![]() |
ציטוט:
מבקש שתתן לי לטפל בזה עם דור .. ומפסיד למה ? מפסיד 600 ש"ח ? מהדבר הזה אתם רק תרוויחו , בעוד כמה ימים דור יספר לך .. |
אופיר עם אתה רוצה דבר איתי במסנג'ר אני מפסיד 600 שקל בגלל התקיעת שרת הדפוקה הזאת!!
שמע לא מעניין ת'י שיעבירו אותנו מצידי לדואל קסאון מעבד 8000000000 יש לי עד מחר להציג למישהו משהו והשרת לא עובד!!! אז לי הלכו 600 שקל ואני רוצה לקבל אותם מאחראים בחברת מאסטר -סרב!!!1 בגללם אני מפסיד!! שמע מה שאני מפסיד לא קשור לחברה בכלל! זה לא שאני מנהל ת'חברה ואני מפסיד לקוח של 600. זה אחסון פרטי שלי שקיבלתי מדור ואני מפסיד עכשיו 600 שקל כי אין לי שרת אחר ! בקיצור סיפור קצת מורכב העניין הזה ואני לא יספר לכם אותו פה. אופיר עם אתה רוצה דבר איתי |
ציטוט:
בוא דבר איתי באייסי או מסנג'ר . |
ציטוט:
אגב הספקתי לדבר עם כמה לקוחות עוד עכשיו, הכל כבר עובד חלק. |
אביב, בבקשה די, זה יעבוד לך עוד היום/מחר , אלון לא יגנוב לך את הכסף [filter]
|
אין לי זמן עד מחר זאת הבעיה!!
ולפני חצי שעה לא עבד שום שרת=\חצי שעה /שעה בערך. עכשיו עם זה הסתדר אז סבבה והמשך יום טוב לכם |
אביב תעלה את העבודה בנתיים לשרת חינמי עד שהשרת יחזור.
אני לא מבין אנשים כמוך. תאמין לי שדור רוצה בדיוק כמוך (אם לא יותר) שהשרת יחזור. למה סתם עצבים, יש דברים שלא בשליטתו, והוא בן אדם בדיוק כמוך וכמוני. דור אחי שיהיה בהצלחה..:) |
זהו, תיקנתי את כל הלקוחות,
בנתיים תוכלו להיכנס דרך הIP, כי רק מחר יתעדכן הDNS, הלקוחות קיבלו את ה20 מגה שלהם + איכסון מתנה לשלושה ימים נוספים . תודה לכולם והמשך יום טוב . |
שלום רב,
העברה בוצעה לשרת שלי , ואני ביצעתי אותה בעצמי אתמול בלילה וזה לקח בדיוק 5 דקות הבעיה היחידה היתה עידכוני DNS אני חושב שהאשמות שהאשימו פה את מנהלי סרבלנד יצאו משליטה והיו בכלל לא נכונות ואני מאמין שמי שאמר את זה צריך אפילו להתנצל. סרבלנד פיצתה את לקוחותיה בתוספת מקום אחסון ובתוספת 3 ימים אני חושב שזה מכובד והגיוני וכל מי שפה התלונן בלי לדעת בדיוק את המקרה יכל להתקשר לדור אשר היה נותן הסבר מלא. תודה ובהצלחה לסרבלנד. |
ציטוט:
איך שאני מכיר אותך אתה סתם חרטטן! דרך אגב אני לא מנהל כבר את מאסטר סרב |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 08:00. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ