![]() |
אין גיבויים ?
|
לי יש גיבוי,
ואם בעזרת השם אתם חושפים מי פרץ, יש לו עסק איתי ועוד 130 אנשים שדורשים פיצוי :P |
עצוב עצוב, חרא של אנשים יש בישראל
|
אסור לנו לשנות שום דבר, לא ב HD, לא בדף הראשי ושום דבר.. גם איפה שרשום באהבה oxserv - אסור לנו לשנות זאת!
זאת ראייה משפטית ומשטרתית בשלב זה. אנחנו קודם כל נאתר יחד עם המשטרה את הפורץ ואז הוא ישלם לנו עד השקל האחרון פיצויים ועם הכסף הזה אנחנו נלך לחברה מסויימת שמתעסקת עם פריצות, שיחזורים וכדומה של מידע.. (פריצות למטרה טובה כמובן) יום טוב טל |
ציטוט:
1. אף אחד לא אמר שתמצא את מי שפרץ 2. אף אחד לא אמר שתנצחו בתביעה 3. תביעה לוקחת זמן... עד אז הלקוחות שלכם יעזבו אם לא תפתרו את הבעיה לפני לא? תחשוב על זה... |
ציטוט:
אתם כבר תראו מה יהיה.. :) |
ציטוט:
ולא תמיד המשטרה תטפל כל כך מהר בתביעה ואחר כך אתם תצטרכו לעשות משפט עם עורכי דין וכו'.. זאת אומרת שתצטרכו להוציא סכום נכבד מאוד של כסף לעורך דין קודם כל והמשפט יכול להימשך שנים ככה שאם נגיד המשפט ייסגר בעוד 10 שנים זה כבר לא יהיה טעם.. בכל מקרה, בהצלחה. |
ציטוט:
|
עצוב לישמוע מקאנים לפעמים באנשים תנו להצליח בחיים
חלאס כבר לפרוץ אני עדין לא הבאנתי מה זה עוזר בחיים לאנשים הוא פרץ מה יצא לו מיזה? מקווה שתצליחו להחזיר את המידע ולא עלינו :qqb006: בהצלחה בהמשך |
וגם אם הם ינצחו בתביעה מי אמר שיהיה אפשר לשחזר את כל מה שנמחק? הם יקבלו כמה אלפים וזה שפרץ ישב קצת אבל הקבצים לא יחזרו וזו הבעייה
|
ציטוט:
|
בהצלחה בחזרה, חברה מצויינת.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
לא שונה רק net שונה עדיין כדי לעדכן את הלקוחות. אני עוזר לתום ואחנו ביחד בזה, בגלל זה אני אומר אנחנו. וגם אני, כמוך וכמו תום רוצה למצוא את מי שעשה את הדבר המגעיל הזה! לך, לתום ולי. אני מבין את הכעס שלך, אבל תדע שגם אנחנו לא פחות עצבניים.. |
|
ציטוט:
|
ציטוט:
לכן גם פורצים לשרתים בטח חברה מתחרה או איזה מישהו שממש משעמם לו בחיים |
ציטוט:
|
ציטוט:
זה טמטום להשאיר אותו דולק, כל יום שעובר וכל לוג שנכתב על סקטור באהרדיסק דופק את האופציה של שחזור מלא יותר ויותר. יכולים לקחת חודשים לאיתור הפורץ. שותף שלי, ארז התלונן על פריצה לאתר שלו בעבר fxp, רק אחרי חצי שנה אגף הפשיעה במחשבים התקשר אליו, עד שהעניינים זזים שם.. רק אחרי שתקבל שיתוף פעולה מלא מצד המשטרה תוכל לזרז את זה עם צו לספקית לבדוק מי הפורץ, וגם זה לא בטוח - מה אם הוא גלש ממקום ציבורי? בכל מקרה, חבל על הזמן - במקום לחפש את האשם תחפש איך להתגונן ולעלות את החומר שנמחק. |
ציטוט:
מה יהיה? |
חתיכת פאק כל העסק הזה..
בעיה למצווא ת'פורץ... מה תעשו אם הוא גלש ממקום ציבורי? ונגיד יש ת'אייפי שלו.. ותפסתם אותו.. בכל הזמן הזה יעזבו אותכם הלקוחות.. ואז צריך לבזב זמן על השחזור.. פאק רציני העסק הזה, אבל אל תוותרו בהצלחה במציאת הפורץ... זה מגיע לו |
קחו עורך דין, תוציאו צו מבית משפט על הIP הזה שאמרתם שמצאתם.
ותתבעו אותו. |
כן? ואם זה ממקום ציבורי כמו ביצפר או קפה אינטרנט?
|
חברה מקסימה עם מנהל מקסיםP=
אני מקווה שעניינים יסתדרו=] |
ציטוט:
|
אמממממ הפורץ נימצא בהמשך נפרסם את שמו
|
ציטוט:
כמו שהסברתי לתום וטל, אתם לא יכולים להיות שבאמת איתרתם את הפורץ. יש אחוזים גדולים שזה הוא, אך מלבד זאת..עדיף לכם לשמור על קוצר רוח. בהצלחה, אלי. |
ציטוט:
|
אנסה לעזור,
חבר של אבא שלי, עובד במשטרה, חקירות אינטרנט :), אתה יודע שאני מת על החברה שלכם.. אעזור לך כמה שאוכל. |
אז יהיו גיבווים או לא ?
|
ציטוט:
|
שיהיה בהצלחה במציאת ה"פורץ",
מקווה שהוא ייתפס, אבל הייתי ממליץ לך לפניי זה לבדוק עם הצוות שלך, או המתכנתים שלך אולי מישהו שיעמם לו, אי אפשר לדעת... בכל זאת, בהצלחה! |
אוקיי אני חושב שאני יודע איך לגלות תפרטים של הפורץ אם תביאו איי פי אני חושב שאני יצליח לגלות
מנסה לעזור אל תחסמו אותי או משהו הגיע הזמן להראות לפורצים האלה מה זה |
ציטוט:
מצאנו אותו כבר. תודה לך בכל מקרה :) |
טוב.
והלא דבר |
ציטוט:
|winky| הכי חשוב, שתחזור החברה לאוויר, ובהצלחה מכל הלב אתכם לכל הדרך |
יפה שעליתם עליו
מקווה בשבילכם שזה באמת הוא ושבאמת מצאתם את הפורץ בהצלחה עם השחזור |
אךךך איזה אנשים מגעילים יש, אני שונא אותם =/ משועממים חסרי חיים, מקווה שתצליחו לשחזר
ולקום על הרגליים ולגבוהה :} |
נטוהוסט! לנצח!
גם אחרי הרצח !! חחחחחחח בהצלחה כנסו בו עד הסוף ואל תרחמו! |
מעניין מי פרץ שתגלו מי זה ב100% בבקשה פרסמו את שמו! אני במתח חחח
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 22:03. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ