![]() |
ציטוט:
וכמו שהשאר אמרו, השתמשת בתמונה שתפסה את כל העיצוב והיא בכלל ברזולוציה גרועה והאיכות שלה ממש לא טובה. הבלוקים למטה צמודים יותר מדי לתמונה גם כן, והם ממש לא קשורים אליה. |
סגנון עיצוב מיושן משהו (מזכיר את תחילת שנות ה 2000), האתר כמכלול נראה רע (לוגו, בלוקים, תמונה גדולה, כפתורים - צריך לעבוד על מבנה חדש).. בערך מה שכולם אמרו.
מצטער :(. |
חברים, לא כל עצוב חייב להיות עם 90 בלוקים, ים עבודה בcss , ולוגו "מפואר".
לפעמים תמונה אחת שווה (יותר) מ1000 מילים, אם המעצבים הנכבדים יעבדו בחוכמה וידעו לשלב את התמונה הנכונה, יש סיכוי רב שאחוז ההמרה מהדף יגדל. נכון, לא מדובר כאן בעיצוב מטורף, אין כאן עבודה מרשימה, כל הכבוד על הניסיון והיוזמה. לפותח האשכול, אין דבר רע בביקורת, אתה צריך ללמוד לקבל ביקורת, רק ככה תצליח. בהצלחה :) |
ציטוט:
בנושא הספיצי של מלונות ממש לא מתאים אתר עם תמונה אחת גדולה שגם היא בעצמה לא מרשימה. מצפים ליותר ולהשקעה גדולה יותר. אתרים כאלה שאתה מדבר עליהם זה יותר רשתות בגדים, שהתמונה המרכזית היא תמונה שצולמה על ידיהם עם דוגמניות וסטודיו לצילום. שזה כבר מייצג 500 צעדים קדימה מעיצוב פשוט עם תמונה מגוגל. |
ציטוט:
אני משער לעצמי שזה תמונת "סקיצה". בכל מקרה, עדיין אני מנסה להבין מדוע צריך 2 מעצבים בשביל עיצוב אתר - לדעתי מיותר. |
העיצוב נקי וזה מה שיפה בו!
|
ציטוט:
מה "נקי" פה? זה שיש 50 קילומטר לבן עם תמונה גודלה? ממש לא בכל מקרה, אני לא אגיב יותר בכדי למנוע ספאם, אבל תחכסו לעצמכם, ותתאמנו יותר מאשר להתלהב לפרסם. בהצלחה |
אהבתי מאוד את החלק התחתון : / השאר דורש שיפור .
|
יפההה
|
אחלה עיצוב באמת
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 10:41. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ