![]() |
ציטוט:
בטח שיש קשר, זה ש PR4 יכול לקבל עונש לא סותר את זה ש PR 0-2 לא יקבל עונש יותר מהר. זה ידוע שאתר שמקבל קישורים מאתרים איכותיים הסיכויים שהוא יעוף ניהיים פחותים בהרבה, וגם הסיכוי שאתר עם PR6-7 הסיכויים שהוא יקבל עונש אפסיים, בטח יותר מאתר עם PR נמוך יותר. |
ציטוט:
|
ציטוט:
ציטוט:
יש תמונה מאוד יפה מוויקיפידיה שמסבירה את העניין בצורה וויזואלית: http://upload.wikimedia.org/wikipedi...xample.svg.png |
ציטוט:
|
שלומי ודניאל יפה הדיאגרמה ויפה האימרה שלך שלומי.
אך אם אני יקבל מסתם אתר קישור בעל פי אר שמונה בהחלט שלא יעניין אותי, אבל אם אני יקבל את אותו הקישור מאתר אוניברסיטאי אני גם יוותר כנראה על אלף קישורים שאתם מדברים עליהם. סיומת ac.il או אפילו אתר ממשלתי סיומת gov.il שווה באמינו שהוא גורם לאתר שלכם לקבל ליהיות מוחלטת. זה כבר מעבר לפי אר וארוך או לא ארוך :) |
ציטוט:
אתה מוזמן לשאול את "תפוז". |
ציטוט:
קח לדוגמא את נט גיימס, שמקבל קישורים מאתרים איכותיים כמו נענע YNET סיז ועוד אתרים חזקים ברשת עם PR בין היתר וגם אם תעשה לו 300 קישורים מאתרי סקס וספאם רוב הסיכויים שהוא לא יעוף בגלל זה, גם הוותק של האתר זה משהו אבל בעיקר בגלל זה, ובניגוד תיקח אתר חדש עם PR 0 תעשה רבע מה שאמרתי תוך שבוע הוא עף שבועיים גג.. |
ציטוט:
למה לא מספיק קישור אחד וצריך 100 ? מתי קישור אחד יש לו תרומה לציון הרלונטיות הרבה יותר כאשר הוא לא יוצא מאתר רלונטי ? |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 02:07. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ