![]() |
לא רואה סיבה שהולנדי כלשהו יפרסם באתר שלו סדרות ו/או סרטים בעברית ו/או בעלי תרגום בעברית.
|
הם מייצגים גופים ישראלים שנפגעו, מה זה משנה האם הפוגע ישראלי או הולנדי?
|
נגד ההולנדי אין לו מה לעשות(?) שעד כמה שזכור לי בהולנד עדיין אין אכיפה נגד הורדות לא חוקיות
ככה שלא ימהרו לתת את פרטיו של המפר זכויות למישהו מהארץ |
זאת לא הנקודה..
אני לא רואה שום סיבה שאזרח הולנדי יפתח אתר לסדרות וסרטים בעברית. אם אני לא רואה סיבה כזו, אני בטוח שגם הם לא יהיו כל כך תמימים לחשוב שמפעיל האתר הוא באמת הולנדי, זה על גבול הזלזול באינטיליגנציה של האנשים שם. |
ציטוט:
|
ציטוט:
אין לו מוטיבציה ואמצעים לעצור את הפרת הזכויות. זיר''ה נועד לעצור את הפגיעה הכלכלית ב11 יצרני התוכן המרכזיים בעולם הבידור. לא לפגוע בגולשים. התעמולה הזולה שמופצת באינטרנט נגד האיגוד היא שקרית. הפגיעה בזכויות היוצרים פוגעת בפרנסת הכותבים, השחקנים, המפיקים, התאורנים והמנקים. אם מישהו היה לוקח את העיצוב של האתר שלך וגורם לך להפסדים כספיים, היית מגיב ? |
ציטוט:
בכל אופן לא על זה אני מגיב, אתה מצטט את מה שאמרתי אבל מתייחס למשהו שונה לחלוטין. הבחור הציע לפתוח אתר באנגלית תחת האמירה "אולי הם לא יעשו כלום כי הם לא ידעו שאני ישראלי", על זה הגבתי. אם אתה לא ישראלי, אני לא רואה שסיבה שתקים אתר שלם עבור סרטים וסדרות בעברית. זה כמו שמישהו יראה אותך אוכל איזה משהו ושהוא ירצה לטעום גם אתה תגיד לו "אל תאכל זה לא טעים" רק כדי שישאר לך יותר. זה לעשות מהם טיפשים, הם לא טיפשים. |
זירה לא יכולה לתבוע אנשים מחול חד וחלק.
הם יכולים לתבוע אזרחים ישראלים שהחוק כפוף אליהם אבל לא אזרחים ממדינות אחרות. |
כן.
ז"ירה זה לישראים, SOPA זה ל "אמריקאים" (אין לי ממש איך להגדיר, יותר נכון US וכאלה). |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 06:04. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ