![]() |
ציטוט:
זה בעייה שכל פעם שיש איזה מקרה מיוחד, אנשים קופצים ומפיצים שמועות שקריות. אם הוא היה אומר את זה לפני שנפטר, אני מאמין שהיה קצת באלגן תקשורתי שהיה דואג לכך שכל המדינה הייתה יודעת את זה. עד אז אני לא מאמין שאמר את זה. שבוע טוב לכולם:) |
ציטוט:
ולכל מי שאמר משהו רע על הרב כדורי זצ"ל, שימשיך כמה שבא לו, בככה לא נשאר לו עוד הרבה זמן לצחוק.. איך אומרים? צוחק מי שצוחק אחרון. אנחנו בתור דתיים יודעים שמי שאוהב את השם ושומר את התורה שלו, השם מגן עליו מכל רע. ערב טוב |
אני מאמין בתנ"ך אבל אני לא שומר שבת וכו'
והרב כדורי לא אמר תשטויות האלו בעעעעעעעע וחחחחחחח מישו' אמר פה שלישראל יש רק 2 פצצות אטום...חחחחחחחחח יש לנו בערך 40-50 פצצות אטום! ויש לנו גם חצים שזה טיל מתכוונן ואם ירו עלינו טיל אז שולחים עליו תחץ ואז הוא מתפוצץ באוויר יש לנו תצבא בין החזקים בעולם והמתקדם בעולם! קיצר...אם תהיה מלחמה אז יהיו הרוגים אבל תמיד ננצח וצריך להאמין בזה. וחחחחחחח מישו' פה אמר שגם האמריקאים בסוף יגלו שאנחנו היינו אחראים על התאומים? חחחחחחח כבר גילו שזה בן לאדן והוא הודה! מה אתה סטלנים? |
ציטוט:
אמרתי שיש 2 פפצות אטום ( ידועות )... זה אומר שיכול להיות שיש עוד, לא ידועות... ולא, לא חושב שיש 40-50 פצצות אטום.. יותר מדי, היו עושים לנו סיפור אם היה לנו 10, אז 40-50 ? פצצת אטום זה לא דבר שאתה שם בחדר וזהו, זה צריך השגחה ושטח גדול ( הכור בדימונה, בחיפה ) אז ככה שהיו יודעים על זה, אתה לא חושב ? החצים ? אולי הם הצליחו, אבל הם לא יחזיקו מול מספר כפול משלהם בטילים, ואתה יודע, זה ממש "יעזור" לנו אם טיל החץ יפוצץ פצצת אטום שהיא באוויר, כל הנשורת תירד ואותו הסיפור יהיה. ואתה ממש טיפש, אני אומר לך שלפי הספר אומרים שהאמריקאים יאשימו אותנו על התאומים, תתחיל לקרוא מה רושמים לפני שאתה מבלבל תשכל ! ( ויאשימו, זה בצורת עתיד, זאת אומרת שיעבירו את האחריות עלינו ). אולי יש לנו את הצבא הכי חזק בעולם, אבל הוא גם הכי קטן בעולם. ארה"ב שהם ממש דבילים מבחינת הצבא, תפרק לנו תצורה אם היא תיכנס לישראל, ולמה ? כי על כל חייל שלנו יש להם 200 חיילים, בנוסף, להם לא חסר כסף. מקווה שהבהרתי לך את העניין. |
ציטוט:
אתה יודע למה יש לנו את הצבא החזק והמתקדם בעולם??? כי יש לנו את צבא ה'!!!! ניראה לך שהצבא שלנו שזה הצבא הכי קטן והכי עלוב בעל העולם כולו (שאפילו אתיופיה יכולה עליו) יכול לגבור על כל כך הרבה מדינות ועל כל כך הרבה ארצות וצבאות שהם פי 100 יותר חזקים מאיתנו זה הכל מידי שמיים !!! |
יש כאלה שאומרים שישראל הייתה אחראית על הפלת הביניינים, המוסד והCIA :|
אני קצת מאמין בזה, אבל צריך לשמוע רבנים שאומרים את זה --------- לבחור שאמר בקשר למוות קליני, אני יראה לך כתבה אמתית שהאתר שלי יפצח (זה בנושא הזה) זה ממש מעניין... (הוא ראה חור ענק בלי קצה ובלי כלום, אור חזק, קם והלך אליו, פתאום ראה 6 רבנים מאד גדולים 2 מהם אלה היו, היצר הרע והיצר הטוב, עכשיו הוא ניגש אליהם והם מתחילים להגיד לו מה הוא עשה, היצר הרע אומ את הדברים הרעים, והיצר הטוב אומר את הדברים הטובים.....) |
ציטוט:
2. אף אחד לא יודע באמת כמה פצצות יש. 3. מאיפה הם צריכים לדעת שיש לנו 10 פצצות? 4.בשביל מה יש לנו את הנגב והערבה, אתה באמת חושב שהפצצות נשארות בתוך הכורים ? בתור אחד שקצת יודע, אני יכול להגיד לך שיש כמה מחסנים תת קרקעים בנגב ליד מצפה רמון ובעוד מספר מקומות של פצצות אטומיות. 5. לא |
ציטוט:
אמרו כולם שהם עלו לשמיים והגיעו לתוך מנהרה שבסופה היה אור חזק חזק אבל לא מסנוור הם הגיעו לשמה ופתאום ראו את סרט החיים שלהם מאז שהם נולדו עד כאשר הם מתו ואז האור שאל אותם אם הם מודים בכל העבירות שהם עשו זה שלהם ורק כדי לענות על השאלות ניתנה להם הזכות לדבר בלי השאלות הם לא יכלו להוציא הגה מהפה.. וככה זה ממשיך עד שגילו שהם בעצם מתו בטעות והם לא אמורים היו למות ואלוהים החזיר אותם להחיים וזה מה שניקרא מוות קליני! אני מאחל לכל אחד לעבור את זה רק כדי לחזור בתשובה אחר כך כי כל האנשים שעברו את זה אשכרה חזרו בתשובה |
ציטוט:
זה סיפור שבנאדם מספר, הוא עשה תאונה ממש ממש קשה הלכו לו הרגליים, יד אחת, והוא דימם והוא היום הולך :| |
ואי אנשים מדברים פה כאלה שטויות זה משהו.
הרב כדורי אמר ? , אני בטוח שמי שהיה איתו באותו רגע היה רץ לעיתונאות והיו מדברים על זה יום יום ברדיו ובטלויזיה. משיח יבוא ? , לא נראה לי שיש פה כל כך הרבה צדיקים.. אני מאמין באלוהים אבל אף אחד לא יכול לדעת מה יקרה מחר אז עם כל הכבו לרב הוא לא אלוהים ולא שום דבר. רק רב מוכר שידוע את התהלים בעל פה . אולי היה לו איזה קשר , אבל עדיין אין מצב !!!!!!!!!!!!! |
ציטוט:
אתה לא יכול להמיס משתמשים, איך בדיוק אתה יודע שהם דוברים שטויות? אתה אלוהים או משהו? זה אותו דבר, יכלת להגיד פשוט שאתה לא מאמין בזה |
אני לא מאמין, אבל אני יודע שהוא אמר כבר לפני איזה חצי שנה שמשיח כבר הגיע :S והוא נמצא
בגוף של בן אדם |
ציטוט:
שמועות של אנשים אתה יודע מה זה?! הוא שמע את זה והבן דוד שלו שמע את זה שהשמש תשקע עוד יומיים וכדו'.. אם לא שמעתם את זה מהפה שלו, אני בספק אם אני יאמין. |
ציטוט:
בספר של אלפי עמודים, ומיליארדי אותיות, אתה יכול למצוא נבואה לכל מה שאתה רק מחפש. באחד הספרים שיש לי, Writing Secure Code של מיקרוסופט (1250 עמודים) מצאתי נבואה לפינוי יישובים בעזה. מדהים, אה? והנבואה חלפה מהעולם. ציטוט:
ולפי נתונים של עיתונאים חשובים, יש לנו הרבה יותר מ-50 פצצות אטום. תבין, פצצת אטום היא בגודל של כדור פינג-פונג (בערך). חדר אחד, אטום זחק, כך שגם במקרה של פיצוץ לא תצא נשורת, יכול לתת איזושהי רמה של ביטחון. |
ציטוט:
לא אמרתי שלא, אבל עדיין צריך להיות על זה פיקוח, לא ? |
ציטוט:
פצצת אטום רגילה, היא בגודל של מקרר פחות או יותר. *נערך ע"י Matchs, בבקשה לא להתקיף ולקלל! |
| כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 07:05. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ