הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   הצעות אחסון (אחסון אתרים, שירותי רשת נוספים ושרתים) (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=10)
-   -   [חדש!] שרתי UF-SDS במחיר השקה בלעדי! נשארו רק 2 במלאי..... (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=81347)

RomeLover 24-02-10 14:10

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Dima (פרסם 756511)
אתה רוצה לומר שניתן להריץ אצלכם שרתי משחק כגון שרתי CS או משחקי FPS אחרים?

אין אנו אוסרים. ספקי VPS רגילים בדרך כלל לא יאפשרו לך להריץ את זה כי אתה תפיל להם את הלקוחות האחרים במכונה בגלל CPU SHARE. אצלינו מבוצע cpu dedicated pinning מה שמספק לך יחידת עיבוד ולא שליש/חמישית ממנה במקרה הטוב כמו ברוב הפתרונות VPS הקיימים. אצלינו לקוח X לא יעמיס על המעבד של לקוח Y.

מקווה כי עניתי לך בהתאם.

karin 24-02-10 15:49

שרתי משחקים זה נחמד אבל

אני רואה שאתם נותנים דיסקים של 100 ו-200 ג'יגה, שזה מעולה, אבל להיכן בדיוק אפשר לגבות? להוריד לכאן לארץ 100 ג'יגה זה בעייתי |winky|

RomeLover 24-02-10 15:52

ציטוט:

נכתב במקור על ידי karin (פרסם 756523)
אני רואה שאתם נותנים דיסקים של 100 ו-200 ג'יגה, שזה מעולה, אבל להיכן בדיוק אפשר לגבות? להוריד לכאן לארץ 100 ג'יגה זה בעייתי |winky|

שלום קרין,

יופי של שאלה, אנו מספקים פתרון "in-control storage" שזה בעצם כונן וירטואלי בתוך השרת שלך.
לשם הלקוח יכול לבצע גיבוי מתמיד של הנתונים אז גם אם משהו קורה לשרת שלך. הגיבוי תמיד זמין עבורך. תוך זמן קצר מאוד תקבלי מכונה חדשה עם אותו הכונן גיבוי שממנו תוכלי לשחזר את כל הנתונים שלך ששמרת שם כגיבוי עבורך.

פתרון ה "in-control storage" מגיע במספר חבילות שונות:
25 גיגה
50 גיגה
100 גיגה
200 גיגה
ואם צריך אפילו טרה!

חשוב לציין כי הגיבוי מחובר ב interconnect ישיר לשרת שלך ולכן מתפקד במהירות של כונן קשיח רגיל לכל דבר.

עם כל זאת הלקוח גם מקבל מאיתנו תוכנת גיבוי רצינית במיוחד וחכמה שבעזרת התוכנה יכול לנהל באופן נוח וידידותי את הגיבויים שלו ואפילו לתזמן גיבוי לפי תקייה או כונן בשרת.

כל זה במחיר מאוד מפתיע :) בהתאם לדרישות שלך והנפח שאת צריכה בכונן הגיבוי.

כך שהלקוח בוחר את חבילת הגיבוי המתאימה לו.

מקווה כי עניתי לך בהתאם.

תודה

karin 24-02-10 15:56

ולכמה זמן אני צריכה להתחייב אם אני רוצה מכונה כזו?

RomeLover 24-02-10 15:58

ציטוט:

נכתב במקור על ידי karin (פרסם 756525)
ולכמה זמן אני צריכה להתחייב אם אני רוצה מכונה כזו?

קרין,

שאפו על השאלות :)

התחייבות? לא אצלינו :) חודש בחודשו. אם תרצי להתחייב לתקופה יותר רצינית ולקבל הנחה מסויימת גם זה אפשרי בהתאם לתקופה שתרצי להתחייב עלייה.

מקווה כי עניתי לך על השאלה בהתאם.

karin 24-02-10 16:07

תודה על התשובות אבל יש לי עוד שאלות :)
1. מדוע לקרוא לזה UF-SDS ולא VPS כמו כולם?
2. אם אני צריכה 2 מכונות (אחת להגשת גרפיקה סטטית) - יש הנחה משמעותית?

RomeLover 24-02-10 16:11

ציטוט:

נכתב במקור על ידי karin (פרסם 756529)
תודה על התשובות אבל יש לי עוד שאלות :)
1. מדוע לקרוא לזה UF-SDS ולא VPS כמו כולם?
2. אם אני צריכה 2 מכונות (אחת להגשת גרפיקה סטטית) - יש הנחה משמעותית?

שלום קרין,

כל הכבוד על ההתעניינות הרבה :) בכייף...

1) VPS זה בעצם Virtual Private Server מה שבעצם אומר מכונה וירטואלית שחולקת משאבים שיתופיים עם מכונות אחרות. כאשר SDS אומר דבר מאוד פשוט : Semi Dedicated Server ולגבי ה UF? פשוט Ultra-Fast כי אנו מאמינים שביחס לפתרונות זהים בשוק אצלינו הלקוח מקבל הכי הרבה בצועים ביחס למחיר ובהרבה מקרים העוצמה הינה משתווה ואולי חזקה יותר משרת ייעודי "אמיתי" שעולה כפול ויותר מפתרון ה SDS שלנו.
2) בהחלט יש על מה לדבר. תוכלי להשאיר מספר טלפון שלך בפרטי ונציג מכירות יחזור אלייך בהקדם :)

עוד שאלות? ;)

מקווה כי עניתי בהתאם.

תודה

karin 24-02-10 16:13

אני לא כל כך אוהבת להשאיר טלפונים. מה שלכם? ;)

RomeLover 24-02-10 16:14

ציטוט:

נכתב במקור על ידי karin (פרסם 756531)
אני לא כל כך אוהבת להשאיר טלפונים. מה שלכם? ;)

היי קרין

זה בסדר גמור. מבין אותך :)
שלנו 078-333-0993/4 מחלקת מכירות זמינה כל ימות השבוע א-ה בין השעות 8:30 בבוקר ועד 22:00 בלילה.

תתקשרי ונשמח לעזור לך!

Kuchi 24-02-10 23:52

שמע אני חייב להגיד שאם מייקרוסופט רואים את צורת הדיבור שלך והמכירה שלך הם קונים אותך !
אהבתי לראות איך אתה מנהל שיחה ! קבל חח !
ולנושא
השאלה שלי היא כזאת מאחר ומדובר בהולנד יש לי הזכות לעשות עם השרת מה שאני רוצה ? וזה אומר גם ווארז ?

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 07:14.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ