![]() |
בעע ידידה שלי הייתה שם , היא לא נפגעה איזה מזל!
|
ציטוט:
|
חופש זכויות אדם עלק במדינה לוקחים כל זכות קיימת.
|
ציטוט:
|
הכוונה שלי הייתה שהאירוע הוא בחשד שנאת קבוצת ההומואים, בא משהו שרצה להביע את השנאה שלו והרג אנשים רק בגלל שהם כאלה
פה הוא לוקח את הזכות שלהם לחיים ולחופש הבחירה. במדינה כל זכות לוקחים אם זה בהריגה או עברות אחרות שפוגעות בזכות . |
בעולם שלנו השנאה שולטת ומונעת מהשקפת עולם מעוותת של קבוצות מסויימות באוכלוסיה ,
אין שום סיבה בעולם שמקרה כזה יקרה במדינה דמוקרטית , מתוקנת , חשבתי שכבר מזמן הומואים ולסביות זה לא סוגיה , אולי כי אני מסתובב בסביבה נאורה. בכל מקרה , שנאת חינם זה בדיוק מה שקורה היום במדינה , בירושלים חרידים (שבצורה מצחיקה מובילים את הנושא) נלחמים בחילוניים ובתל אביב רוצחים הומואים רק בגלל האורנטציה המינית שלהם . אני בספק אם משטרת ישראל תמצא את הבחור , האמון שלי במערכת מזמן נעלם. |
ציטוט:
לשאלתי, איך יודעים שמדובר בפיגוע שמכוון דווקא אליהם ולא פיגוע רגיל? הרי, לא הייתה שמירה...הפשיטות שבדבר יכלה לקרוץ לכל מפגע... veeiw.co.il יש דרך להביע דיעה...הדרך שלפיה הבעת את דעתך לא מקובלת עלינו בהוסטס. המשך יום נעים. |
זה דוחה עד כמה שאנשים לא בורים ויהיו מוכנים לעשות הכל בשביל אמונת הסרק שלהם.
אני בחיים לא אבין את האנשים שירצחו אנשים "שלא ראויים לחיות" וירגישו טוב עם עצמם שכן הם עושים את "עבודת האל". אנשים לקחו דבר כל כך חיובי כמו אמונה ודת למקומות מזעזעים. איך פתאום הדיבר "לא תרצח" מקבל לגיטימציה"? האם הוא אינו תקף כאשר נוח לנו? ואני לא שמלאני, ולא הומו, אני בסך הכל אדם שמאמין שזכותו של כל אדם לחיות לפי רצונו. יתרה מכך, הומופוביה לטעמי היא חוסר ביטחון במיניות, אדם שנרתע מהומואים כנראה אינו בדיוק סגור על עצמו והוא רק מפחד להחשף לזה ומתכחש עם עצמו. אם ישנו אלוהים, ואנו יצר הבריאה, זאת אומרת שגם ההומואים, הלסביות ושאר ה"שונים" הם יצירתו של האל, שכן כפי שזכור לי, נטייה מינית היא לא בחירה, ומי שלא מבין את זה בעייתו קשה. |
ציטוט:
אתם מתנהגים כמו הנאצים בזמנו, כמו ילדים קטנים. |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 16:59. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ