![]() |
http://www-03.ibm.com/systems/x/hard...0x5/specs.html
up to 2.0 TB RAM אבל המערכת לחברות Enterprise למשל עלות כולל 1T RAM לפחות $45,000.00 :) |
ציטוט:
כמה עולה שרת "פשוט" מסוג x86 עם 64gb ram? מעניין אותי להבין האם יהיה יותר זול לקנות 16 שרתים שכאלה מאשר שרת אחד Enterprise. |
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
|
ציטוט:
ומבלי לציין את הקושי העצום בניהול מאות (אם לא אלפי) מסדי נתונים שונים, בסופו של דבר תמיד תגיע לצורך של Replication / cluster. דניאל. |
אומנם זו לא תקופה טובה לשירותי הענן של אמאזון, אבל קראתי כמה פוסטים בבלוגים על ניסיון חיובי עם ה-DB הדינאמי של אמאזון.
אני לא יודע אם הוא יכול לסחוב 1TB, אבל אמור להיות יותר קל לגדול איתו וכל הכאב ראש עובר אליהם. |
ציטוט:
|
שירותי הענן זה בעצם סוג של קלאסטר מנוהל רק יותר יקר
|
לפי מה שאני רואה רשמו פה את כל האופציות ונתנו אחלה המלצות, אבל הכל נחשב "יריות באוויר" בלי להכיר לעומק את האפליקציה שאתה מדבר עליה.
בשביל לקבל תשובה רצינית לשאלה שלך, אתה צריך לשכור שירות של DBA מומחה קודם כל , הוא ידע לכוון אותך לפתרון האידיאלי בהתאם לאפליקציה אותה אתה מבסס על אותו מסד נתונים גדול. כל סוגי השירותים מעולים, ענן , רפליקציה על שרתים יעודיים, ובהחלט שרת אחד גדול עם המון זכרון יכול לתרום לך. אבל מבלי להכיר את המערכת, לדעת מה בדיוק היא עושה ומה סוג הנתונים , לא תוכל לקבל תשובה חד משמעית אלה רק תאוריות והמלצות מבוססות מנסיון של חברי הפורום בלבד. קשה לי מאוד להאמין שיש כאן מישהו שמנהל מסד נתונים בגודל של 1000GB כמו שתיארת, אבל בגדלים כאלה הכיוון הוא no SQL . במידה ואתה מדבר על מערכת קיימת, אתה מוזמן להפנות אלי את ה DBA שלך ואשמח לייעץ בנושא התשתית הנדרשת. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 13:34. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ