![]() |
צהריים טובים רבותיי :) תודה על ההצעות/תגובות.
קו סימטרי רצוי ואפילו הכרחי. אחרת הייתי לוקח שיתופי עם תעבורה של 1-2טרה (אם לא היה חשוב לי קצב הורדה\העלאה - שיתופי בכל זאת ;)) 400ש"ח מעט יקר בשבילי ובשביל חבר שלי (משכירים ביחד). התקציב מלכתחילה היה 250-300 גג. הרוחב פס חשוב,הרדיסק פחות (בכל זאת נעלה ונמחוק דברים כל הזמן, אז לדעתי גם מעט פחות מ40גיגה אפשרי,למרות שלא נשמע אפשרי) תודה מראש :) |
ציטוט:
בברכה , אור |
אני יודע שאני לא הגיוני,אבל סתם לצורך ההשוואה.
אני משכיר SHELL בחברה כלשהי ב UK כבר מעל שנה ב2פאונד לחודש (סתם SHELL בסיסי עם 2 פרוססים של PSY ועוד תוכנה) בקשתי ממנו הצעה ל VPS טוב והוא הציע כדלקמן : קו 100מגהביט FULLDUPLEX עם הגבלת תעבורה ל4טרה הרדיסק 160גיגה SATA2 2גיגה זכרון מעבד DUAL CORE 2.2GHZ כל זה ב55פאונד (350שקל בערך) לחודש אני יודע שאני רחוק מהמציאות בארץ,בגלל זה התפשרתי על קו 10,והרדיסק קטן משמעותית. כנראה שמה שאני רוצה לא קיים בארץ בסכום הגיוני (400שקל זה 2ימי עבודה) וכנראה שאשכיר בחו"ל,אלא אם כן תהיה הצעה מעניינת :) סליחה על החפירה ותודה על היחס ;) |
ציטוט:
צור קשר נפתח לך חשבון שתוכל להתרשם ולהחליט http://www.hosts.co.il/forums/showthread.php?t=79597 |
היי
אני שומר את האופציה להשכיר בחו"ל כאחרונה. מעוניין בראש ובראשונה בארץ קודם כל (פטריוט משהו :P). |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 16:46. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ