![]() |
ציטוט:
אתה מקלל ונותן אזהרות..זה אתה שאחד שיודע "לנהל" נכון? אה ועוד משהו.. הלבנת פני חברך ברבים זהו לא חטא. אם אני לא טועה: המלבין פני חברו ברבים לא יזכה לתחיית המתים. יש מצווה שמקבילה להלבנת פני חבר ברבים שהיא "ואהבת לרעך כמוך" היא נמצאת בספר ויקרא פרק טז' פס' יח' אתה מוזמן לבדוק. ד"א באותו הפרק או בפרק הקודם רשום "בצדק תשפוט עמיתך" - מה שאתה לא עשית ונתת אזהרה ללא חשיבה כלל. |
ציטוט:
הוא התנצל שפגע בך, ואתה ממשיך להכנס בו?? דיי עם זה! --- עיצוב נחמד. |
הבאר מצויין אבל ההמשך לא, היו לך יותר טובים
|
לא כל כך אהבתי
צריך לשפר את החבילות והצבעים וכמובן גם את המבנה.. בהצלחה. |
אהבתי דווקא, עיצוב יפה מאוד, אני לא מכיר עיצוב דומה של TM.
לפותח האשכול אל תכנס במהלים פה :) (קיבלתי אזהרה על אורך חתימה ואתה מקלל?) חח כולנו יהודים עזבו שטויות, והיה שעור תנ"ך טוב חח. יום טוב, אור. |
תגיד,שמות משתמשים זה בסדר לגנוב? כי לא נראה לי שאתה הipublic שאני זוכר מהפורום הזה (זה לא היה טל?)...
|
יפה שגיא לפחות זה לא כל כך גדול בכתב ובדברים כמו בעיצובים הקודמים שלך תנסה לעשות משהו יותר טוב בכותרות ברקע
לא צבע אחיד שיתפוס כל כך הרבה מקום. תתפלא זה הוא. תפסיקו להאשים אותו סתאם שמו שגיא והוא ipublic הידוע =].... TM הוא לא גנב זה לא סגנון TM בכלל זה סגנון של שגיא =] |
שגיא זה אתה? מה עם המשתמש הישן?
לדעתי הצלחת בשינוי הסטייל שלך, וזה הרבה יותר יפה, וסיגנון שאני מעט, העיצוב יפה, וממליץ לך גם להציעו למכירה.. אני מקנא בך, גם מתכנת, גם מעצב :) בהצלחה! |
ציטוט:
ולא אני טל, IAD, לשעבר stickportal, sticksys, stickfighter ובלה בלה בלה :) סליחה על הדאבל פוסט. |
מצטער אבל האשכול הידרדר מעט, נעול.
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 14:39. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ