![]() |
ציטוט:
|
ציטוט:
קשה מאוד לראות תוצאות התקדמות לפרטים כאלה , וגם עם כן זה לוקח מספר חודשים. כשהיה לי אתר צפייה ישירה ואני עשיתי את הURL בעברית , גוגל חסם לי את האתר , ורק אחרי שהחזרתי את זה ל page?=1 (לדוגמה) פתאום אחרי כמה ימים האתר חזר לאינדוקס בגוגל . לסיכום , הפעולה עם הURL יכולה להועיל אך גם לחסום אותך מגוגל עקב תוכן כפול (לפי מה שהבנתי) , זה פעולה מאוד מסוכנת שאני אישית מעדיף לא לבצע בפורומים ובבלוגים שונים , אלא רק באתרים של מספר עמודים ייחודים . ירין. |
ציטוט:
שילוב עברית בURL - לא יגרום לשום ענישה מצד גוגל. ממליץ לך לעשות מחקרים ובדיקות מבוקרות ע"מ לפני שאתה מכריז על דברים. מה שאתה מתאר יכול לקרות כתוצאה מפילטר של גוגל - אין לי עניין להתחיל לפרט על זה. |
ציטוט:
|
ציטוט:
אם משתמשים בצורה נכונה אין סיבה לקבל עונש מגוגל או משום מנוע חיפוש. |
ציטוט:
ציטוט:
|
מניסיון דומיינים בעברית נורא עוזרים לקידום (אתר בלי הרבה קידום עם דומיין במילת מפתח הרלוונטית עקף אתרים מקודמים ווותיקים בקלות), אז אני מניח שגוגל מתייחס לכתובת, ואם הוא מתייחס לכתובת אז ביטויים שיופיעו בכתובת בהחלט יעזרו לקידום
|
ציטוט:
אין שום קשר לתועלת הכתובות הידידותיות, ולהשפעה שלהם |
מצד אחד גוגל אומרים שזה לא ממש משנה, מצד שני אם תחפשו כל מיני דברים באנגלית אתם תראו שזה נדיר למצוא אתר שמשתמש בכתובת בלי מילות מפתח.
|
יש גם מגבלה אחרת שצריך לקחת בחשבון,
בשרתים מסויימים, יש מגבלה לאורך התווים שיש ב-URL. URL בעברית: כל אות = 3 תווים -> כתובת ארוכה מאוד מובילה לשגיאה. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 10:08. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ