אשמים אבל אתם כן כי אני לא אמור לגבות את האתר שלי בכל שעה ביום בגלל חשש לרכיב ישרף ועם אכן אתם צריכים להכין גיבוי מלא על הארד דיסק נוסף אני יודע העיקר שזה לא יקרה שוב הענין הזה.. |
מי דיבר אליך LOL מאיפה באת
שמע אני אוהב תחברה הזאת וזה לא יעזור הקטע שזה לא אמור לעניין אותי אם זה נפילה של חשמל אם זה זה ואם זה זה ואם זה זה גיבוי היה ? כן זמן להוריד אותו היה ? לא מה תגידו עכשיו ? בכל מקרה עדי אני מקווה שתצליחו לשחזר תחומרים באמת ולא אני לא יתבע את אבי כי הוא חבר טוב ואני כזה בכל מקרה עצבני אני זה כי אני חוזר עכשיו משינה שישנתי מ3 בצהריים כי חזרתי מקייטנה שיומיים לא ישנתי אני מדריך בקייטנת אגד והיינו בשפיים יומיים בלי לישון בכל מקרה זה למה עצבני אני |
ציטוט:
אבל יש לבוא ולבקש או להתעניין, ויש לבוא ולהתחיל לקלל שוב, לא מכיר את העסק, לא מכיר אף אחד מהבעלים, פשוט לא ממש נראה לי המצב הזה.. |
ציטוט:
גם אני עצבני אפילו שאני אוהב את החברה הזאת מה שקרה כאן קצת מוגזם וקצת לא הגיוני אני מאוד מקווה שיהיה גיבוים שלא יהיה בלאגן |
ציטוט:
אפילו שזה לא האיחסון שלי זה לקוח שלי מתאחסן אצלהם ואני אחראי על השרת אני לא אמור לגבות כל שניה כשאני בשרת וזה הכול |
ציטוט:
ובנוגע לקללות לא דיברתי אלייך, דיברת אל קוצ'י |
המנהלים של LOM רשמו בתקנון שאין הם אחראיים לגיבויים של המשתמשים.
חוץ מזה שקורה מקרים של נחשולי מתח או הפסקות חשמל שפוגעות ברכיבים אלקטרוניים. גם לי היה מקרה של איבוד מוחלט של נתונים מכל הלקוחות שלי בתקופה של הוסטרט, נכון שזה לא היה מהפסקת חשמל אבל עדיין זה מעצבן אבל אין מה לעשות, קורה. צריך להשלים עם זה.. קח את זה בקלות יבגני |
ציטוט:
אף אחד לא יידע אותי שאפשרי שימחקו כל האתרים אצלהם יש להם עשרות אתרים על השרת ותראה שאני לא היחידי שמתלונן על זה כי מה שקרה עשוי לקרות שוב וזה בעיה גדולה ועובדה שכל זה לא קורה בחברות אחרות וזה אומר ששם לפחות אפשר להיות לא מודאג |
קיללתי לא אותך ולא את עדי קיללתי את פרו הזה מדבר כאילו סנגור של מישהו כאילו יש לו איזה מפעיל חיצוני
תקשיב עומר זה לא אמור לעניין לקוח שיש לך בעיית חומרה נכון ? נכון גיבוי ? סבבה באתי להוריד גיבוי בדיוק השרת מת מה יצא לי מזה ? עדיין הגיבוי על השרת ! |
עצבים.. אוי...
בעיה של הלקוח שהוא לא מגבה. כל עוד הלקוח לא הוסיף כסף על גיבויים אני לא מגבה לו כלום. אותו דבר בלום.. לא התחייבו לגבות.. עריכה: קוצי.. אבא שלך בבון.. תרגע, ומהר.. אוי המצב של הוסטס.. "משתמש - היכל התהילה" מקלל.. מה נשאר? |
חברה טובה שהיא רוצה להיות ,
חבל שיש כזה זלזול [ לפי מה ששמעתי מאבירם ] בלקוחות . בכל מקרה , בוא נגיע לצד הטכני - לכל חברה ממוצעת יש שני הארד-דיסקים . אחד מתופעל כפעיל , ואחד לצורך גיבוי [ אם אני לא טועה קוראים לו raid או מירור משהו כזה ] ברגע ששרת א' נשרף , המירור מתפועל ומקבל את כל המידע שהיה על שרת א' . המינימום של-012 יהיה עוד אחד , זה ממש לא רציני . תקנו אותי אם אני טועה . מקווה שהתופעה לא תחזור על עצמה - בהצלחה לכם LOM :) |
ציטוט:
גם עם אני מגבה זה בכלל עם אני רוצה לעבור שרת או משהו אני לא מתכנן שכל האתר שלי ימחק לתמיד מישהו צריך להבהיר את זה אבל אף אחד לא טרח להבהיר שזה אפשרי ובגלל זה נוצר מצב כזה שלהרבה אין גיבוי כמוני ציטוט:
משתמשות בו אז כנראה גם הם צריכים ללמוד מהטעות הזאת ------------------------------------------- תשמעו עוד דבר כשבאתי לחברה אמרו לי שלא יהיה נפילות הבטיחו לי אמינות יציבות החברה לא פועלת מעל 60 שעות זה פשוט מטורף תארו לעצמכם מה זה עושה לעסק... לא רק הגיבוי גם כשהשרת לא עובד 60 שעות זה דבר בפני עצמו |
אני מבקש ממכם לא לריב פה זה אשכול
ללקוחות שלנו שידעו מה קרה ויגיבו ושלא יהיה ריבים וינעלו פה תאשכול |
שובב פעם הגאון לא מבין טוב נסביר לילד החמוד
http://lom.co.il:2222 מתחברים לוחצים גיבוי ... יפה סיים לגבות ? יפה בא להוריד מהFTP ? יפה מתחיל להוריד ... בווווווום מת הלך ! נפילה שרת מת לא הספקתי להוריד מה עכשיו תאשים אותי שבעיה שלי שלא עשיתי לפני הנפילה ? כן ? יפה עכשיו מבקש אל תעלה לי תעצבים תודה ותיהיה בריא |
ציטוט:
אני מדבר איתך וקורה משהו כזה שנשרף הארד דיסק.. אף אחד לא מחויב לגבות לך את זה.. |
ציטוט:
עם יש נפילה כזאת יש הארד דיסק גיבוי ולכל חברה צריך להיות את זה וזה צריך להיות חוק כזה אני לא מבין איך זה יכול להיות מצב שימחק לי כל התוכן של האתר והאתר לא יהיה פעיל מעל 60 שעות... לא אמור להיות דבר כזה ועם היו אומרים לי את זה כשהתחברתי ודיברתי עם דני לא היתי מתחבר |
תרדו כבר מעדי, מה אתם רוצים ממנו? מה הוא אשם? כולה בא להודיע לכם שכנראה הלכו הגיבוים מהשרתים.
כמו שנאמר למי שיש בעיה שיתבע אותם וזהו בלי הרבה דיבורים... |
אני לא לקוח שלכם אבל הייתי בטוח שלחברה כמו שלכם (לפי כל הביקורות פה שאתם טובים וראיתי שאתם חברה גדולה) יש איזה שרת גיבוי או לפחות הרדיסק נוסף בשרת שאליו מועתק כל המידע
לדעתי זה לא הכי בסדר כי דברים כאלה יכולים לקרות יכולת קצת להשקיע ולמנוע תקלות כאלה Kuchi אני מבין אותך גם אני הייתי אצל בייסיקנטוורק שהלך להם ההרדיסק וגם לי הלך כל המידע אבל מאז למדתי לקח ואני מתעסק רק עם חברות שיש להם גיבויים למשל spd אני שם ואני יושן בשקט ולא צריך לדאוג לגיבויים לדעתי חברה שמכבדת את הלקוחות שלה צריכה למנוע מצבים כאלה |
ציטוט:
יש כל כך הרבה דברים לעשות עם 2 הארדיסקים.. יש כאלו שפשוט מפצלים פעילות.. למשל, HD1 יאחסן את האתרים, HD2 יאחסן את המסדים.. אם אני מראש מסיר אחריות על גיבוי, אני לא צריך לדאוג כל כך מהנושא מעבר לגיבוי יומי על שרת נפרד.. כמובן שבתוספת תשלום אפשר לקבל גיבוי כל שעה-שעתיים.. סתם דוגמה שעלתה לי כרגע בראש.. בכל מקרה, כרגע מה שאתם צריכים לעשות זה לקוות ששחזור המידע יצליח. שיהיה לכם לילה טוב |
ציטוט:
זה בדיוק מה שאמרתי , הרי צריך להיות ל-LOM הארדיסק גיבוי , לא ? הרי היא חברה מקצועית ורצינית , אז איפה כל התוכן ? בכל מקרה , חלאס טחנו את הדיונן מכל מקום אפשרי מציע למנהלים שינעלו את הדיון והלקוחות ייפנו למנהלי LOM באופן אישי . |קורץ| |
אבל מה זה עזר שכל שניה איפלו תגבה ללקוח ? הארדיסק נישרף אתם לא חושבים על זה !!
|
תשמעו עכשיו ברצינות
אני לקוח הם החברה אני אמור לקבל שירות אני לא אמור לחשוב שיום בהיר אחד כל האתר שלי ימחק גיבוי נועד כדי שעם חלה בעיה באתר שלי אני יעלה גיבוי או שאם אני עובר שרת או משהו לא בשביל שכל האתר שלי ימחק עכשיו בתור לקוח לא מענין אותי מה קרה עם היתה שרפה לא מענין אותי מענין אותי שהשרת לא עובד מעל ל-60 שעות שאין לי גיבוי לאתר שלי ! וכל מה ש-LOM הבטיחו התפוגג בשניה לפי דעתי עם היו אומרים לי שזה היה יכול לקרות לא היתי בכלל על לום בתור איחסון יש הרבה עסקים שמתפקדים על איחסון ואני לא רוצה לדמיין מה עשה 60 שעות של נפילה אני מאוד מקווה שכל הגיבוים יחזרו ושיהיה בסדר עם לא תיהיה בעיה גדולה מאוד |
ציטוט:
|
1. אנחנו לא הבטחנו לאף אחד גיבויים
2. אתה רוצה גיבוי ? היית צריך לגבות את החשבון שלך שוב אנחנו לא אחראים לזה אני לא בא בתקיפה אני מסביר לך |
ציטוט:
אתה חייב לחשוב על הארדיסק גיבוי . עומר , לך אין הארדיסק גיבוי ? ולילה טוב. |
ציטוט:
אני לא מבין למה האתר שלי לא פעיל 60 שעות והגיבוי לא נועד בשביל להחזיר אתר הסברתי את זה שגיבוי נועד אך ורק לתיקון בעיה באתר או לעבור שרת גיבוי לא נועד להעלאות אתר קיים לשרת הקיים זה מטופש |
קוצי' באמת כדאי שתתחיל קצת להרגע כי זה שאתה מתעצבן זה לא תורם למצב שלך או של אף אחד אחר.
עדי לא יכול לעשות כלום בינתיים, תחכה תראה מה יהיה עם שיחזור המידע, יש דברים שלא תלויים באנשים, אותו הדבר כמו קטיושות שנופלות על בתים והורסות אותם (הדגמה לא משהו אבל מוכיח את הטענה). לא שילמת על גיבויים, בעיה שלך. תלמד מזה לפעם הבאה, אז הפסדת 2000 שקל קורה. זה לא סוף החיים. יבגני |
ציטוט:
או שהיא מביאה למשפחה בית מלון או בית אחר אותו דבר צריך להיות באיחסון למי שלא הבין כל נפילה שיש להם הם צריכים להביא לי גיבוי עם ידוע שהשרת לא יחזור היום או מחר שיביאו לי איחסון אחר בינתים |
ואללה אני אישית לא יודע למה אתם סתם נכנסים בהם ..
זאת אחלה חברה ותאמת לכל אחד יכלה להיות בעיה כזאת בשרת אז הייתי טעות קטנה שהם לא עשו גיבוי אבל מטעויות לומדים וחוץ מזה אף אחד לא ידע שמשהו הולך להשרף .. ותאמת זה שלכל בעל לא היה גיבוי של האתר שלו על המחשב זה בעיה שלו וגם לי נמחק אתר וזאת טעות שלי כי לא הורדתי את הגיבוי למחשב |
עדי מה יעזור לי לגבות אני אומר לך עשיתי גיבוי וסיים בדיוק שבאתי להוריד מת השרת מה זה עזר לי ? יענו לא נתן לי להוריד כי השרת נשרף !
|
ציטוט:
תאמין לי שציפתי ליותר מזה הרבה יותר.. אין לי מה להגיד כבר מה שקרה כאן אני מקווה שהגיבוים יחזרו ולא יהיה בעיות יותר וכמובן שלום ילמדו מיזה משהו |
ציטוט:
רשום לך בתקנון שהם לא מתחייבים זה אומר שהם לא מחויבים ואתה הסכמת לזה כשרכשת את השירות! מה שאתה אומר זה ששמעת שהם חברה טובה ובגלל זה קנית, אבל לא טרחת לקרוא למה הם מתחייבים... תגיד לי משהו אחר, בזה שאתה יושב כאן ומקטר זה עוזר לך באיזו שהיא דרך? יבגני |
ציטוט:
התקנון שלהם לא מענין אותי ותאמת אני לא ישאר אצלהם רק שיביאו לי תגיבוי ואני ילך כי מה שאני קיבלתי הוא יחס משפיל - כשאתה בא לדבר איתם אומרים לשלוח הודעה לאימייל כשאתה מתלונן מתרצים תירוצים נו באמת תסביר 60 שעות שהחברה לא עבדה? זה פשוט לא יכול להמשיך ככה.. |
בהצלחה
|
ציטוט:
אתה לא חייב להשאר איפה שאתה לא רוצה, אף אחד לא יושב ומכוון אליך אקדח שתקנה במקום מסוים. אחרי המקרה אתה יכול ללכת ולעזוב את החברה הזאת וללכת לאחרת או שאתה יכול להשאר. בפעם הבאה תלמד מה שאתה קונה זה מה שאתה מקבל, ואמורים לקרוא חוזים לפני שחותמים וקונים משהו, ותקנון זה כמו חוזה (משהו דומה לזה). אתה זה שלא מתנהג בחוכמה, זה שאתה מתעצבן לא עוזר לך, אנשי עסקים טובים, לא מתעצבנים מכלום כי עצבים מונע מחשבה צלולה. יבגני |
קוצי ואבירים, אני ממש אבל ממש מבין אותכם, גם לי היה על השרת עבודות בין 2500-6500 שקל,
אבל אני שולט בעצבים שלי, סבבה לא נותנים גיבוי יבוא התביעה ואחרי התביעה יבוא גם הכסף בהצלחה בשיחזור. |
נפלתם על החברה חזק
שוב זה לא אשמתם. היה תקנון / חוזה אישרתם לזה חתמתם על זה. יפה? נכון. זהו זה בעיה שלכם שלא הורדתם גיבויים. עידן, . |
כמה דברים שמפריעים לי..
1. ניסיתי היום לפנות לנציג החברה, והתגובה שקיבלתי היתה נורא מעליבה, במקום לענות לי כמו בנאדם כל מה שיכל זה לתת לי קישור לאשכול כאן ולצטט דברים שנאמרו. לא ציפיתי לזה, בייחוד אחרי היחס המצוין שקיבלתי מיוסי בתקופה הארוכה שאני מאוחסן אצלם. 2. אמרתם שחתמנו על חוזה (הלקוחות)? אישית - לא חתמתי על שום דבר עד היום. אני מאוחסן בחברה מהתקופה שהיא היתה מג'יק הוסט עוד לפני כל האיחודים וכל העניינים, ומה שעשיתם ביניכם ממש לא מעניין אותי. כשהתחלתי את ההתקשרות הובטחו לי תנאים מסוימים, ובוצעה הרעה בהם בלי שאפילו יודעתי על כך. הובטח לי שיש שרת גיבוי נפרד, ולמעשה, לפני חודשיים בערך התכוונתי לעזוב, והסיבה היחידה שלא עזבתי היתה הבטחות על אפטיים שישתפר עכשיו כי מביאים שרת גיבוי נוסף למקרים של נפילות, והבטיחו והבטיחו.. ובסופו של דבר? ברגע האמת - הכל קורס. זה מאכזב אותי מאוד, באמת שציפיתי ליותר מחברה שמתיימרת להיות מקצועית. 3. הטענות המגוחכות של נציגי החברה ש"הייתם צריכים לגבות" הן טענות שברור לחלוטין שהן חסרות שחר, שהרי אדם לא יכול לדעת מתי כזה דבר עשוי לקרות (לא שאתם יכולתם לדעת, אבל הגיבוי שהובטח לא היה.) מלבד העובדה שאתרים חיים ומתקיימים כל הזמן, באתרי פורומים במיוחד, אם גיביתי ב10 בבוקר, ב11 כבר יופיעו לי עוד כמה תרדים שיעלמו בהחזרת הגיבוי.. אבל החלב כבר נשפך, ולא נותר אלא לקוות שתוכלו לחלוב מהפרה ממש את אותו החלב, כי אני רוצה את החלב מהפרה שלי, לא רוצה מעז. 4. הפיצויים שאתם מציעים הם פתטיים. עדיף היה אם לא הייתם מציעים אותם בכלל. הצורה בה אתם מתמודדים עם המצב פוגעת מאוד בשם של החברה שלכם. לא נפילת השרת היא שתפיל אתכם, אלא היחס המזלזל ללקוחות לאחריה, וחוסר הסבלנות (סבלנות שדווקא ממש אפיינה אתכם עד לאחרונה). אם לא הייתי נכנס מיוזמתי להוסטס, עד עכשיו לא הייתי יודע מה קרה. היה נחמד אם נציגי החברה היו דואגים לפחות ליידע אישית את הלקוחות מה קורה, ולא תחת פורום שמנוהל על ידי ילדים שמוחקים לי הודעה ונותנים לי אזהרה על שטיחת טענותיי. (ואל תלמדו אותי על לנהל פורומים, אני עושה את זה באתרים גדולים מאוד בארץ כבר יותר מ6 שנים) וכן, בשורה התחתונה, אם היה מדבר איתי נציג החברה לפחות בנחמדות, ומסביר לי את הכל בצורה ראויה, זה היה הרבה יותר נסלח. אבל כפי שאמרתי, יש דרך לטפל בעניין, ואתם, חברים, חרבנתם במכנסיים ברגע האמת שלכם. (וסליחה על הבוטות, אבל זה די נדרש כדי להעיר אתכם לעניין) |
חברה , לילה טוב לכולם ,
תנו לי לעזור לכם ... א. צאו מהעצבים , שתו כוס מים ! ב. יש לכם בעיה עם החברה תפנו למנהל .. האשכול הזה נועד לעדכון לקוחות. ג. תגישו תביעה (כנראה שתפסידו !). שיהיה לכם לילה\בוקר מצויין ! |
אני ממש מצטער לשמוע, כל הכבוד לכם על נתינת הפיצוי
אך כואב לשמוע שאבל כזה נעשה ללקוחות. מנהלי חברות, קחו לתשומת לבכם לגבות לשרת נוסף. לנו השרת אוטומטית מעביר גיבויים לאחד מהשרתים שלנו בנוסף השרת אליו עוברים הגיבויים מעביר את הגיבויים לשרת בארון אחר ! תהיו מגובים, לא שווה את ההסברים שצריך לתת אחר כך. אולי זה לוקח מקום משרת אחר - אבל זה שווה כל מאמץ ! |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 00:28. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ