![]() |
ציטוט:
לחברת אספידי יש 40 שרתים ולא מזמן הם קנו את פנומן ונוספו אליהם בסביבות ה-10 שרתים אז שיש להם כ-50 שרתים, היא חברה ענקית ולמרות שאני מכבד אותך אי אפשר להשוות אותה עם חברה כמו שלך. מה שדיברת זה השטויות הכי גדולות שיש, אם כול חברה יכולה להגיע לרמה של sPD ושל HTTP אז למה הם לא מגיעות? לsPD ש מעל 200 לקוחות ואני חותם לך על זה, אבי הירש הבעלים שלהם מאחסן את האתרים הכי גדולים בארץ כיום, ובשביל להגיע לרמת חברה שהוא עשה צריך להשקיע המווווווון כסף והמון זמן...ו שאני אומר המון כסף זה לא 10,000 שקל אני מדבר פה על מעל 100,000 ש"ח שזה אין לכל ילד בן 15 נכון? ככה שאל תדבר שטויות sPD אחת הגדולות אם לא הכי גדולה כיום בארץ. |
ציטוט:
אבל זה לא אומר שהם צריכים לשבור את השוק, וביגלל שיש להם הרבה שרתים, אף אחד לא יכול להישתבות אליהם . להפך, כל חברה, יכולה להיות יותר טובה, ופחות טובה . וזה לא תלוי בי או בך אלה במנהל החברה בילבד . ותאמין לי שלכל חברה יש היתרונות וחסרונות, גם לי גם לSPD ולכל חברה היום . לפי דעתי, צריך להחשיב את SPD ואת שאר החבות ה"גדולות" [מרחאות האלה לא כאילו אם גדולות, אלה ככה קוראים להם], כמו כל חברה אחרת, ואף אחת לא שונה בעיני, כולם שבות זו לזו . ירין, Office-Serv. |
ציטוט:
בגלל זה המווון חברות מתחייבות ל99% אפטיים, וסתם כי הן לא יכולות לספק את זה. רק חברה שיש לה מעל 5 שרתים יכולה לספר מעל 99% אפטיים ואני אישית לא מכיר הרבה כאלה. יש את Bestserv Lom sPD HTTP ועוד כמה |
ציטוט:
אז כן, העסק שלך לא מתקרב ואפילו בקצת לרמה של SPD וחברותיה ואפילו לא מעט. למה מי אלה בכלל החברות האלו? אלו חברות שלא מרוויחות שקל תשעים לחודש וחברות בעלות שם וניסיון רב בתחום (מה שהם שכחו אתה עוד לא למדת!). אני לא מבין מאיפה אתה בכלל מרשה לעצמך לפקפק בחברות מצליחות שאפילו בחודשי הפסד הם מרוויחות פי כמה ממך חוצפן! אני אוהב את האנשים האלו שמזלזלים בהצלחות של אנשים בזמן שהם עוד לא מתקרבים לקרסוליים שלהם! |
ציטוט:
זה שהחברה שלהם גדולה מאוד, אין בעיה . אבל למה מי אתה שתזלזל ככה !. כל חברה יכול להיות טובה !. אולי לא כמו sPD אבל טובה מספיק כדאי לרצות את הלקוח שלה !. בקטע הזה אני לא מדבר על רווחים, ותאמין לי שרוב החברות פה יש להם רווחים מעולים, וביגלל זה קונים יעודיי, קונים עיצובים חדשים, קונים פנאלים למיניהם וכו'... בקיצור אני לא רוצה להיתווכח איתך מי הכי טובה ומי לא . אבל אני יודע, שחלק מין החברות כאן, יכולות להגיד להסגים גדולים, אולי לא כמו sPD אבל להסגים מרשימים למדי . אם אתה רוצה שמות של חברות, שלח לי ה.פ. לפי דעתי העינין נסגר, אני לא רוצה להגיע למצב של ריב . יום טוב שיהיה לך, ירין. |
ציטוט:
אגב כותבים "השגים" ולא "הסגים" |
ציטוט:
בכל מצב לומדים מטעויות :). לעינייננו, לא אמרתי שזילזלת, אבל היתכוונה לזה . ציטוט:
בקיצור, העינין סגור . הייתי רוצה להיפגש איתך עוד מספר שנים :) יום טוב, ירין. |
אי אפשר להשוות בכלל בין חברות שיש כאן לחברות כמו SPD/HTTP/וכו'
מבחינת שירות וזמן מענה אולי כן, מבחינת ידע, ציוד, איכות - ממש לא. דיברתי עם אבי פעם או פעמיים בחווה, אישית-התרשמתי.. |
loading וירין אתם סתם מתווכחים על שטויות ...
ירין - לכל אדם יש את הזכות לחשוב מה שהוא רוצה . אם loading החביב מעוניין לחשוב שאתה לא שווה שיחשוב כך אין שום סיבה למה לא . אני אישית לקוח של אבי מSPD והוא אחלה בנאדם (הייתי של פנומן) . loading החביב - אתה מוזמן לחשוב מה בראש שלך אבל אתה יודע אימפריות לא קיימות לעד . אבי מSPD ממשיך להתרחב ולהפוך לאימפרית הוסטינג אבל כפי שאמרתי אימפריות לא קיימות לעד חבל לך על הזמן לא משנה מה לא תגיד . אפילו מייקרוסופט אימפריית המחשוב העולמית תיפול תוך כמה שנים עם עזיבתו של ביל גייטס . שורה תחתונה תחשבו מה בא לכם אני בטוח שכל אחד יכול לתת את השירות שלו בצורה הטובה ביותר ואני בטוח שגם העסקים הקטנים מתקרבים ברמת התמיכה שלהם ואפילו הרבה יותר טובים מאשר חברות גדולות למיניהן . אמרתי את שלי בעיניין בהצלחה בבחירה - אני יכול להמליץ לך על ירין מoffice-serv.co.il , אבי ועדי מLOM.co.il ורונן מLight-Era.net כמובן שגם כן על SPD אחלה חברה באמת אימפריה יש תמיכה נהדרת מאבי לפעמים לא עונה אבל זה קורה כשהוא בחווה . תהנה מהבחירה שלך נתתי לך פה חברות מובחרות באמת . |
ממליץ בחום על wisetp
|
ממליץ על Lom.co.il
|
יש המון חברות טובות אתה לא יכול לתת לנו לבחור אנחנו המלצנו לך ואתה תנסה ותיראה אם השירות הוא כמו המלצות ואז אתה תיכתוב ביקורת.
ואני ממליץ לך על LOM.CO.IL |
.com
אני מכיר את המנהלים כמובן שיש את sPD וכו'.. |
בונא איזה אשכול מפגר זה :|
loading הבנאדם הכי נורמלי לפי מה שאני רואה עד עכשיו שהגיב פה.. ובאמת אין מה להשוות בין spd לבין office serv או lom או לא יודע מה. רוצים עצה? תאחסנו אצל tiptip.co.il אחלה מחירים, אחלה שירות, אפטיים בן זונה, אני כבר 4 שנים מתאחסן אצלהם, נהנה מכל רגע! |
ציטוט:
יש לך ידע כמו שלהם? נסיון כמו שלהם? חומרה כמו שלהם? יהיה עליך יום אחד התקפה גדולה אתה תידע מה לעשות? יהיה לך שרת חלופי לתת ללקוחות? יום אחד הלך לך ההרדיסק כמה זמן הלקוחות יהיו ב-down? הלך המידע בהרדיסק יש לך אפשרות לתת ללקוחות גיבוי? באמת חלאס לדבר שטויות החברות פה למעט 2-3 לדעתי לא מגיעות לרמה שלהם זה שחברות פה מחזיקות 3,4,5 שרתים וכל שני וחמישי מחליפות עיצובים זה לא אומר שהם חברה טובה |
על מה כל הויכוח פה?
חברה לא נמדדת על מספר השרתים, הוותק וכו' אני יכול לפתוח חברה, לקנות שרתים ולחכות שנתיים זה אומר שאני וותיק, עם מלא שרתים ואני מעולה? ממש לא. תפסיקו להתעסק בשטויות ובקטנות כל אחד שישקיע בעסק שלו, שירוויח את הכסף שלו, ושישמור את מספר האפסים לעצמו.. תפסיקו להיות ילדים קטנים. |
ציטוט:
בינתיים, לפי מה שאני יודע SPD חברה ברשם החברות, ואיפה אתה?...לפי איך שזה נראה, אפילו עוסק זעיר אתה לא, אתה יכול להתגאות כמה שבא לך שאתה שנה, אבל על הנייר אתה בכלל לא קיים, גם אם תרשם, אתה יכול להגיד שיש לך נסיון, אבל כשישאלו אותך כמה זמן אתה, בעצם אתה אמור להגיד את זמן הרישום. עוד משהו שמעיד עצם זה שאתה לא רשום, זה שאתה עדיין לא בטוח לגבי החברה שלך כפי שזה נראה עכשיו אתה לא מוכן להתחייב ולרשום אותה כמו שצריך בדין ובחוק ואתה מעדיף להשאיר את זה עסק בלתי חוקי ופשוט אם בא לך להסגר ואף אחד גם לא יזכור אותך. זהו, אין לי יותר מה להגיב....אתה לא יכול להשוות את SPD אליך, SPD אם כבר דיברת על הקטע של התחדשות מערכות וכו'...כל פעם משתפרים...הם קנו 2 חברות מפה...חברות "מעודכנות" אם אפשר להגיד כך שזאת לא בעיה אצלם, ואם הם רוצים..אז גם לשכור מישהו בשביל זה אין להם בעיה, כי בזמן שאתה מחלק שרתי רדיו ל"סוכני מכירות" הם משלמים שכר לעובדים שלהם. תסתכל קצת על הדברים באתר שלהם, על מה הם מספקים ויכולים לספק....תסתכל על הרשימת לקוחות, אם אתה עדיין חושב שאתה באותה רמה כמו שלהם...אין לי ממש ממש מה להגיד לך.. |
די לריב Stop!
לדעתי שאלה די מצחיקה אחי ברור ש-לום http://www.lom.co.il אני לא יתחיל להסביר לך למה תיכנס ותבין |
ציטוט:
|
אני ממליץ בחום על wiestp.co.il , מילה שלי עמיטל ידאג לך טוב מאוד.
תמיכה כמו שלו לא רואים אף פעם בחברות איחסון , אני ממליץ בחום רב. |
ציטוט:
אני לא יכול כמו כולם להמליץ על עצמי אבל אתה מוזמן ליצור איתי קשר בפלאפון או בicq ונשוחח מעט....כנס גם לאתר...לא יזיק..:) ואני ממליץ לך על חברת Www.Lom.Co.il אני מאחסן שמה את השרת היעודי שלי(קניתי מאבי אותו) והוא עשה לי מזה מחיר..חבל לך על הזמן! dual xeon 3.06 2 giga ram 74 giga scsi פחות מ800 שקל לחודש!(המפלצת הזאת צריכה לעלות לפחות 1100 לחודש!) ואבי עושה לי את זה כולל תחזוק ופאנל!(וגם התקין לי במהירות איזה פאנל של שרתי רדיו מיוחד שהבאתי לו בשביל השרת..אבי פשוט אחלה בן אדם! כבר המלצתי כאן עליו..וכולם כבר יודעים את זה). אז בהצלחה עם lom (אני מקווה) ואם תרצה לנסות את השירות והאיכות של החברה שלי אתה מוזמן להכנס...(למרות שיש כאן חברות יותר וותיקות וגדולות...אולי תתאהב בנו ותרצה אצלינו?|winky| ) http://serv4u.co.il יום נעים... |
זה אשכול טיפה סותר, כי.. X בא וממליץ על חברה Y, ומנהל Y ממליץ על חברת X, למרות שיש פה דעות כנות, זה לא נראה אובייקטיבי.
ואגב, אני ממליץ על . |
טוב, אני חושב שהנושא הזה מוצא כבר , לדעתי אני חושב שכדאי לנעול אותו.
|
ציטוט:
יש המון חברות טובות שלא נמצאות בפורום הוסטס. http://sweethome.co.il http://up.co.il ועוד הרבה אחרות. לפי דעתי האשכול הזה מיותר. |
ציטוט:
אבל לא דיברתי אלי אלה דיברתי על wisetp . ואמרתי שזה ש-sPD יש להם גדולה בשרתים ובוותק, זה לא אומר שהוא חייב עליה, כי גם wisetp טובים מאוד והבעלים שלהם אנשים זהב ! בקיצור, על תתערב בבקשה, כי זה לא קשור אליך, העיניין סגור מבחינתי, ואתה סתם עושה פה מאומה . יום טוב שיהיה לך, ירין. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 00:03. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ