![]() |
בנוסף ל page-speed יש גם את ySlow,
שימושיים מאוד. |
תוסיף את זה ל-HTACCESS:
ציטוט:
|
תשובות מאוד ממצאות
כל הכבוד לחברי הפורום אני מאמין שהתשובות יעזרו לעוד בעלי אתרים |
ציטוט:
במידה ואני ישנה את הקבצים, אני אוכל למחוק את זה מהקובץ זה יתעדכן ואז להחזיר את זה לקובץ htaccess לא? |
על התמונות אין כ"כ השפעה (כי לא משנים תמונה קיימת),
ההסתכלות היא בעיקר על קבצי ה-CSS ו-JS. במידה ואתה עורך את העיצוב/קוד, אתה משנה את השם של הקובץ בשרת וב-HTML, ואז הדפדפן "נתקל" בקובץ חדש לגמריי, מוריד אותו ושומר את הקובץ בזכרון. אם תמחק את ה-HTACCESS, הדפדפן עדיין לא יוריד קבצים שהוא שמר בזכרון המטמון. |
ציטוט:
HTML קוד:
<script type="text/javascript" src="myFile.js?v=2011-12-11"></script> אומנם מדובר על אותו הקובץ על השרת בפועל, אבל עבור הקאשינג של הדפדפנים זהו קובץ אחר. אותו הטריק עובד גם על קבצי CSS, תמונות, HTML וכו' |
יש לי עוד שאלה, חבל שעל שאלה קטנה נפתח אשכול.
כנסו לקישור הבא: http://www.onlinevideo-il.info/?act=View&id=609 כתוב סטיק לנד לצפייה ישירה. עכשיו לכל מילה בנפרד עשיתי קישור שמוביל לחיפוש. זאתי אומרת אם לוחצים על "לנד" זה יביא תוצאות חיפוש של לנד. או שעדיף שאני יעשה קישור כללי לאותו עמוד שכתוב "סטיק לנד לצפייה ישירה" אחרי הכל זה יקשר לאותו עמוד, מה שלדעתי לא ממש יעזור בגוגל. אז בכוונה קישרתי את זה לדף אחר, מה דעתכם? |
ציטוט:
אתר שגולשים בו גם ממקומות עבודה ומסלולר (לדוגמא, בלקברי), לא כדאי להשתמש בסימני שאלה בכתובת, שרתי פרוקסי מסויימים מתייחסים לתוכן כתוכן דינאמי ולא שומרים אותו אלא מורידים אותו כל פעם מחדש. |
ציטוט:
|
ציטוט:
תודה. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 07:43. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ