![]() |
הצעות לשיפור :
לא לנעול אשכול תוך שעתיים, לא לתת אזהרה על תגובה לאשכול ישן. להעביר אשכול שלא פורסם בפורום המתאים - למקום השייך לו. תודה. |
ציטוט:
אל תעבור על החוקים ולא תקבל אזהרה. שים לב לתאריך וכך לא תקבל אזהרה. אל תפרסם במקום הלא נכון וכך תחסוך לעצמך את כל התהליך. בבקשה =) |
למה הורדתם את הפורטל של הפורום?.. הוא היה די שימושי..|Stare|
|
בעקבות החלטה בניהול, אומנם לך הוא היה שימושי אך לאחרים זה גרם לבלבול עם הפורום ולכן הוא ירד.
|
הצעה:
- להחזיר את הפורטל! , ממש אבל ממש לא נוח להסתכל ככה על כל הנושאים החדשים של הפורום הפורטל בהרבה יותר נוח. בעיה: - יש איזה באג בפורום שאני נכנס לנושא הוא מתחיל או מהסוף או מעמוד 2 מתוך 3 או שהוא מתחיל מעמוד 2 ואי אפשר ככה כל פעם.!!! |
ציטוט:
נגיד יש שם הפורום | הודעה אחרונה | אשכולות | הודעות | אחראי פורום. אתה נכנס להודעה אחרונה וזה מעביר אותך להודעה האחרונה באשכול. אח"כ זה נשמר לך (מסיבה זו או אחרת..אני לא יודע איך עשו את זה בVB..לא בדקתי) ואז כל פעם שאתה נכנס זה הולך לאותה הודעה...כן זה מעצבן..אבל זה מה יש... והפורטל לא יחזור..ובאמת חבל שעשית את ההצבעה ההיא כי היא לא תשנה...הפורטל עשה הרבה בעיות...אי אפשר להתחבר אליו כמשתמש..וכתוצאה מכך הרבה פורומים שלא נראים לאורחים לא נראים שם....וזה יוצר בילבול ועצבון....וגם בקרב הרבה משתמשים רצו להוריד את הפורטל... בכל זאת..אם הוא יום אחד יתוקן הוא יחזור...עד אז זה ישאר ככה. |
1. חצי מהפורום לא מתורגם
2. אפשרות הרשמה על האימייל של הספקית האינטרנט - לא מתאים לקהילה כאן וטעות נוראית. בכל מקרה אני לא יכול לשנות סיסמא בגלל שאני חייב להחליף כתובת אימייל (ואין ברשותי אחת של הספקית האינטרנט) 3. לא תלונה אבל בכל זאת בהצלחה :) |
ציטוט:
2. לא מתאים לקהילה?..טעות נוראית?...טוב, אתה לא זה שתחליט על זה, לצוות ההנהלה יש את הסיבות שלו שהובאו לידי המשתמשים כמה וכמה פעמים. אתה לא יכול לשנות סיסמה?..אתה מוזמן לשלוח לי הודעה פרטית אני ישנה לך את הסיסמה. או, שתשנה את הסיסמה ואת המייל ואני יחזיר לך את האי מייל הישן. |
2 הצעות:
1) מעל כל פורום, בנוסף לתיבות הקיימות, יהיה תיאור של הדברים שאותם אפשר לכתוב בפורום, וחלק מהדברים אותם אי אפשר לכתוב באותו פורום על מנת למנוע עבירה על חוקים ואזהרות מיותרות. 2) פתיחת אשכול בו יהיה ניתן לשאול, על כל נושא לעצמו, היכן ניתן לפתוח את האשכול. שני הדברים שהצעתי באים, מפני שראיתי בימים האחרונים הרבה מאוד אשכולות של משתמשים חדשים שלא יודעים היכן לפרסם את האשכול, ולכן עוברים על החוקים. בברכה, תאי קאיש. |
את אשכול צוטהוסט לנעוץ לא מוצאים אותו בכלל
ובקשר לפורטל תשאירו ככה הכי טוב חחח |
ציטוט:
2. לא צריך לפתוח אשכול, אפשר פשוט מאוד לפנות לאחד מן המנהלים, אנו תמיד עונים בפרטי, מי כמוך יודע תאי. בקשר לנושא צ'וטהוסטס, זה יישקל. |
ציטוט:
עריכה: עכשיו קראתי שוב, אני מצטער אם זה נשמע מאשים או משהו, זכותכם המלאה לא לחשוף אפילו פרט אחד קטן על עצמכם. בכל מקרה, אני רק מנסה לעזור, וכמו הכותרת של האשכול הצעות לשינויים ושיפורים, רק מציע. בברכה, תאי. |
ציטוט:
בכל מקרה, המשתמשים החדשים גם לא קוראים חוקים... הם מביאים זאת על עצמם. במידה ויקראו חוקים ותיאורים של פורומים אין מצב שהם לא יישאלו בפרטי אם הם לא יודעים היכן לפרסם. |
הצעה: אתגר עיצוב לוגו לפורום בפורום גראפיקה.
|
שלום למנהלי הוסט,
רציתי לשתף אותכם בדעתי בנוגע ליצירת דרגה נוספת של משתמשים. הדרגה החדשה תכיל את החברים הרשומים שיש ברשותם אתר אינטרנט כלשהו ברשת, בין אם זה אתר העלאות\הורדות קבצים, בין אם זה אתר ספורט, או בין אם זה אתר של מכירות וקידום אתרים... לדעתי מאחר ויש לא מעט משתמשים שברשותם אתר מסוג זה, רצוי מאוד ליצור דרגה נוספת, מה שתקל על היחס והגישה למשתמשים אלה. אז בבקשה ממכם, חשבו טוב על ההצעה והחזירו תשובה בהקדם. *אם אינכם מאשרים את ההצעה הייתי רוצה לדעת באיזו סיבה בחרתם. בתודה והמשך יום נעים, יוגב בן דוד |
ציטוט:
שרת ב-15 ש"ח לחודש ודף html מכניסים אותך לדרגה הזאת...חוץ מזה לחצי מהמשתמשים יש אתר.. זהו פורום אחסון אתרים |
ציטוט:
בעצם מה שאתה מבקש זה קבוצה, שהיא בדיוק כמו קבוצת המשתמשים, אין גישות שנוכל לתת לבעלי אתרים לפורומים שלמשל לקבוצת היכל התהילה יש...או לבעלי עסקים רשומים שיש יותר גישות...אבל לבעלי אתרים?...בשביל מה? אם זה ככה, אז גם צריך לפתוח קבוצה לגראפיקאים, ולמתכנתים, ורגע, מה עושה מישהו שהוא שניהם?..אה..עוד קבוצה....ומה עם מקדמי אתרים?..לא חייב שיהיה להם אתר, אז עוד קבוצה, מה עם ספקי שמות מתחם? עוד קבוצה וכן הלאה והלאה. מבין את מה שאני מנסה להעביר לך? אגב, הגיע לאוזני שמועה שאתה משתמש כפול, כלומר, הושעת פעם וחזרת עם משתמש אחר...יש לך טיעון נגד זה? כי אני רואה את זה די בחומרה ואני יצטרך לדון עם אלמוג על העתיד שלך כאן. |
ציטוט:
|
חתימות מוגזמות
לא יכלתי לפתוח נושא חדש בהצעות שיפור, קצת מוזר בהתחשב בזה שזה פורום שמשתמשים אמורים לתת הצעות שיפור...
בקצרה, בכל הפורמים שהייתי בהם עד היום הייתה איזהשהיא הגבלה לבגי החתימות יש פה אנשים עם 3 לוגואים בחתימה ועוד מלא טקסט חצי עמוד זה רק חתימה של בנאדם. יפה שאנשים רוצים לפרסם את החברות שלהם, אבל זה לא צריך לתפוס לי את כל המסך... הייתי מציע להגביל ללוגו או שניים בשורה עד גובה מסויים ושתיים-שלוש שורות טקסט. |
זה כבר מוגבל, פשוט יש אנשים שיודעים איך לעקוף את זה..
אם זה כ"כ מפריע לך אתה מוזמן לכבות את החתימות (דרך הפרופיל האישי שלך) ולסגור את הנושא.. |
הצעה- תחרות חדשה של קידום, עם מילה אחרת...
אני למדתי המון מהתחרות הקודמת, ואני רוצה ליישם את הידע [=... |
הצעה : בקשות בתשלום !!
זקוק לעיצוב בתשלום - פרטים בפנים זקוק לתיכנות זקוק לתיכנות + עיצוב בתשלום - התמורה היחידה היא תשלום !!! הצעה נוספת היא.... לעשות איזה שהוא דף או טרייד של כל חברות האיחסון הרשומות שאם אני רוצה אני נכנס לדף הזה ורואה את הרשימה המלאה ולא צריך לחפש שעות בפורום + ביקורות שפורסמו על החברות.... זה יכול להיות מאד יעיל |
ציטוט:
הגבלנו כבר את הצעות ובקשות שיהיה תמורה, אי אפשר להגביל יותר מזה. סתם בשביל ההקצנה, אם יגידו לך תבנה לי מערכת תמורת מכונית ששוה 100K ש"ח...לא היית בונה |winky| ...כמובן שזה סתם בשביל הדוגמא, אני לא מצפה שמישהו באמת יעשה כזה דבר. בקשר לשניה בשביל זה יש הפרדה בפורומים, אם אתה רוצה אכסון מחברה רשומה, אתה שם בקשת אכסון בפורום בקשות לחברות / עסקי אכסון רשומות/רשומים. אני לא חושב שנחוץ לעשות אשכול שבו יהיה את כל החברות ואת כל הביקורות עליהם, בשביל זה יש כפתור חיפוש. ציטוט:
|
ציטוט:
תחשבו על זה. |
...
אני רציתי לשנות תשם תניק שלי
ועוד לעשות לי תעסק רשום כי אני תומך בחברת LineTecH.co.il שזה החלף של כזה... זה מאוחד! Aviv | LineTecH.co.il |
ציטוט:
2. אז הם (לא אתה, אלא בעל/י החברה) צריכים לשלוח הודעה פרטית לאלמוג (alm) שאחראי על קבוצה זו, ובמידה ויש להם מקומות פנויים אתה תיכנס. |
תעשו פורום של לימודים כתת פורום בדיבורים
זה יעזור לכל מי שרוצה שלשאול שאלות בנושא ואין לו בידיוק איפה מקווה שתעשו את זה=] |
ציטוט:
פורומים בנושאים כלליים אחרים לא ייפתחו מלבד דיבורים. |
ציטוט:
אני מכיר אותך ? |
ציטוט:
|
http://www.hosts.co.il/forums/showth...ewpost&t=31199
שלחתי דיווח על אמירה גזענית של אחד המשתמשים שם! והוא לא טופל עד עכשיו. "יש גם יתרונות לרוסים ... חוץ מהחסרונות הרבים." אני לא יודע איך לקרוא לזה חוץ מאמירה גזענית פוגעת. אנא טפלו בו. תודה ויום טוב. |
http://www.hosts.co.il/forums/showthread.php?t=31126 תמחקו את זה.
המון באים אלי בשביל לבקש וזה כבר לא בתוקף תודה. |
כאן זה הצעות ושינויים, לא דיווחים, יש כפתורי דיווח - השתמשו בהם.
|
ציטוט:
|
אני מציע לעשות חוק חדש בפורום "שרתים יעודיים", שאומר שחובה על מוכר/משכיר השרת
לרשום את המפרט המלא של השרתת כולל את סוג הרכיבים וכד'... |
פנה אל מנהל הפורום עומר בהודעה פרטית... אני בטוח שהוא יישמח לשמוע על כך.
|
בעיה מטרידה מאוד:
http://img234.imageshack.us/img234/8356/34nx1.png כמעט כל 5 דקות אני מקבל את ההערה הזו. |
ציטוט:
|
ציטוט:
לא יודע למה אבל קורה... אני גם פשוט עושה ררענן ואז פועל... |
יש כאלה שנתקלים בזה ויש כאלה שלא...
כרגע הבעיה מופיעה באופן שלא כ"כ מפריע, במידה וזה יחמיר אני אפנה לאלון עם הבעיה.. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 01:07. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ