![]() |
|
כאשר אתה נרשם למערכת גוגל בפעם הראשונה עדיף לרשום אתר באנגלית שיש לך כרגע - בצורה זו הם יקבלו אותך ותוכל להציב את הפרסומות גם באתר העברי. בעבר זה היה מעט שונה, היום הם שינו את התקנון - אבל הם מעלימים עין מפרסום מודעות בשפות שאינן נתמכות ואתה יכול לקבל תשלום.
מספר אנשים שאלו אותי בקשר לקידוד גם לאחר השינוי הידני של הקידוד ל - UTF-8 מופיע להם הודעות כלליות ( שירות לציבור ). הבעיה היא ששינוי ידני של העמודים זה לא שינוי קידוד. על מנת לשנות קידוד ל - UTF-8 צריך לשמור את הקובץ בקידוד הזה, כיצד עושים זאת ? על רגל אחת, פשוט צריך למצוא תוכנה שיודעת לשמור קבצים כמו שצריך ( לא NotePad ) הנה תוכנה שאני נהנה לעבוד איתה היא NotePad++. כאשר שומרים את הקובץ יש לבחור קידוד שאתה מעוניין, כלומר UTF-8 והאם לשמור את זה עם BOM או בלי BOM - עדיף כיום בלי. אם רוצים סתם להמיר את כל העמודים "בלי לחשוב" הרבה זאת התוכנה : http://www.download.com/Unifier/3000...-10339508.html רוצים לשמוע יותר על זה, בקרוב מאמר על זה באתר. |
ציטוט:
ועידן למה עדיף בלי BOM? |
ציטוט:
|
ציטוט:
תודה דרך אגב על המידע *נערך* שאלה נוספת: מה כוונתך סתם להמיר את כל העמודים "בלי לחשוב"? מה הוא עושה לדף? הוא משנה לו את הצורה? מבלגן את הקוד? או רק מחליף את הקידוד? למה עדיף לי את התוכנה הראשונה ולא השניה או להפך? |
דביר, NotePad רגיל אומנם מאפשר זאת - אבל זאת לא שמירה הכי נכונה שיש.
( זה סיפור ארוך מאוד, תחסוך ממני את התיאור שלו ) בקשר ל - BOM ישנם דפדפנים שעדיין לא תומכים באופציה הזו בצורה מלאה, לכן עדיף שלא. בו נגיד, שאתה לא תרגיש בהבדל. |
ציטוט:
|
התגובות פה כל כך מהירות שעד שאני מספיק לרשום הודעה, אני לא מבחין בקודמת. :cool:
בקשר לבקשה אם יש לך אתר באנגלית על דומיין משלך שמאונדקס בגוגל - אין סיבה שלא תשלח את הבקשה היום. אם לא, הייתי חושב פעמיים ושולח להם תכנים בשפה האנגלית מן האתר/דומיין אחר שיאונדקס בגוגל בעוד שבוע. "בלי לחשוב" הכוונה שלא להבין כלום ובכל זאת לעשות את זה. לתוכנה יש מטרה אחת בחיים וזה להמיר לך את הקבצים PHP/ASP/HTM וכדומה לקידוד UTF-8 או 16. אני חושב שזה ענה על כל השאלות. |
קיצר :P כמה ירוויח אתר שעוסק בתכני אינטרנט שבנוי בשפה עברית (קידוד UTF-8) ורק נפתח? אה כן ויש לו גם פורום :P
|
אפשר עזרה בקשר ל UTF8 כל האתר עובד בעיברית מה שרשמתי בHTML... אבל כל מה שלוקח מהמסד רושם סימנים מה אני יכול לעשות?
|
m00, אהה אתר כזה ? 100$. :eek:
novice. :D Ran1989, הבעיה היא עם קידוד המסד ? אם כן, אתה צריך לברר עם החברה שמאחסנת אותך באיזה קידוד עם עובדים וכיצד ניתן להמיר זאת לקידוד UTF-8 תקני. |
ציטוט:
|
ציטוט:
אי אפשר להעריך סתם כך את הרווחים שתוכל להרוויח. זה מאוד תלוי בסוג אתרך, כמות סטטיסטיקות, מיקום פרסומות, עיצוב הפרסומות והאתר וכן רלוונטיות הפרסומות לאתרך. אתה תמיד תוכל להירשם ולנסות. אחרי שבוע אני מעריך שאתה יכול לבצע הערכה טוטאלית לחודש שלם. כמובן לא להסתמך על כך אך לפחות הערכה ראשונית. 100$ בחודש זה בהחלט נחמד, רק תלוי לאיזה אתר. סכומים כאלה נועדו לאתרים קטנים-בינוניים שמעוניינים להרוויח קצת מההשקעה שלהם ו/או לשלם על תחזוקת האתר (אכסון,דומיין וכו') שהשקיעו בהתחלה. |
דביר, בהחלט שיטה טובה לאומדן.
התשובה שלי ממקודם הייתה בציניות. novice=טירון. :D |
ציטוט:
וקידוד הדף הוא UTF-8 כל המידע מודפס כסימני שאלה? :/ יש לזה פיתרון? |
עניתי על זה קודם לכן, תבדוק הודעות קודמות שלי בתר'ד זה.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אין אני משתגע אני כבר מחפש בנרות שבועיים איך להמיר את מסד ה MYSQL שלי מקידוד windows-1255 ל UTF8 יש פקודה שכותבים ב SSH אבל מאיזה שהיא סיבה היא לא נתמכת, דוגמא: iconv -f windows-1255 -t utf8 file.sql < file-utf8.sql ואני מקבל שגיאה, אם למישהו יש עוד דרך סבירה להמיר את מסד הנתונים עצמו ולא את הקבצים עצמם שיפנה אליי אני אפילו מוכן לשלם. |
לא הבנתי איזה חלק שאומר שיש מילות מסויימות ששוות 38$ ?
איך אני אמור לגרום למודעה לייבא את המילה? ע"י כתיבת תוכן שקשור למילים "יקרות"... ? אם לא תקן אותי. |
בס"ד
תודה רבה |
אם האתר שלי בנוי מ-HTML בלבד, יספיק לי לשים את הקוד :
<META HTTP-EQUIV="Content-type" CONTENT="text/html; charset=UTF-8"> כדי שהאתר ישתנה לקידוד utf-8? |
ציטוט:
תנסה לשנות קידוד דרך הדפדפן לאתר שלך ותראה את התוצאה..:rolleyes: |
ציטוט:
בנוגע לעברית, גוגל קצת בעייתי עם זה. בד"כ הוא מציג הודעות בעברית אבל רנדומאליות ולפעמים לא קשורות לתחום אתרך. בכל אופן, סכומים של 38$ למילה תמצא רק למודעות באנגלית. בגלל זה לא מרוויחים כמו שצריך בעברית כיוון שאין כל כך תחרות על הרבה מילים ולעומת זאת, אנגלית,שפת בינלאומית שיש בה תחרות גדולה המחירים בה למילה או ביטוי יהיו גבוהים יותר מעברית. עריכה: אופס. סליחה על הדאבל. שכחתי שכבר כתבתי תגובה :| |
בדיוק פרסמתי על זה מאמר היום באתר "כיצד לבדוק מהי עלות הפרסום למפרסם בגוגל אדסנס ?".
אתם מוזמנים לקרוא, ללמוד ולהגיב. :) |
כתבות ממש טובות
|
חבל שאין תמיכה בפיירפוקס באתר שמפרסם את פיירפוקס
|
אז בשביל הפוזה אני ארשום הרבה דברים באנגלית באתר וככה אני ארוויח מלא כסף :P
|
או או, איזה כבוד :)
עידן בכבודו ובעצמו :) אהבתי, באמת מסביר מה זה ואיך זה עובד. |
ציטוט:
גוגל אומרת נגד זה משהו בחוקים שלה או משהו?? |
ציטוט:
מי ילחץ לך על הפרסומות האלה אם אתרך הוא בתחום אחר בכלל? אם תכתוב תכנים מזויפים או שטותיים, אף אחד לא יכנס לאתרך. קרא את התקנון שלהם ואז תדע מה אסור ומה לא :) |
ציטוט:
|
ציטוט:
קשה לי להאמין שהוא יציג כל הזמן פרסומת על גוגל אדסנס אם יהיה כתוב בעמוד ראשי שלך למשל פעמיים-שלוש את המילה Google AdSense.. בכל אופן, גם מניסיון לומדים :) |
אוקיי קצת תגובות.
eyalk7, תודה. יונתן, שלחתי על זה הודעה מקודם - אם יש לך הצעות לפתרון אני אשמח לשמוע. בעיקרון האתר עובד בצורה של DIV-ים ללא טבלאות בכלל. כל העיצוב מוגדר בקובץ CSS חיצוני. מה שמוזר זה שלפני השילוב של המודעות הכל עבד בצורה טובה מאוד לאחר מכן זה כבר לא תיפקד בצורה טובה כמו שאתה רואה עכשיו. exciter, אנחנו מכירים ? :confused: אם כן, מאיפה ? אני לא זוכר.. satan, moo - גוגל מאפשרים להציג את הפרסומות בעמודים שלא "מבזים" את הפרסומות שלהם. מה זאת אומרת ? בשביל שהמפרסמים ימשיכו להגיע הם רוצים להופיע באתרים שמכבדים את עצמם ומקיימים מספר קריטריונים - כמו חזות, תוכן איכותי וכדומה ( נכתב על זה מקודם בהודעה זו ). בנוסף כמו שדביר רשם כדי לך לחשוב מי יכנס ויקליק על התוכן הזה - אם זה תוכן ללא מטרה לא נראה לי שיהיו לכם הרבה גולשים שיעשו זאת ( אם בכלל ). |
בסדר אני אהיה הגון ואני אקבל את ה100$ שלי ואשתוק :P ואז אני אפתח אתר תאום לאתר שלי בגרסא אנגלית לקהל העולמי :P ואז הירוקים יזרמו :P
|
ציטוט:
אתר בינוני יכול להרוויח את ה-100$ שלו לחודש. זה הגיוני ואפשרי אם עובדים נכון :) |
ציטוט:
|
איזור החדשות של אתר גוגל אדסנס נפתח - בואו ללמוד דברים חדשים בכל יום.
|
וואלה מושקע... קבל ח"ח...
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 12:50. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ