![]() |
ReDaN,לפי החתימה שלך רואים מי אתה ומה אתה,אוהד הפועל.
אין מה לעשות תסבלו עם העובדה שמכבי תמיד תהייה יותר טוב מכם. בכל זאת, קצת פירגון מצדכם יעזור מאוד. כבוד למדינת ישראל. "קבוצה גרמנית לכל דבר" שים לב מה אתה אומר? אתה משווה יהודים לגרמנים? |
למרות שאני אוהד הפועל, לא הבנתי מה הקשר "גרמני", אם היה במכבי ת"א שחקן ישראלי שנולד בארץ ושמשחק טוב אז הייתי מפרגן. אבל כשמביאים 5 אמריקאיים עם שכר אנביאיי שיחלקו לקבוצה תארים אני לא מוצא פה שום מקום לפירגון.
|
אללה מכבי בגמר!!!$@#%@# אהה!!
|
ציטוט:
וברצונה בכדורגל לא תלויה באטו וברונאלדיניו נכון? עזוב, רק לפי הדיבורים רואים שאתה אוהד הפועל או קבוצה אחרת בארץ, אחרת לא היית בכלל כותב הודעה. אגב, דווקא הרוב פה כל העונה בעד מכבי כבר....אני אישית הלכתי ל2 משחקים העונה ושנה הבאה כנראה אני מצליח להכנס במנוי..... קיצר, עזוב, אתה לא מתאים לדיון, עדיף שתעזוב, בלי קשר לזה שאתה לא מפרגן, זה מילא..אבל אתה אומר דברים טיפשיים שבכלל כבר עוברים את הגבול. |
ציטוט:
meshuga,פעם ראשונה שאני ואתה באותה הדעה:) חח |
ציטוט:
למכבי יש 5 שחקנים זרים בהרכב, ועוד 5 ישראלים על הספסל . וכן, אני אוהד הפועל, אני שמאלני ואני רואה בעצמי אדם קומוניסט, פשוט לא ייאמן שקבוצה ש5 שחקניה החשובים ביותר ושגורמים לה להגיע להישגים, לא ישראלים . יפה מאוד שלמכבי יש 5 זרים, כמה מתוכם משחקים יותר מ5 דק' ? רק אחד . |
ציטוט:
כמה משחקים בחמישייה ישראלים? כמה בספסל? |
ציטוט:
הפועל ירושלים מבחינתי זה כמו מכבי פחות או יותר . 2 ישראלים . |
ציטוט:
אז לדעתך צריך להוציא חוק בישראל שלא יהיו זרים בכל תחומי הספורט? לדעתך, שארפ...שבארץ יותר מ10 שנים...לא ישראלי? |
ציטוט:
אתה כרגע רשמת שלהפועל יש הרכב פחות או יותר כמו של מכבי משמע -> שניהם מייצגים את המדינה כמו שצריך או שמא התבלבלתי ואתה לא אוהד הפועל? כי אם כן... הפועל לא מייצגת את המדינה, היא לא ישראלית! כולם שם גרמנים! (אני נהנה להחזיר לאנשים באותו מטבע..) |
מה זה משנה מי משחק ולמה! העיקר שמכבי מייצגים את ישראל והם כיסחו את טאו ויטוריה!!!
|
ציטוט:
ירושלים זאת קבוצה של אוליגרך, מכבי ת"א זה חבורה של זרים שכביכול מייצגת את ישראל דרק שארפ אולי השחקן היחיד שאני מעריך במכבי, מה אדון גיימי ארנולד עשה בשביל המדינה ? כלום ! נאדה, קשה להתווכח איתכם כ98 אחוז ממי שרשם לי פה תגובה הוא טרמפיסט על הניצחון של קבוצה ישראלית כביכול . |
Atom-Bomb,גם בלי להחזיר,זה ידוע שאוהדי הפועל ת"א + קבוצתיהם כולם שונאים אותם.
ReDaN,מה לעשות מותק,מכבי בכדורסל היא אימפרייה,ושום אייזנברג לא יעצור אותה. בכל העולם,שואלים כלום,איפה אוסישקין? כבר לא קיים. |
ציטוט:
גד דאמט, ובנוגע לאוסישקין, זה הרי ברור שזה מהלך של העירייה נגד הפועל ת"א, גם לשמעון מזרחי יש חלק בעניין הריסת אוסישקין, ואני באמת לא רוצה לומר פה כמה מילים יפות, השבוע היה יום השואה . כל העולם כולו, שונא את הפועל, ורק אני אוהב ! |
לא הבית שלנו ?
אז למה אתם גם משחקים שם ? עכשיו תגיד בטח זה לא תלוי בכם.. הפרקט שלכם,החנייה שלנו. "יש חלק בעניין הריסת אוסישקין, ואני באמת לא רוצה לומר פה כמה מילים יפות, השבוע היה יום השואה" כבר אמרת את המילים האלו..(גרמנים). |
ציטוט:
וכמו שהערייה החליטה להרוס את אוסישקין (שלדעתי זה לא בסדר שתדע..אני לא כמוך..לדעתי להיפך היו צריכים לשפץ אותו, אבל חלק מזה גם בגלל שאני לא רוצה חבורה של אוהדים מלוכלכים במקום הכי קדוש בארץ) קצת סטטיסטיקות מONE שאני ראיתי ואני רוצה לחדש לך: הפועל ת"א: מספר ישראלים-7 מספר זרים-5 מכבי ת"א: מספר ישראלים-6 מספר זרים-7 (דרק שארפ החשבתי כזר ובגלל שאותו החשבתי כזר אז גם את האיגור שלכם שלפי מה שכתוב גם לא נולד בארץ) אז עכשיו אני שואל אותך.....על 2 זרים אתה מתחיל להתווכח?...ביניינו, הפועל, השנה במיוחד ובכלל, חבורה של אפסים שלא יודעים לפרגן (אף אחד לא ישכח לכם לעולם את הפיינל פור בת"א). אני כאוהד מכבי ת"א, לא היה רגע שלא נצמדתי לטלויזיה בשידורים לדוגמא של הפועל ירושליים ביול"ב...כ"כ רציתי שהם יקחו ויהיו ביורוליג שנה הבאה, לא קרה לא קרה..אבל זה לא אומר שלא רציתי שהם יקחו, כל עוד זה לא "או מכבי או הפועל" וזה במפעלים שונים, אז אני אוהד את כל מי שמייצג את הארץ שלי. |
redan,אתה אומר פה שטויות..5 זרים?אתה שוכח את טל בורשטיין ודריק שארפ שנחשב ישראלי לכל דבר..שאחד מהם פותח תמיד בהרכב ולפעמיים אפילו שניהם.אני לא רואה בהפועל ירושלים כמייצגת את המדינה אז די הבנו שאתה שונא את מכבי,אבל די לעשות צחוק מעצמך.
|
ציטוט:
כל פעם שאני אגיד גרמנים אתה תקשר את זה ליום השואה ? גרמנים גרמנים גרמנים גרמנים גרמנים . משה, הנהלת הפועל ת"א בכדורסל זה בושה שאין כמותה, שאול אייזנברג בחור שפל שקרן, ומה שתגיד עליו, אני אגיד לך נכון, הוא מכר את הקבוצה בשביל הכסף, אם זה אוסישקין, אם זה הכנסת אמנון ברזילאי לצוות ואם זה העברת המשחקים ליד ושם, אם אתה שם לב, או לא, לא מגיעים אוהדים למשחקי הכדורסל של הקבוצה, הסיבה היא חרם שעשו האוהדים על שאול אייזנברג . אם אתה רוצה להכנס לזה, כל האיגוד לכדורסל בארץ זה בושה, אבל באמת, עשה לי טובה מכבי ת"א קבוצה שנחשבת ישראלית, אבל בת'אכלס, לא הישראלים מביאים את התארים למכבי . |
ציטוט:
|
ציטוט:
ברצלונה זה דוגמא טובה, הם לא היו מי שהם בלי אטו ורונאלדיניו...אבל יש לי 2 דוגמאות אפילו יותר טובות. ריאל מדריד ארסנל או קי, נתחיל עם ריאל מדריד "קבוצת הכוכבים" ומאיפה הכוכבים?...מחו'ל... ועכשיו לארסנל, קבוצה אנגלית שעולה עם הרכב שרק 1 מתוך 11 שחקנים הוא אנגלי, אבל היא לא נחשבת קבוצה אנגלית נכון? כי יש לה זרים... וריאל מדריד לא נחשבת ספרדית כי גם שם זה הרוב זרים. קיצר, אתה לא חיי בעולם שלנו, אתה חיי כנראה בעולם שהכל יפה וכל קבוצה משחקת רק עם שחקנים שנולדו באותה מדינה, אפילו ארה"ב, NBA הליגה הכי טובה בעולם, לוקחת זרים, והרבה זרים. כמו שאמרתי, אתה כנראה לא מבין בספורט, כי זה כל הקטע בו, אי אפשר לנצח בלי עזרה והזרים זה העזרה בכל ספורט שקיים, יש לך כסף?...תיקח יותר עזרה. עובדה שגם הנבחרת שלנו מגיע למקומות יחסית בסדר...לעומת הנבחרת בכדורגל, אז להגיד שהכדורסלנים ירודים?לא תורמים?אפסים?..לא. אגב, בדקת מי שחקן מקום ראשון בכל הזמנים במכבי ת"א? (מעריב עיתון של אתמול)...... כן, אחד זר, לא יודע אם אתה מכיר את השם שלו...אולי הוא עונה על השם מיקי ברקוביץ' כנראה איזה אפרו אמריקאי.. אתה בטח לא מכיר כי אתה בור בספורט בכללי ובכדורסל בפרט. מה לא ניסו כדי להכשיל את מכבי בישראל, מחוק הזרים ועד הפיינל פור.....ועובדה שכמו כל שנה רואים מי הקבוצה הכי טוב, לא יעזור. |
ציטוט:
צסק"א מול מכבי עלית ת"א בגמר!אחרי משחק קשה וצמוד לכל כל אורך המשחק אבל צסק"א קבוצה טובה יותר למרות שלא הפגינה משחק טוב.שיהיה בהצלחה מכבי תעשי טובה בבקשה להשתיק את כל הקנאיים האדומים..!כמו שאומרים,"מה זה יול'ב" |
אם אני לא טועה,
אתה גם אוהד הגועל ת"א בכדורגל ? ממה הקבוצה שלכם בנוייה? לא מזרים ? מי מלכי השערים שלכם? ברדה? ורמוט? מי? יבוריאן בא באמצע העונה וכבר עומד במקום הראשון במלך השערים ואחריו אוגובנה Lom.co.il,אם אתה רוצה להשתיק את האדומים אז הפרקט שלכם,החנייה שלנו |
סיכום המשחק לביינתים:
ישראל-טאו ויטוריה 85 - 70 CSKA-ברצלונה 84 - 75 מכבי עלית תל-אביב תשחק ביום ראשון נגד CSKA מוסקבה ההימור שלי: מקום ראשון: תל-אביב מקום שני: CSKA מקום שלישי: ברצלונה מקום רביעי: טאו ויטוריה |
אפשר לריב על זה עד מחר,
הנקודה שלי הובהרה . כל מי שהשאיר את אותם ילדים ונשים מחוץ לאוסישקין כל הילדים האלו נזרקו לרחוב, כל מי שהשאיר אותם, הוא ישלם על זה, אם לא בעולם הזה, אז בעולם הבא . |
ציטוט:
שים לב שכל התירוצים נגמרו לך שכבר ניסית להסיט את הדיון למקום אחר... |
ציטוט:
4 מתוך 5 שחקני ההרכב של מכבי לא ישראלים . בהפועל פותחים בהרכב 2 זרים, הנקודה הובהרה ? אפשר להתווכח על זה עד פסח הבא . מכבי ת"א זאת הקבוצה של הטרמפיסטים, אין מה לעשות, הצלחה מביאה אוהדים, ככה זה אצלכם . |
ציטוט:
תפסיק לחיות באשליות, מכבי זה לא רק אוהדי הצלחות. אגב, אתה חושב שאם הפועל היו מצליחים כמו מכבי והיה להם תקציב כמו של מכבי (תקציב=דבר שמגיע רק מהצלחה) היה להם רק 2 זרים?, תחשוב, תחשוב שוב, תחשוב עוד פעם. אתה תגיד לא, כי אתה לא מבין כלום לא בספורט ובמיוחד לא בכדורסל. |
ציטוט:
אני לא מבין כלום בספורט? מי אתה שתחליט ? כואב לך כי אני מציג עובדות . אם אתה צוחק על אוסישקין, סלח לי, אבל אתה חסר לב, לא מדובר כאן רק על הפועל בפרט, מדובר כאן על חתיכת היסטוריה, נשים וילדים שיצאו לרחובות במקום לשחק כדורסל, מה הם יעשו עכשיו ? אתה יודע מה ? או שהם יפלו לסמים או שהם יפלו לפשע . תגיד מה שתגיד מכבי נבנית יותר מדי על זרים אהמ אהמ 96-71 אהמ |
מה יש לך???
סך הכל קבוצה עם רצון טוב שמייצגת אותנו בכבוד עם שחקנים טובים והרבה השקעה מכל צד... דוגרי, י-ם בחיים לא הייתה מייצגת אותנו ככה... אני אוהד את מכבי בגלל שהם מייצגים אותנו לרוב ולרוב הם אלו ששמים את ישראל על המפה ומחזירים הבייתה גביע. הנה לך עובדות- מכבי מפצפצת את י-ם ועולה לפיינל פור! מכבי קורעת את טאו ועולה לגמר אירופה!!! מכבי היא קבוצה עם שחקנים ברמה של NBA מכבי היא קבוצה בלי מתחרים בארץ בזכות מכבי אני ראיתי היום את דגל ישראל תלוי על היציאים בפראג! לא חסר עובדות שאפשר להוסיף... אתה יכול להיתווכח עם עצמך ולהגיד שאתה צודק עד מחר וזה עדיין לא יעזור לך... |
ציטוט:
ציטוט:
איזה עובדות הבאת לי?...שלמכבי יש זרים?..הוכחתי לך את זה בדיוק על הפועל, הבדל של 2 זרים בדיוק, ותראה את ההבדל במעמד. בין אם זה בחמישיה או לא?..זה תלוי ברמה של השחקנים ובמאמן (כן, אפי בירנבוים גם כן מאמן), זה שלהפועל יש קקה של שחקנים זרים אז הם לא בחמישיה, תאמין לי, אם היו להם זרים טובים הם היו משחקים 40 דקות עם 4 זרים וישראלי אחד. אבל מה לעשות, יש ווינריות ויש לוזריות, הפועל בלוזריות. בינתיים המצב הוא ככה, למכבי יש הכי הרבה זכיות, אוהדים, גביעים, 5 פעמים אלופי אירופה וה6, נקווה שיהיה. ואלה העובדות, אוסישקין, זרים, תגיד מה שאתה רוצה, מכבי היא הקבוצה הכי טובה בארץ, ונכון לעכשיו באירופה, אולי זה ישתנה ביום ראשון אבל מכבי תישאר פה בארץ. קיצר, תגיד מה שתגיד, אתה פשוט תטעה. אגב, נכון, כסף זה לא הכל בחיים, אבל בספורט כסף זה הכל. וגם, אתה לא מבין בספורט כי אתה לא יודע להיות ספורטיבי, לעולם אתה לא תוכל להגיד שמכבי הקבוצה הכי טובה בארץ ובאירופה בלי לתרץ את זה עם משהו. |
ציטוט:
הילדים לא גרו באוסישקין הם רק התאמנו באוסישקין ומה אתה חושב שבכל תל אביב הם לא ימצאו עוד מקומות להתאמן בהם?! |
הוא סתם מחפש עכשיו דברים כדי לנסות להפיל את מכבי אבל אתה יודע מה ?אתה לא תצליח כי זאת העובדה:מכבי ראשונה בארץ,מכבי ראשונה באירופה[פעם שלישית אמן אמן!]ובוא נגיד לך משהו אולי תשמח [כל האוהדים של הפועל ת"א והפועל ירושלים ישמחו כי הם קנאיים.!
אנטוני פארקר 99.99% עוזב את מכבי שנה הבאה..כשפארקר היה אמור ללכת לNBA פיני אמר לו."תשאר ואני מבטיח לך שתזכה 3 פעמים ברציפות בפיינל פור" וזה מה שעומד לקרות.הוא יעזוב לNBA ואני בתור אוהד מכבי לא הכי שמח.אבל בתור אוהד כדורסל מאוד שמח בשבילו שהוא יגיע לליגה הטובה בעולם ומקווה בשבילו שיצליח[יהיה לו קצת יותר קל לשחק שם משום שהוא היה שם כבר בעבר].ד"א אתם יודעים שוויצץ אולי יעזוב גם..תנחשו לאיפה?הפועל ירושלים,נקווה שלא[מעניין שאתם מעוניינים בזרים] ת'כלס חשבתי.אם מכבי לא תקח השנה תפיינל פור[יום ראשון] אז פארקר ישאר לעוד 3 עונות?חח,טוב בקיצור הבהרנו לך Redan שבספורט כסף זה כן הכל,אם יש כסף יש זרים,אם יש זרים יש תארים. תסתכל על התארים של מכבי ת"א ושל הפועל ת"א אם אתה רוצה להשוות..ואל תכניס עכשיו תעניין של אוסישקין בבקשה כי אתה התחלת מזה ואף אחד פה לא בעד ההריסה,להפך אני גם חושב שלא היה צריך להרוס את האולם.אז שיהיה בהצלחה למכבי ואם צסק"א תשחק כמו אתמול ת"א תקח אותה ללא מאמץ,שיהיה בהצלחה מכבי,תביאי עוד תואר לארון. |
יש פה כמה מזה לא קשורים |מסמיק|
כל הכבוד למכבי ת"א על ההישג נקווה שזה יהיה ככה גם בגמר :) |
ציטוט:
פארקר נשאר לפחות עוד עונה אחת במכבי... |
אני מאמין שישחררו את שארס מאינדיאנה
כי הוא לא שחקן טוב לNBA מה לעשות שבNBA זה משחקים של יכולות אישיות המשחק של שאראס זה משחק קבוצתי ובנתיים היחידים שאני רואה בNBA שמשחקים קבוצתי זה פיניקס בזכותו של סטיב נאש |
ציטוט:
בספורט כסף זה הכל ? ריאל מדריד ששילמה סכומים אנטומיים בשביל רוביניו, בקהאם, זידאן, רונאלדו, איפה היא ? כבר 3 שנים ללא תואר, כסף זה לא הכל . S.O.S זה כמו לעבור לאהוד קבוצה אחרת, זה בלתי אפשרי . |
רגע - אז מה ההימורים שלכם?
מכבי לוקחת את הגביע - או צסקא? |
ציטוט:
עריכה: Matchs,מכבי לוקחת תגביע,ראינו את הכושר של צסק"א ואת של מכבי תעשה השוואות לבד. |
ציטוט:
מכבי בלי לחשוב פעמיים|Lol| |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 08:02. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ