הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   Off-Topic וסיקורים (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=48)
-   -   משקפי GUNNAR - לאנשים כמונו :) (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=84296)

zoharesh 13-08-10 11:38

המשקפיים משפיעות על צבע המסך, עדשות הברירת מחדל בד"כ צהבהבות, העדשות השקופות עולות הרבה מאוד כסף. מקל מאוד על עיניים אבל מקשה מאוד להתמצא בצבעים ובגוונים כשאתה מרכיב משקפיים עם עדשות בצבע. במידה וזה השקופות, ממליץ בחום. אני בטוח שבאג יתנו לך להתנסות אם תבקש.

Daniel 13-08-10 13:43

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Onia (פרסם 775219)
איזה חשדנות אנשים..

החלטתי לקחת יוזמה, התקשרתי לרשת "עיניים" - שעושים משקפיים (בעבודה מול מחשב אני צריך אופטי)

התקשרתי לרשת לסניף עזריאלי לשאול את האופטומטריסט בעצמו מה הוא חושב על זה, ואם אני בא לעשות משקפיים ואני עובד 10 שעות ביום על המחשב אם כדאי ללכת על גאנר, הוא אמר שהוא לא יודע להסביר את זה אבל המשקפיים מקבלות תגובות מאד מאד טובות, וזה באמת כדאי.

בלי קשר יש להם עיצובים הרבה יותר יפים מאשר משקפיי ראיה רגילות :)

כל עוד אין שום אסמכתא רפואית, אז אני אוציא 500 ש"ח כי "אחרים אמרו שזה.... נוח"?

פחות מעניין אותי תגובות של אנשים כי זה מאוד מושפע פסיכולוגית, ולשם הדגמה - אפילו בעבר עשו ניסויים, לקחו יין זול. אמרו לאנשים שזה יין יקר וביקשו מהם לטעום ולדרג - והפלא ופלא, היין זכה לתשבוחות מכל עבר.

לקחו יין יקר ואמרו לאנשים שזה יין זול וביקשו מהם לטעום ולדרג - הפלא ופלא, היין קיבל "ציון נכשל".

עשו אותו הדבר עם מים מינרלים (שהחברות טוענות כמה שזה יותר בריא) - לקחו גם כאלה ש"מכורים" למים מינרלים ואמרו שבקלות הם יכולים לזהות את ההבדל בין מים מהברז למים המינרלים שהם שותים. עשו מבחני טעימה - והתוצאה הייתה שווה אך עם הטייה לכיוון המי ברז.

אז בקיצור - התגובה הפסיכולוגית פחות מעניינת...

Onia 13-08-10 14:39

ציטוט:

נכתב במקור על ידי MasterT (פרסם 775243)
כל עוד אין שום אסמכתא רפואית, אז אני אוציא 500 ש"ח כי "אחרים אמרו שזה.... נוח"?

פחות מעניין אותי תגובות של אנשים כי זה מאוד מושפע פסיכולוגית, ולשם הדגמה - אפילו בעבר עשו ניסויים, לקחו יין זול. אמרו לאנשים שזה יין יקר וביקשו מהם לטעום ולדרג - והפלא ופלא, היין זכה לתשבוחות מכל עבר.

לקחו יין יקר ואמרו לאנשים שזה יין זול וביקשו מהם לטעום ולדרג - הפלא ופלא, היין קיבל "ציון נכשל".

עשו אותו הדבר עם מים מינרלים (שהחברות טוענות כמה שזה יותר בריא) - לקחו גם כאלה ש"מכורים" למים מינרלים ואמרו שבקלות הם יכולים לזהות את ההבדל בין מים מהברז למים המינרלים שהם שותים. עשו מבחני טעימה - והתוצאה הייתה שווה אך עם הטייה לכיוון המי ברז.

אז בקיצור - התגובה הפסיכולוגית פחות מעניינת...

הכל אמת לאמיתה..

שאלה למחשבה..

אם אתה משתמש במוצר שמבחינה פסיכולוגית גורם לך לחשוב שאתה רואה יותר טוב, ועושה לך פחות נזק, לפי התיאוריה שלך יגרום לאותן התוצאות (אמנם מבחינה פסיכולוגית ולא כי המוצר באמת עושה את העבודה, אבל.. מה זה בעצם משנה?... העבודה מתבצעת?.. זה מה שחשוב לא?)

למשל בבתי חולים, לפעמים מתפשטת איזו "מיני" מגיפה, או מחלה, וכשהרופאים מסבירים את הסימפטומים של המחלה (לדוגמא: שיעול, חולשה כללית, ואפילו נקודות שחורות על המצח) חלק מהאנשים יפתחו את הסימפטומים האלו (אפילו את הנקודות השחורות על המצח!) רק בגלל הפן הפסיכולוגי..

הגוף שלנו זה חתיכת דבר מוזר :)

Onia 13-08-10 14:40

ציטוט:

נכתב במקור על ידי zoharesh (פרסם 775223)
המשקפיים משפיעות על צבע המסך, עדשות הברירת מחדל בד"כ צהבהבות, העדשות השקופות עולות הרבה מאוד כסף. מקל מאוד על עיניים אבל מקשה מאוד להתמצא בצבעים ובגוונים כשאתה מרכיב משקפיים עם עדשות בצבע. במידה וזה השקופות, ממליץ בחום. אני בטוח שבאג יתנו לך להתנסות אם תבקש.

ממליץ מנסיון?.. אם כן כמה זמן?... + לא ראיתי כאלה הבבדלים משמעותיים במחירים בין שקוף לצהוב..

+ גם לצהוב אני חושב שאחרי יומיים אתה מתרגל וןאז אין בעייה, אבל אני בגלל שאני מעצב חייב את השקוף..

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 03:02.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ